• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

pembe miiii!!!!çiçeğim sen beni nezaman pembeli gördün kele...
neyse sana geldiğimde arabaşı yaparsın affederim belkii:p bu sene hiç içmek nasip olmadı...

slm topraklar dağçiçegi resimlere bayıldımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 bu arada ne haber kızlar hayat nasıl ğidiyor şükür her şey bitti sık sık ğörüşürüz

aylin gelmiiiş..
hoşgeldin canım, bizde hayat iyi yaramaz bişey yok şükür. hatta benden flaş haber veriyim, hemşon artık arabalı bi hatun oldu ayaklar yerden kesik yani:))
aylincim çiçeğim böyledir her an sana ait hiç görülmemiş bir foto yayınlayabilir hazırlıklı ol canım:))

selam hemşolarım nasılsınız? ben hala ev topluyorum aslına bakarsanız hergün yaptığım bişi yok hani yüklenmiommm dinlene dinlene işte ufak ufak yapıommm bişiler Rabbime emanetsiniz,öpüyorumm hepinizi ,kalın sağlıcakla ,inşşş her şey yolundadır ;)

selam hemşolarım nasılsınız? ben hala ev topluyorum aslına bakarsanız hergün yaptığım bişi yok hani yüklenmiommm dinlene dinlene işte ufak ufak yapıommm bişiler Rabbime emanetsiniz,öpüyorumm hepinizi ,kalın sağlıcakla ,inşşş her şey yolundadır ;)

selam şifacım iyilik ne olsun senden naber ne evi topluyosun hayırdır tayincimisin?Allah kolaylık versin.
hepinizi öptüm kızlar dağ çiçeğim benimde gizli bi resmim varmı arşivinde bakalım hayalindeki emoş nasıl :uhm:

selam şifacım iyilik ne olsun senden naber ne evi topluyosun hayırdır tayincimisin?Allah kolaylık versin.
hepinizi öptüm kızlar dağ çiçeğim benimde gizli bi resmim varmı arşivinde bakalım hayalindeki emoş nasıl :uhm:
evet Zaracığım yerimseniben kısmetse Kayseri yolcusuyuz boshayallersmile inşallah sıkıntılar yaşadık bi dönem son ayda inşşşş hallolur tüm hepside inşallah sıkıntısızca gider yerleşir bir keyif yaparız inşş zemuszemus kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

slm topraklar dağçiçegi resimlere bayıldımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 bu arada ne haber kızlar hayat nasıl ğidiyor şükür her şey bitti sık sık ğörüşürüz

devrem bence sen bıttıgıne o kadar emin olma her an biri kapını tıklatabılır :roflol: slm yozgatımın gülleri aslı son fotona bayıldım muhtesemdi
bu arada bizim tayinlerin acıklanmasına 1hafta kaldı dua edın antalya olsun anacugumu cok ozledım cıceam anamı goruyon mu gı

slm kızlar ooo dağçiçegi bak ne diyolar sana resim ğönderir diyyolar toprağım işi öğrenmiş valla resim işini kapmış çerkezkızı özledim nerdesin devre ya bebiş kaç aylık oldu
tayin hayırlı olsun kardeşimde sizden bekliyoruz valla inş onunda ank olur gerçi iyi değil ama kısmet kızlar hepiniz allaha emanet canlar opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kızlar bebişim geliyor haber ediyim dedimm :emir_bebek:
kimse yok heralda

kızlar bebişim geliyor haber ediyim dedimm :emir_bebek:
kimse yok heralda

aboooooooooo hayırlı ossun gıııııııııııııııııı cok sevındım valla oğluşuma arkadaş geliyo
aylincim boğön 5.ayımız bitti teyzesi ellerinden öper sıpacanım:emir_bebek:

oo maşallah kızlar nüfus giderek artıyo:))
sürmelicim gözün aydın canım, Allahım sağlıcakla kucağına versin bebeğini:))çok sevindim, kendine dikkat et olurmu:)

daha yeni canım 1 hafta oldu ögreneli
3-4 haftalık falandır heraldeopuyorumnanaktan
canım benim çok sevindim yaaaaa maşallah inşallah Rabbim analı-babalı,sağlıklı-sıhhatlice bebeğini kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: sıkıntısız gebelik dönemi geçir tatlım yaaaa darısı biz iseyenlerin başına inşşş her şey gönlümüzce ve hayırlısı ile olsun opuyorumnanaktan :Saruboceq: olumunekankayizsmile

Back