üzüldüm hülyacım, size bişey olmasında canınız sağolsun...kazara olmuştur herhalde çocuklar oynarken yapabiliyolar böyle şeyler.
ben ev topluom hem temizlik hem toparlanma işte mahfoluomm inş sizler hepiniz iyisinizdir yaramaz durumlar yoktur hemşolarım :))) öpüyorum
canım yaaa ALLAH söyletio inşşşşş canım Kayseri ye istedik tayin eşim okulda memur kaydirigubbakcemile2 eşim Kayseri liayyy ne kadar güzel kolay gelsin tayininizmi cıktı darısı bize inşallah :Saruboceq:
sağol canım :gitme: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5kolay gelsin sifaacım:))
sağol canım ablammmm benim zormuş be ablam bu işler :gitme: amin inşallah o güzel gönlüne yüreğine sağlık inşallah hepimizin gönlünce olur herşey :Saruboceq: çok öptüm ablacığım cici bakın kendinize sağlıcakla,selametleselam canlarım benim...
aslıcım ,şifacım kolay gelsin. şifacım Allah gönlünüze göre versin.
taşınmak çok zor,ama yıllardır alıştık..
hulyacım sen nasılsın neler yaptın..
yasemin, sürmelim.çerkeskızım..nerdesiniz.. öpüyorum yanaktan...opuyorumnanaktan
günaydın hemşom hihoyyyt ayyyyy ne kadan sevindim yaaaa maşallah canım benim hayırlı olsun ,Rabbim kazasız-belasız kullanmak nasip etsin inşallah :Saruboceq: eee bizi de alıp alıp şöyle turlarsın dimi Yozgat ımızıgünaydın hatunlar,
hafta sonu kimsecikler uğramamış buralara...
ee nasılsınız keyifler nasıl?
bende süper doğrusu, çünkü hemşonuz artık şöfer oldu kızlar, araba aldım sonunda:))
biraz pratiğe ihtiyacım var tabi çünkü 10 yıldır kullanmışlığım yoktu...
günaydın hemşom hihoyyyt ayyyyy ne kadan sevindim yaaaa maşallah canım benim hayırlı olsun ,Rabbim kazasız-belasız kullanmak nasip etsin inşallah :Saruboceq: eee bizi de alıp alıp şöyle turlarsın dimi Yozgat ımızıkib öptüm opuyorumnanaktan
günaydın hemşom hihoyyyt ayyyyy ne kadan sevindim yaaaa maşallah canım benim hayırlı olsun ,Rabbim kazasız-belasız kullanmak nasip etsin inşallah :Saruboceq: eee bizi de alıp alıp şöyle turlarsın dimi Yozgat ımızıkib öptüm opuyorumnanaktan
aslıcım hayırlı olsun güle güle kullan düt dütünü gamyoncuiremsu Allah kaza beladan korusun :Saruboceq:
araba her eve lazım birde cocuk varsa gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?