Yozgat///66

Günaydın,tatlışkolarıma,,her şey dilediğiniz gibi olsun,,,:lepi:
kelebeğim.. ablacım tain yerinizi okuyunca.. şaşırdım,,
kim bilir sen ne durumdasın..
Rabbim hayırlısınu versin,bu mesleğinde zor yanlarından biri yaşamayan içinde olmayan bilemez..
Anneciğin'de çok üzülmüştür..birde Antalya diye umutlandık..
Rabbim hep herşeyde hayırlısını versin..
aslının dediği gibi bebişi düşün Annesi üzülme,,
ham kk'dan zepp'de bingölde,ama şimdi geçici olarak Kosovadalar,,tanışır arkadaş olursunuz.. o lojmanda oturuyor,,,
hulyacım sizin oralara yaz gelmiş,bizim burası yağışlı,
kızlar dünde yün yıkamıştım,,nasıl kuruturum ben şimdi onları,,kafamçokkarıştı
yaseminim selamını aldık.ama hemen kaçmışın,, daha sık bekleriz.. özlüyorum senii,güzel yürekli meleğim..
emoşum ,esmerim..aylincik,öpüyorum alayınızı,,,Şeniz
acıktım,kahvaltımı yapayım,birazdan benim mesai başlar,, nede olsa,çalışan bir bayanım:dilcikar:

günaydıııın:)
çiçeğim başladımı mesain kuşum, napıyo senin minnoş iyimi?
benim hafta sonu misafirli geçti canım, şehir dışından arkadaşımız geldi c.tesi, pazar günü de düğün vardı koşturmaca geçti yani. yoksa aklımdaydın, halada aklımdasın datlum. ev işimiz bi hallolsaydı rahatça gelecektim sana ama hayırlısı haber bekliyoruz.her an evi sırtıma yükleyebilirim:))

sagol ablacım ya sok olduk bız antalya derken bingöl gelınce.annemde cok uzuldu nasıl heveslenmıstık heıdı gıbı kendımı hep 23nısan parkında antalya sokaklarında goruyodum ruyamda sadece ruyalarda kaldı bebıste sevındı mı ne kıpır kıpır yerınde duramıyo sıpacan.merak etme antalyanın havası bı bakmıssın gunes acmıs az sonra kururlar senın canın sagolsun baluuuuumm

slm kızlar maş kaynamış ortalık işten ğüçten hastalıktan ğözümü açamıyorum ki kele vala çerkezkızı üzülme allah kerim kısmet benim kardeşte samsun a çıktı hayırlısı sürmeli bebişmi ğeliyor hayırlı olsun şimdiden ğez tadıını çıkar hayatın bebiş olunca çok zor birde yaramaz olsun allah allah benimki öyle as66 senin minoş nasıl offf of kızlar bu aralar moreller yerlerde nedense mafoldumbenÇok üzgünüm çoook

inşallah canım amnn darısı tüm isteyenlere olsunopuyorumnanaktan
bizimkilere 2 torun birden geliyor abimib hanımıda hamile
gurbet_gelini belki karşılaşmışssındır sitede:CüvCüv:
aaaa bilmiyordum canım ama gurbet_gelini bana yabancı gelmedi galiba tanıştık yazıştık ooooo çifte kutlama yapıyoruz yani hihoyyyt inşşş bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :Saruboceq: olumunekankayizsmile
sürmelicim adaşım gözün aydın bacım inşallah sağlıkla doğurursun.yakında bende aranıza katılabilirim rabbim kısmet ederse...
canım benim inşş müjden yakındır hayırlısı ile :Saruboceq: 2. bebiş dimi yerimseniben inşallah canım Rabbim herkesin gönlünce versin hayırlısı ile :Saruboceq::1hug: evet ablacığım çok zor yaaaa hastalanıp duruyorum :gitme: evet yerleşmesi kolay olacak inşşş saol canım ablam olumunekankayizsmile
hepinize günaydın kızlar...kocaman öpücüklerimi yolluyorum :))
3 gün gecikmeli cevap vereyim kaydirigubbakcemile3 saol canım sanada günaydın olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Tayİn acıklandı bİngÖl cok kotyum
canım benim aklınıza gelmeyen başınıza geldi galiba :gitme: hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel dostluklar edinirsin :1hug: bende polij lojmanındayım ama eşim polis değil burdaki komşularda tayin istediler hepsinin 2.tercihi oldu hatta 2 komşumda ANTALYA çıktı herkes haliyle ilk tercihine şartlanmıştı nasip-kısmet bu işler demekki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım yaaaa opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
aman abla töbe de ben istemiyorum bebek daha cok erken kızım daha 16 aylık beni cok üzüyor yoruyor :ecrin_bebek:
Rabbim kolaylık versin canım olumunekankayizsmile
kızlar kars'ada yaz geldi havalar cok güzel kızımla balkonda oturuyoruz
ohhh çok güzel tadını çıkarın doya doya iyi eğlenceler opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile geçmiş olsun canım daha iyisinizdir inşşş :Saruboceq: yerimseniben Rabbim güç kuvvet kolaylıklar versin olumunekankayizsmile
şifaa ablacım nerdesin... tain belli oldumu..
canım ablacığım sizleri merakta bıraktığım için kusura bakmayın :gitme: 2 gündür yatak-döşek yatıomm yaaaa çok kötüyüm malesef benim çokkkk şiddetli adet sancım oluyor hatta ilk 3 gün mahfoluom :çok üzgünüm: bugün daha iyiyim hamdolsun zemuszemus tayin sonuçlanmadı yeni memurları bekliozzzz 10 gün kadar sonra sonuçlanacak galiba ablacığım inşşş daha erken hallolur yaaaaa ev ayakta oldu dandini kaydirigubbakcemile3 çok zor yaa Rabbim hepimizin işini rastgetirsin olumunekankayizsmile kocaman öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :1hug:

merhaba kızlar, acayip uykusuz ve yorgunum, üstüne işteyim çalışıyorum
minnoşum ateşlendi dün, sabaha kadarda düşüremedim ateşini, akşam acile gittik antibiyotiğe başladık, her zamanki gibi bademcik iltihabı

gecmiş olsun aslıcım minnoşuna Allahım acil şifa versin biz yeni atlattık hastalıgı bende 1 hafta
ne cektim offfffffff

şifacım bizim 2.tercıhımız degıldı bıngol 2.bölge tercıhımızdı yanı sark tercıhı anlamına gelıyor vermeyecekler nasılsa dıye yazmıstık bılseydık daha guzel bı yer yazardık torpıllı sark yerlerıne bıle arkadaslarmız torpılsız gıdecek onların adına cok sevındık ama ıste antalya olmadı cıcegıme komsu olacaktım yenıden annenin yanında olacaktım ama olmadı sımdı bıraz daha alıstım bu fıkre hayırlısı olsun surdan bı kurtulsaydık hele kı dunku olaydan sonra cekılmez oldu hakkarı

selam kızlar....aslıcığım minnoşuna çok geçmiş olsun allah şifa versin,,,,çiçeğim sana kocaman öpücüklerimi yolluyorum öpüyorum seni...çerkes kızı hayırlı olsun tayininiz benim ablamlarda 3 yıl kamışlardı bingölde bilirim oraları allah yardımcınız olsun...iyi akşamlar ve iyi tatilller hepinize....:)))

tesekkurler canım benım

hımmm CADIARZU şimdi anladım canım yerimseniben nedeyim canım inşallah hakkınızdaki hayırlı yer Bingöl dür boshayallersmile inşallah Rabbim hep iyi kullarıyla karşılaştırsın hepimizi :Saruboceq: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydııın yozgatımızın gülleri:))
nasılsınız, keyifler nasıl?ben hala uykusuzum ama olsun kuzum daha iyi şükür:))

günaydın kızlar aslıcığım kuzuya geçmiş olsun.bu aralar tüm çocuklar hasta.bizim yavrular daha kısa kollu bile giyemediler düşün sivası.bugünde yağmurlu bir hava var evde oturup haşhaşlı çörek yapıcam birazdan söylemesi ayıp:)hepinizi öpüyorum

şu alttan bakan misafir buyur sende katıl sohbete bu kadar merak ettiysen.

günaydın kızlar, keyifler nasıl?
ankaraya yağan doluyu gördünüzmü?o nasıl şey öyle, resmen ceviz kadar yağmış, Allah sonumuzu hayır etsin...

herkese günaydın bugün erkenciyim normalde 12de uyanan ben 10.45 e erken diyorum.napıcaz bu uyku işini bi alışamadım erkenden fırlamaya.aslıcığım radyaoda duydum bende yağan doluyu.Allah korusun herşey telef olur valla.burdada hava bir türlü açmadı hep gök gürültüsü modunda.
birazdan çilek reçeli yapıcam hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…