• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

merhaba kızlar, pembe pancurlu evimizi aldık sonunda, biraz tadilat yaptıralım diye uğraşıyoruz.telaşe çok anlıyacağınız.Allah herkesi ev sahibi etsin:)
çiçeğim kendi binamın 5.katını aldık, zaten hep istemiştim burdan, taşınmakta nispeten kolay olacak inşallah.

hayırlı olsun aslıcım allah güle güle agız tadıyla saglıkla oturmayı nasip etsin içimden bi dua daha gecti ama söylesem mi bilmem

tmm o zaman olmasın zeki kadın aslı leb demeden bildin leblebiyi valla dua etmedim ama içimden geçmedi değal

merhaba kızlar, pembe pancurlu evimizi aldık sonunda, biraz tadilat yaptıralım diye uğraşıyoruz.telaşe çok anlıyacağınız.Allah herkesi ev sahibi etsin:)
çiçeğim kendi binamın 5.katını aldık, zaten hep istemiştim burdan, taşınmakta nispeten kolay olacak inşallah.

canım evin hayırlı olsun güle güle oturun inşallah...:nazar: camımı egri kapısımı egri bilmem artık hihoyyyt

Günaydın şekerler
nasılsınız,,,
ben üzgünüm,çünkü,benim bebiş hastanede yatıyor,
zatürre geçirmişti,astım ve bronşlarda kötü,
gözetim altında,
ama şimdi çok şükür daha iyiye gidiyor,
bebişin yanındayım her gün,Annesi tabiki yanında,
bende hiç gelmek istemiyorum..
beni merak etmeyin.. arada bir yazarım...
çok öpüyorum...

ablacım cok gecmiş olsun Allahım acil şifa versin:Saruboceq:

çiçeğim bebek nasıl oldu?Allah şifa versin canım.
bi ara benim evin eğriliklerini düzeltelim ne dersin:p
çerkeskızı nasıl da bildim dimi,Allah hayırlısını versin tabi ama vakitli de versin. accık bekleyelim diyoruz:)
hülyacım ısınmaya başladınız dimi oralarda, hala soğuk deme...

günaydın kızlar,
hulyacım,aslıcım,bebek daha iyi şükür,,çok teşekkür ederim ilginiz için..
aslıcım,öncelikle eviniz hayırlı uğurlu olsun,,Rabbim sağlıkla huzur ve mutluluk içinde yaşamayı ve yaşlanmayı nasip etsin.. bana inş temelli komşu oldun..
birazcık büyük ama buda benden sana ev hediyesi,,güle güle kullan..

c0958156.jpg

ay çok mersi çiçeğim bende salona avize bakıyodum isabet oldu şekerim. yalnız bundan 2 tane lazım canım salonda 2 göbek var:)

çiçeğim bebek nasıl oldu?Allah şifa versin canım.
bi ara benim evin eğriliklerini düzeltelim ne dersin:p
çerkeskızı nasıl da bildim dimi,Allah hayırlısını versin tabi ama vakitli de versin. accık bekleyelim diyoruz:)
hülyacım ısınmaya başladınız dimi oralarda, hala soğuk deme...

Aslıcım bu sene kars da yanıyor hic böyle sıcak görmemiştim ama ne yalan
söyleyi serin havaları bazen özlüyorum...delikafadulden

günaydın hemşerilerim ben bugün erken kalktım hazırlık yapacagım
malum cuma günü yolcuyum ankaraya :3:

Günaydınlar günaydınlar,güzeller güzeli hemşerilerime..:lepi:

hulyacım afferim sana erken kalkan yol alırmış..
hadi hayırlısı demekki cuma günü inş Ankara yolcususun...opuyorumnanaktan

hadi bakalım kızlar silkelenin.. canlanın..
günü uykuyla geçirmeyelim...:teytey:

Selam kızlar aslıcıĞım evın hayırlı olsun gÜzel gÜnlerde otur canım.darısı bıze.
Kızlar ya canım Çok sıkılıyor apartmanda kımsede kalmadı.galıba tatılım geldı ama gÖnderen yok:( offff off

Yozgat Sorgun'dan bir sehit daha...........
kelimeler kifayetsiz kaliyor......bazen lugatinizda ki butun kelimeler anlamini yitiriyor, bazen ise anlamlari artiyor, sayfalar cogaliyor,kitap kalinlasiyor, beyniniz almiyor artik.........tam anlamiyla ifade edemiyorum belki....
Butun sehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve (gercek)Turk milletine sabir diliyorum.....:((

Yozgat Sorgun'dan bir sehit daha...........
kelimeler kifayetsiz kaliyor......bazen lugatinizda ki butun kelimeler anlamini yitiriyor, bazen ise anlamlari artiyor, sayfalar cogaliyor,kitap kalinlasiyor, beyniniz almiyor artik.........tam anlamiyla ifade edemiyorum belki....
Butun sehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve (gercek)Turk milletine sabir diliyorum.....:((

evet Elifcim bende bu sabah haberlerde dinledim..Yozgat sorgundan Şehit haberini..
Rabbim ailesine sabırlar versin..
her gün Şehit haberi duymak istemiyoruz artık..Allah yapanları kahreylesin...turkbayragiturkbayragi

Back