Yozgat///66

Günaydın güzeller güzeli hemşolarım...​

cumat.jpg

günaydıııın..
herkese bendende kocaman bir hayırlı cumalar...
çiçeğim napıyosun, sabah gelmedin köprü altına:)))

evet aynen öyle oldu.. sabah aslıcımı işe yolladım hayırlı işler diledim...artık işe onu sabahları ben yolluyorum..:roflol:
sapığım benim..delikafadulden nu güzel öpüyon öle vatos balıkları gibi yapışıyon resmen...:jeyyar:

ayy canıım kıyamam sanaaaa, beni işe yollamak için taaa işyerimin önüne gelmiş zabah zabah :1rolleyes: sen gelirsinde ben seni öpmemmiş balım Şeniz doğru demişin vatos gibi yapışır öperim, zamanla tekniğimi geliştiririm merak etme :jeyyar:opuyorumnanaktan
acayip seviyom seni yaaaŞeniz
güzelim bende seni çogg seviyom...:utangac:
sölemeyi unutmuşum,hani işyerindeki arkadaşlarına beni tanıtırken ABLAM diye tanıtıyorsunya,acccayippp hoşuma gidiyor.bunu içten söylediğini biliyorum sende benim kardeşimsin.. sağol güzelim...beni ablan gördüğün için...Şeniz

merhaba canlarım bir kaç gün yokum teyzem geliyor giremiycem anlıycanız
kendinize iyi bakın öpüldünüz....

tamamdır elmascım sana keyfli sohbetler teyzenle.. kendine iyi bak..a.s.

günaydıııın..
herkese bendende kocaman bir hayırlı cumalar...
çiçeğim napıyosun, sabah gelmedin köprü altına:)))

günaydınlar efenim.. ay tüh uyuya kalmışım bekletmedim umarım...:1closedeyes:

eminim her gün köprü altına geldiğinde beni hatırlar ve gülersin sabah sabah..:roflol::roflol:
gel burdan yolliyayım öpücüğümü Şenizoggggggg

selam canlarım nasılsınız ben aha böyleyimkafamçokkarıştı
oruç oruç taşınma temposu bana yaramadı.inşallah taşınınca herşey bizim için hayırlı olurda tüm bu sıkıntılara değer.
kızlar ya mutfak dolaplarını yapışkanlı folyolar varya onlarla kaplıycam ama renge karar veremedim şöyle bembeyaz ferah bi renkmi olsun yoksa mobilya rengi gibi bişeymi yada halılarım fıstık yeşil ona uygunmu olsa bana fikir verin nolur kafam basmıyo bugünlerde...
hepiciğinizi öpüyom şekerler...opuyorumnanaktan

emosuuuuuuuummmmm napıyon hayırdır nereye tasınıyon lojman mı cıktı yoksa bence ahsap rengı yapıskanlı folyalar var mobılya gorunumunde onların acık renklı olanları guzel oluyo
çiçaaam köprü altlarında ne arıyon sen yüksek mevkılerın kadınısın massallh subhanallah

günaydın güzeller:)
keyifler nasıl?bende hiç iyi deel valla. sahurda yediklerim dokundu galiba midem berbat. inşallah orucumu bozmadan devam ederim bugün:)minnoşumda ateşliydi hafta sonu, bugün bi daha doktora götürücem teyzeleri.haftasonum berbat geçti anlıyacağınız.
siz naptınız anlatın...
emoş mutfak dolabının rengine görede seçebilirsin bacım, ne biliiim, görmeden insan bişey diyemiyo.ahşap görünümlü olanlardan olabilir derim naçizane fikrim:))

günaydın canlarım......nasılsınzı bakalım....benden iyilik iş güç uğraşıyoruz....

aslıcığım hem sana hem minnoşuna geçmiş olsun tatlım....aman dikkat edin kendinize....

sağol yasemincim, inşallah düzeliriz ikimizde. işyerinde kıvrılacak biyer bulsam kafayı koyup uyuycam valla:)

ay canım kıyamam yaaa...ramazan bi taraftan hastalık bi taraftan allah gücünü artırsın tatlım....

Selam kızlar,
as66 çok geçmiş olsun, noldu hastamı oldun sen kıyamam.:teselli: kız kayın validenmi yaptı yemekleri seni zehirlemiş olmasın..:jeyyar:
minnoşumada geçmiş olsun öpsün teyzesi onu.:emir_bebek:
yasemin nasıl işleri biraz hafiflettinmi canısı dönsen artık aramıza..Şeniz
satısu keyfler nasıl umarım iyisinizdir.yerimseniben
emoşum.mutfak dolapları senin gönlünden nasıl geçiyorsa onu yap,,görmeden biz seni yanıltmıyag demi ,yerimseniben
sevgisiz kelebek seni bir yakalayım kanatlarını yolcammmmmmdelikafadulden

arkadaşlar.hulyayı gören varmı,:uhm:
beyhancanda yok epeydir hu hu...

Elmascım alttan gördüm seni hoş geldin ablacım..yerimseniben

çiçeğim sagol canım, kız benim kayınvalidem çok iyidir hatta aşırı iyidir!!o yapmazda eşi yapabilir zannımca:)))

Back