Yozgat///66

selam hemşerilerim nasılsınız sizleri cok özledim opuyorumnanaktan
benim tatil bayram sonuna kadar devam ediyor hihoyyyt

canım hoş geldin aramıza çokkkk erken normal ve sağlıklı çiftlerin en az 1 yıl beklemesi gerekiyor inşşşşş kalan 6 ay içerisinde müjdeli haberini duyarızzzzz takma kafaya moral çok önemli opuyorumnanaktan

teny sende hoş geldin

ben yokken gelen yeni hemşolarım hoş geldiniz

selam hemşerilerim nasılsınız sizleri cok özledim opuyorumnanaktan
benim tatil bayram sonuna kadar devam ediyor hihoyyyt
canımm hamdolsun iyiyim saol senide mutlu gördüm maşallah tatil tamam da yani Yozgat tamısın?

bende bende Yozgat tayımmmm kızlar hihoyyyt

kusura bakmayın sesim soluğum çıkmadığından sizleri merakta koyduysam bilmiyorumkismile tayin çıkmadı hala son işlemleri yürütülüyor inşşşşşşş bu hafta içi güzel haberi alacağız benn tekrar ev değiştirmek zorunda kaldım kızlar tayin beklerken 2 eziyet maddi manevi çokkkkkk sarsıldık veeeeeeee eşyalarımın çoğu paket halindeler nede olsa taşıncazzzz diyeee çok zorluk çektik Rabbim beterinden korusun inşlşşşşş şu an kaldığımız geçici ev de geçici olarak yaşadığımızdan netimiz yokkkk bu yüzden aranızda değildim 2- 2,5 ay kadardırrr inşşşşşşşşş bayrama taşıncammmm Kayseri ye kısa süre sonra net alıp kavuşcammm canımm cicim hemşolarımmmm hepinizi çokkkkkk özledimmm inşşşşş sizlerde yaramaz durumlar yoktur veee herşey yolundadır başta sağlık olsun çokkkkk öptümm ayrı ayrı hepinizi Rabbime emanetsiniz sağlıcakla,selametle olumunekankayizsmile

hu hu kızlar.. iyi geceler ..ama tabi ya bu saatde kim olur burda...
:1shok:
ablanızı uyku tutmadı sahuru beklerken bir bakayım kızlar naparlar dedim.şakkıdı

hulyacık gelmiş ,,,ooo hoş geldiniz efenim nerelerdesiniz...özledik yaniiiii,,

aylin sen naptın canısı.. bak çağırdın geldim.. hehe..

kızlar geçen gün aslıyı telden aradım.. sizlere çokk selamı var.. işyerinde başka bir binaya taşınmış. ve orda net yokmuş.. ayy yazıgg demi...:jeyyar:

beren hoş geldin.. bebek konusunda acele etme derim ..daha çok yenisiniz.. olur inş...:CüvCüv:

şifaaa sen nerelerdesin.. oboww ben seni çoktan taşınmıştır diye düşünmüştüm...
neyse geç olsunda güç olmasın demi...,bizde seni çokk özledik vee öpüyoruzzzzzzz..Şeniz

İyi akşamlar güzellerim...
nasılsınız...
ben epeydir giremiyorum ,,galiba bayram boyunca'da sizlerle olamayacağım..
duruma bakılırsa sizlerde yoksunuz.. olmadı bak şimdi.. Yozgatımın sayfası taaaaaa nerelere inmişşşşşşşşş...
İzmirden misafirlerim geliyor...yarın yola çıkıyorlar..

şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor.. yanaklarınızdan öpüyor öpüyorumm..ŞenizŞeniz

merhabalaaaaar...ben geldiiiiim...
biliyorum beni çok özlediniz, ama teknik nedenlerden dolayı bağlanamadım canlarım, hepiniz iyisinizdir inşallah, benden yana da keyifler gayet yerinde şükür. ben de sizi çok özledim...
herkese hayırlı bayramlar diliyorum kızlar, Allah tekrarını nasip etsin, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirin:)öpüyorum...

kızlarrr,hadi tekrar toplanalım,,,

kımselar kalmamış,,

aslı hoş geldin şükür kavuşturana...,,

yasemin, hulya, emoş,sürmelim,aylincim,şifacım nerdesiniz..

selam kızlar.. anladık hafta sonu diye kimseler yok.
yarın okullar açılıyor..

öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize,kolaylıklar diliyorum....

evet çiçeğim bugün okullar açıldı, hayırlı uğurlu olsun tüm vatanımıza:))
valla ben üstüme düşeni yapıyorum ahanda geldim kızlar hadi siz nerelerdesiniz?
çiçeğim bugün senin pazara uğrayabilirim 5 buçuk gibi, bakarsın seninle pazarın ortasında kavuşuveririz:))

aslıcım öncelikle hoş geldin....kaydirigubbakcemile5

demekki bizim pazara geleceksin,
uğrasana bana şekerim..
evde kimseler yok,
ben bugün pazara çıkmayı düşünmüyorum..
3 gündür niyetliyim,Rabbim kabul ederse,
sıcakta pazar hiç çekilmiyor..
sahi söylüyorum gel tamammı,,beklicem yerimseniben

çiçeğim evde misafirim vardı o yüzden birkaç bişey alıp döndüm. bu ara telaşeliyim anlıycaan şekerim:))
hakkaten yaa nerde bu güzeller??huhuuuu...

slm kızlar ne haber ğörüşmeyeli memleketten yeni ğeldim temizlikti derken bakamadım özledim sizi evim gibisi yok ohh be hepiniz aeo

günaydın kızlar..çok yazamıyorum ama hep okuyorum yazılanları...unuttum sanmayın sizleri :)) öpüldünüz...

selam canlarım.
Cumanız Mübarek olsun,,:Saruboceq:

hafta ne çabuk geçti,,

aslıcım kolay gelsin,sempatiksalakcinni

aylin hoş geldin.. gel öpcem seni.memleketimin kokusu var..uyyyy,kaydirigubbakcemile5

tulinam canım...seni burda görmek çokk güzel...arada bir selam ver git.. habersiz bırakma bizi...ben sensiz olamammm..ilk gözağrım..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…