Yozgat///66

emoş sağol canım, Allah razı olsun. darısı hepinize olsun, villalarda oturun inşallah:))
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun, bu gün hayırlara vesile olsun...

kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.
yozgat sorgundaki şehidimizede çok üzüldüm Allah rahmet eylesin şu mübarek günde şehit düşmüş mekanı cennet olsun...

slm kızlar özlemişim sizi fırsat bulup bakamıyorum ki hayat nasıl ğidiyo as66 sen bebişi emziriyormusun canım yoksa sütten kestinmi bebişi olup sütten kesen topraklar yardımınaza ihtiyacım var bizim küçük bebişi sütten kestim ama ğöğüs ağrısı öldürüyor çevrenizde yada siz kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bu arada kandiliniz kutlu olsun aeo

aylin hoşgeldin canım senin bebiş ne kadarlık olduki sütten kestin.gögüs ağrısı 3-4 gün sürüyor sonra geçiyor canım en azından benimki öyle oldu.

günaydın kızlar,
aylincim benim kızım 8 aylıkken kendi bıraktı. gerçi işe başladığım için sütümde azalmıştı benim, ek besinlerde olunca yavaş yavaş bıraktık. ani bişey olmadı bizimki. o yüzden göğüs ağrısı falan yaşamadım canım. yardımcı olacak bişey de bilemiyorum haliyle, yinede bi sorarım etrafıma. Allah yardımcım olsun aylincim:)

kızlar günaydınlar,,,

çiçeğiniz,3 Agustosa kadar yokkk,,,tatildeyim şekerim...oley memleketime gidiyorum...Yozgat bekle benim...:lepi:
sizleri çok çok öpüyorum...Şeniz

aaa 2 haftadır izindeyim, hiç kimse uğramamış buralara ayol!!!
kızlar nerelerdesiniz neler yapıyosunuz?ben evime taşındım sonunda yerleşmeye çalışıyorum:))

slm bu aralar hiç kimse yok canım evin hayırlı olsun tatil nasıl ğeçti kızlar yok tatile mi gittiler ne a.s.hadi topraklarım nerdesiniz huuuu

slm bu aralar hiç kimse yok canım evin hayırlı olsun tatil nasıl ğeçti kızlar yok tatile mi gittiler ne a.s.hadi topraklarım nerdesiniz huuuu

teşekkür ederim aylincim Allah herkesi ev sahibi etsin. gerçekten güzel bir duygu kira ödememek :lepi: tatilimde süperdi doğrusu darısı hepinize kızlar, gerçi herkes biyerlerde tatilde galiba. artık gelen anlatır günlerini opuyorumnanaktan

selam gadasını aldıglarım.. hani kimseler ugramamış..
oho ben memlekete gittim geldim bile...
çok gergin ve yorgun bir tatil yaşadık.. evim evim güzel evim...şükür yuvamdayım...
canlarım.. sizler neler yaptınız..
öptüm alayınızı...Şeniz

a.s.slm dagçiçegi hoşğeldin canım aman tatilden ğelince evime asıl tatil evde diyorum valla bende çoçuk olmuyo hem yozğatta ğid annem kaynanam arası mekik doku bu sene denizliye ğidelim dedik sıcaklardan ğöze alamadık sene bakalım bizim tüçük canavarda büyümüş olur hem bu arada çerkezkızı zaracı nerdesiniz kızlar yeter tatil bitirin :teytey:özledik

günaydın topraklarım,
çiçeğim canım hoşgeldin, niye gerildin güzelim tatilde, söyle biz dövelim onları:))
aylin hakkaten canım çocukla tatilde dinlenilmez dedik bir kısmını çocuksuz yaptık biz. sonrada kızımı tatile götürdüm telafi ettik:))

selam kızlar birer birer dökülüyoz bakalım benim tatil süperdi abim nişanlandı nişanımız çok güzeldi 5 yıl aradan sonra 6 kardeş bir araya geldik.valla ben yine çok zor ayrıldım anayurdumdan.

çiçeğim sende hoşgeldin ablacım niye gerildin hayırdır kaynana muhabbetimi yoksa.memlektini bukadar seven bi insanı soğutmuşlarya pes yani...
bu arada aslıcığım evin hayırllı olsun içinde huzurla sağlıkla otur inşallah.darısı bize...
herkesi öpüyorum kızlar tatilden dönenler hoşgelmişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…