kıslar günaydın...
bugün çiçeeem gelcek yanıma inşallah, bi özledimki hatunu:)))hasret gidereciiik:))sizin yerinizede öperim merak etmeyin...
merhaba hemşolarım yine şehitlerimiz var canım çok sıkkın
şahitlerimize ALLAH tan rahmet ailelerine sabır diliyorum seneye bizde doğudayız ne olacağız halimiz ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum bu yüzden.... burayı sel aldı gidiyor bize gelen yollar kapalı selden dolayı....
as66 eve geni girdim dersem inanırmısın.. 1 saat belki araba bekledim...delikafadulden
çiçeğim dolmuşlara kıtlık gelmiş zahar akannehir bendede öyle oluyo bazen sinir oluyorum
evet aynen öyle oldu.. sabah aslıcımı işe yolladım hayırlı işler diledim...artık işe onu sabahları ben yolluyorum..:roflol:amanin kimsecikler uğramamış buralaraakannehir
hadi ben işe boğuldum siz napıyonuz kızlar nerdesiniz bakiiim :uhm:
gerçi biz çiçeemle üst geçitte iki aşığın kavuşması anını yaşadık :1hug::roflol: sarılıp koklaştık bi güzel opuyorumnanaktan yine öpüp sapıklık yaptım merak etmeyin :lepi:
kızlar çok yoğundum ancak girdim....ooooh güzeller buluşmuş yine harikasınız....
günaydıııııın:)
ezel06 hoşgeldin aramıza, merhaba deyip kaçma olurmu:)takıl buraya...
sürmeli inşallah işin hallolur canım yaa, aileden uzakta zor oluyo, ben aynı ülkenin içindeki uzaklığa bile dayanamıyom senin için ne kadar zor olur kimbilir. Allah işinizi rast getirsin hemşom..
satisu ablacım Allah kavuştursun yavruna ve yavrunun yavrusuna:)bizde annem babamla hergün 3-4 kere konuşuyoruz, bayramı iple çekiyoruz karşılıklı:)
çiçeğim kız o kızartma kokusu sendenmi geliyodu:)))ellerine sağlık benim eve kadar geldi mis gibi:)
elmas, yasemin naber kızlar?
biz aşkımla dün yine bi çılgınlık yapıp 3 tane 2000lik puzzle aldık, delimiyik neyik:) dayanamadık yine:))
merhaba bütün yozgatlı avratlarına...zemuszemus
nasılsınız bakalım iyimisiniz
aslıcım canım bende dört gözle ekimin başını bekliyorum manisaya gidecem....
sürmeli canım ablam çok güzel söylemiş hayat çok zor bir a önce git işini bul eşinin sonra çok zor olur sizin için.... yinede kendiniz bilirsiniz...
evet aynen öyle oldu.. sabah aslıcımı işe yolladım hayırlı işler diledim...artık işe onu sabahları ben yolluyorum..:roflol:
sapığım benim..delikafadulden nu güzel öpüyon öle vatos balıkları gibi yapışıyon resmen...:jeyyar:
ayy canıım kıyamam sanaaaa, beni işe yollamak için taaa işyerimin önüne gelmiş zabah zabah :1rolleyes: sen gelirsinde ben seni öpmemmiş balım Şeniz doğru demişin vatos gibi yapışır öperim, zamanla tekniğimi geliştiririm merak etme :jeyyarpuyorumnanaktan
acayip seviyom seni yaaaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?