Yozgat///66

mrb kızlar benim cadı hasta o yüzden gelemedim bikaç gündür off öksürüyo kuzucum sizler nasılsınız herkes iyimi

hülya, mecbue hoşgeldiniz kızlar:)
mecbuecim benimkide bronşit oldu öksürüklü geziyoruz bu ara, tüm çocuklarda var bi salgın, Allah şifa versin hepsine, sanada geçmiş olsun canım:))
hülyacım sen napıyosun nasılsın?

hayırlı akşamlar aslı iyiyim Allaha şükür kızımla vakti geciriyorum lojmanda
oturdugum icin her gün oturmalara gidiyoruz. Sen nasılsın gecmiş olsun
kuzucugun hastaymış Allahım cümle hastalarımıza şifa versin. Cocugun
hastalıgıda daha zoooooor ben hastalansamda kızım hastalanmasa diyorum amaaaaa
olmuyo tabikiii kaydirigubbakcemile :hulya:

aynen hülyacım, çocuğun hastalığı zor hakkaten..
öksürük için halamın kızı bişey tavsiye etti, şöyle kızlar: bir soğanı kare kare bölerizya dağıtmadan, elimizin içinde yaparız genelde. öyle bölüp katlarının aralarına toz şeker doldurdum (bunu akşam yapıyoruz ayrıca) şekerli soğanı bir kasenin içine koydum sabaha kadar beklettim, sabah şurup gibi suyunu akıtmıştı, onu kızıma içirdim bakalım faydası dokunacakmı?öksürüge iyi geliyomuş, sonuçta kimyasal bisey değil...

aslı inşallah faydası olur bence kuzucuklarımız hastalandıgında hemen ilac
vermemeliyiz özellikle antibiyotik kendi kendine veya dogal yollarla hastalıgı
atlatması gerekir tabi hastalıgı coook agırsa ilac kullanmamız gerekir benim kızın
dilinde yara cıkmıştı dr götürdüm iki tane antibiyotik verdi bir tane soguk algınlıgına
ilac yazmış hic birinide vermedim cünkü gerek yoktu durumu iyiydi anne sütüyle
iyiyleşti Allaha şükürrrr :ecrin_bebek: :Saruboceq:

ne güzel hülyacım yaa, benimki ilaçsız atlatamıyo, senin gibi kendi iyileşsin diye bekledim daha kötü oldu bu sefer, üstelik ilaçlarıda ağır oldu haliyle.Allahım sağlık versin hepimize:))

merhaba hanımlar nasılsınız iyimisiniz bakalım ben uzun zamandır yoktum neler yapıyorsunuz bakalım hanımlar..
aslıcım geçmiş olsun canım kızına dikkat et canım...
hülya canım oh ne güzel geziyorsunuz valla benim apartman allahlık hiç gelip gitme yok ben de fırsat bulursam dışardaki arkadaşlarımı ziyarete çıkıyorum..
diğer hanımlar sizleride öpüyorum görüşürüz...

ayy benim kızımda hala hasta bi dk oturamıyorum e buralarada gelemiyorum off ne zormuş bebeklerin hastalanması öpüyorum hepinizi

Günaydınlar şekerlerim..a.s.
ablanız sabahın köründe uyandı çünküm kursa gidecek.. amanın bek hevesliyim kele.sositososito
aslıcık mecbue.şekerim bebişlerinize çok geçmiş olsun,benim ufaklıkta hasta ,dün dr gitti,uafklık dediğimde 16 yaşında Maşallah ee oda benim ufaklığım,
hulyacım iyi yapıyorsun bacım gez dolaş evde oturmayın.lojman ortamı güzel oluyor,
Elmascım apartmanınızda neden hayat yokki ilk adımı sen at derim nedense eskisi gibi ne komşuluk nede arkadaşlık kaldı ,aman rahatsız etmeyim,aman beni kimse rahatsız etmesin. olmaz tabiki komşu komşunun külüne muhtaç bu ata sözümüz çok doğru,bak önümüz bayram tüm komşularının kapısını çal bence,eşimle ben öyle yaparız,selam versin vermesin tüm komşularımızın kapısını çalarız..
okeyto şekerler. yine görüşürük . çok öpüyom siziiiyerimseniben

günaydın kızlar...
koşturmacalı bir haftasonu geçirip geldim aranıza:))
bende keyifler iyi, minnoşumda iyileşti şükür, siz naptınız?
çiçeğim maşallah süpersin yine:))

günaydın aslıcım calışan hanımların hafta sonu koşuşturmayla gecer ev işi yemek misafir
temizlik cocuk hepsi seni bekliyor hafta sonu dinlenme degil calişma günü oluyor neyse saglık olsun....

çiçeğim burda nekadar yozgatlıca konuşsanda kursta en düzgün konuşan sensin, hadi hadi inkar etme:))

iyidir ablacım sen nasılsın senin kuzucukta hastaymış gecmiş olsun
haberler sende diksiyon kursun nasıl gecti alkışları topladınmı abla hihoyyyt
sağol bitanemm teşekkür ederim..:1hug:
çiçeğim burda nekadar yozgatlıca konuşsanda kursta en düzgün konuşan sensin, hadi hadi inkar etme:))

valla kızlar siz sorarsınızda ben diksiyon kursundan bahsetmezmiyim..
kızlar aslında zormuş bu iş.. karından nefes çalışması yapıyoruz..
sınıftaki insanları görseniz gülersiniz valla.anam bende gendimi cahal sanardım maarim ne cahallar varımış kele..kaydirigubbakcemile3
ev ödevi verdi örtmen ama benim vaktim olmuyorki.:1no2:

örtmenin ödev verdiyse zamanında yapcan kaçış yok, ama çalışan kadın böyle oluyo şekerim, vakit yetmiiiii:))hakkaten sınıfınızı görmek isterdin çiçeğim ya komedi olmalı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…