Yozgat///66

günaydııııın...
çiçeğim valla leyla gibi geziyom uykusuz ve açııımm...sen naptın işe başlamıssın nasıl gidiyo?
yasemincim sen napıyosun, işlerin yoğundur eminim, kolay gelsin balım...

yaseminim aynı anda yazmışız canım benim:)
kadir geceniz mübarek olsun kızlar, bu gece hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah:)gönlümüzden geçirdiğimiz herşeyi hayırlısıyla nasip etsin Rabbim:)

ben iyiyim ama Elanın ağzının içi hep iltihap olmuş, aft falan.hiç bişey yiyemiyo resmen karnı gurulduyo yaa, antibiyotiğe başladık inşallah tez zamanda iyileşir.
çiçeğim dadı oldu yasemin, o bir iş kadını artık:))

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

hey hemşolarım yavrularım hepinizin kadir gecesi mubarek olsun allahım bu geceyi hakkıyla ihya eden kullarından eylesin bizleri bayramda giremim şimdigen bayramınızda mubarek olsun

kkkkkn.png

aslıcım yavruna tekrar geçmiş olsun kıyamam ona..:emir_bebek:
yasemincim evet aslının dediği gibi iş kadını oldum...:lepi:
komşumun çocuğuna bakıyorum,bu gün ikinci günümüz..

merhaba canlar ben geldim tekrar nasılsınız bakalım ben çok iyiyim teyzemle çok güzel vakitler geçirdim açıkçası benim için çok iyi oldu....
ablacığım işe başlamışsın hayırlı olsun çok iyi olmuş senin için...
aslıcım daha bir ay önce benim kızımda oldu ağzında iltihaplanma yara falan hiç bişey yiyemedi çok zayıflamıştı antibiyotikle geçti canım ama kanındaki enfeksiyon uzun bir süre geçmiyor o yüzden dikkat et canım çok geçmiş olsun...

günaydın canlarım....
çiçeğim yeni işin hayırlı ve uğurlu olsun canım....dün aradım açmadın galiba müsait değildin :))
satısu seninde kandilin mübarek olsun ablacığım....
elmascığım güzel vakit geçirmene sevindim teyzenle güle güle gitsin...
aslıcığım senden naber minnoşun nasıl buğün teyzesi öpüyor onu kocaman....

günaydın...
yasemincim kızım daha iyi teyzesi antibiyotik etkisini göstermeye başladı şükür, ama 2 gr eti vardı onuda eritti..0 beden oldu:)toparlarız yakında inşallah, bizde seni öpüyoruz canım benim:)
elmascım çok sevindim canım keyifli olmana, Allah dahada artırsın keyfini:)
çiçeek naber?gelmiyosun köprü altına:)))

günaydın canlarım....
çiçeğim yeni işin hayırlı ve uğurlu olsun canım....dün aradım açmadın galiba müsait değildin :))
satısu seninde kandilin mübarek olsun ablacığım....
elmascığım güzel vakit geçirmene sevindim teyzenle güle güle gitsin...
aslıcığım senden naber minnoşun nasıl buğün teyzesi öpüyor onu kocaman....

günaydın...
yasemincim kızım daha iyi teyzesi antibiyotik etkisini göstermeye başladı şükür, ama 2 gr eti vardı onuda eritti..0 beden oldu:)toparlarız yakında inşallah, bizde seni öpüyoruz canım benim:)
elmascım çok sevindim canım keyifli olmana, Allah dahada artırsın keyfini:)
çiçeek naber?gelmiyosun köprü altına:)))

teşekkürler valla kaç gündür kızımda çok iyi bende aynı şekilde çok rahatladık evimize birilerini istiyormuşuz meğer.....kaydirigubbakcemile3

canlarım nerelerdesiniz ya yoksunuz...
bizde kaç gündür susuzluktan ölüyorduk bugün geldi sular daha
cumartesi bir yağmur yağdı heryeri sel aldı elektiriklerimiz gitti yeni geldi daha insanların eşyaları yandı çok şükür benimkilerde bişey yok ama bizim binanın herkesin malzemeleri yandı zemin katları su bastıkaç gündür birsürü şey oldu....

Selam bom bom şekerlerim.
çiçeğiniz 3 gündür davet gezdi:dilcikar:,şimdi yemek yapmasını unutmuşum.. mutfakta koşturuyorum..delikafadulden

yasemincim.aslıcım.Elmascım..kızlar çok teşekkür ederim...Rabbim mahcup etmez sağlığımda el verirse.. şimdilik iyi gidiyor bebek bakımı..:ecrin_bebek:
6 aylık erkek .komşumun çocuğu Annesi hemşire.

yasemincik.. dün aradığını görmedim...:utangac:özür tatlım...Şeniz

günaydın kızlar...a.s.
nasılsınız bugün?
ben yine kokoşluğumu yapıp :jeyyar: sabahın köründe işyerinden kaçıp kaydirigubbakcemile4 fön çektirdim kafamçokkarıştı nasılım?:lepi:

günaydın kızlar...a.s.
nasılsınız bugün?
ben yine kokoşluğumu yapıp :jeyyar: sabahın köründe işyerinden kaçıp kaydirigubbakcemile4 fön çektirdim kafamçokkarıştı nasılım?:lepi:

günaydın herkeseeeeeeeee
çok iyi yapmışsın canım ben daha evin içinde pijamalarla geziyorum......arada bir değişiklik iyi oluyor...

Back