elmas canım :çok üzgünüm:
Allah yardım etsin sana Allah sabır versin cok zor
günaydın kızlar...
sizde benim gibi hasret çektiğiniz herkese tez zamanda kavuşun inşallah canlarım benim:)
elmas seni düşündükçe ben bile stresten ölecem, hakkaten Allah sabır versin canım...
hülya yasemin naber kızlar?
mecbuecimde gelir şimdi, satisu ablam naptı acaba?
çiçeğimde çalışan bir hatun fırsat bulunca gelir zahar:))
amaaan çiçeğim gelmiş, gız hoşgeldin kele nerelerdesin:))maşallah hedikleri döktürmüşsün ellerine sağlık bacım:))
kızlar annemleri gönderdim, sağlıcakla evlerine vardılar şükür, ama dediğim gibi ayrılık zamanları geliyolar bana yine kötü oldum napiiim:))
siz napıyosunuz hadi bi ses verin...
allah razı olsun canım ben cıceme tembıhledıydım sıkı sıkı gununu neysem nasıpğ degılmıs antalyaya geldıgımde gorusuruz bızım ınternetımız henuz baglanamadı arkadasımın pc.den yazıyorum fırsat buldukca alt yapı sorunu varmıs baglanır baglanmaz hergun sızınleyım allah naıp ederse herkese selamlar opuldunuz sekerlergünaydın kızlar, koskoca 2 günde bi sayfa bile ilerlememişik, formdan düşmüşüz hadi bi canlanalım:)))
kelebekcim kınana çiçeğimnen beraber gelip kurtlarımızı dökecektik ama aplan kına gününü yanlış anladığı için gelemedik, kusurumuza bakma canım, Allah hayırlı uğurlu etsin, bir yastıkta kocayın inşallah:))
hülyacım geçmiş olsun, Allah şifa versin, keske dursada ağız içi yaraları için ilaçlar var ondan sürebilsen ama zor biliyorum, bir an önce doktora gidin durumu ilerlemeden ilaç tedavisine başlarsanız çabuk iyileşir, Allah yardımcın olsun...
çiçeğim, yasemin, mecbue naber kızlar?
elmas ağır misafirin geldimi????
bu arada emoşdan haberi olan varmı yaa, nerde bu hatun??
:1hug:
allah razı olsun canım ben cıceme tembıhledıydım sıkı sıkı gununu neysem nasıpğ degılmıs antalyaya geldıgımde gorusuruz bızım ınternetımız henuz baglanamadı arkadasımın pc.den yazıyorum fırsat buldukca alt yapı sorunu varmıs baglanır baglanmaz hergun sızınleyım allah naıp ederse herkese selamlar opuldunuz sekerler
slm canlarım...nasılsınız ne var ne yok...benden iyilik ve yanı işte ne olsun...:))
ben iyiyim yasemincim iş güç bide akşama kayınpeder diyim ben sana gerisini düşün artık...akşama misafirliyim yani...
günaydııııın...
ben misafirimi gonderdim kızlar...pek telaşeli olmadı bu geliş gidiş şükür:))
siz nörüyonuz?
çiçeğim datlum gelmiyomusun bu tarafa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?