Yozgat///66

merhaba bütün yozgatlı avratlarına...zemuszemus
nasılsınız bakalım iyimisiniz
aslıcım canım bende dört gözle ekimin başını bekliyorum manisaya gidecem....
sürmeli canım ablam çok güzel söylemiş hayat çok zor bir a önce git işini bul eşinin sonra çok zor olur sizin için.... yinede kendiniz bilirsiniz...

hey yogat sürmeli keklikleri nasılsınız bakim ben mukaveleden geldim hamimleri okuduk bol dua ettim tanıdıklarıma ve bütün müslümanlara allahım hasret cekenleri özlenenleri özlediklerine kavuştur diye benim sürmeli kekliklerim iyisiniz inşllah narenim olsaydı bana ögretirdi diyorum neti
baglanmadı telde konuşuyoruz bir türlü aklıma gelmedi söylemek slm konuşacak konu cok malum torunum defne butun konuşmaları unuturuyor bugun söylerim inşallah fazla bilemiyorum bu netten anladıgım kısıtlı bukadar ögrendim ancaöpldonüz keklikler

satısu.bacım Allah kavuştursun.. mukabelenizide Allah kabul etsin.. bu Ramazan ben evde okuyorum ..Her sene 2 tane hatim indirirdim.. malesef bu sene kısmet olmadı..
as66.. hayırdır ne etceniz puzzele...artık bu kış anca yapar tamamlarsınız herhalde.. ben çok severim puzzel yapmayı eniştemin olmadğı günler gelir sana yardım ederim..şekerim unutma yarın sabah sana ugricam görüşürüz.zemuszemus

ELMAS.manisada kim var.. hadi gözün aydın bayramda gezmelerdemisin..zemuszemus

hu hu yasemin nerdesin gözümmmm.:1hug:

kıslar günaydın...
bugün çiçeeem gelcek yanıma inşallah, bi özledimki hatunu:)))hasret gidereciiik:))sizin yerinizede öperim merak etmeyin...

kıslar günaydın...
bugün çiçeeem gelcek yanıma inşallah, bi özledimki hatunu:)))hasret gidereciiik:))sizin yerinizede öperim merak etmeyin...

evet kızlar işte ben geldim aslının yanındayım, kulaklarınızı çınlatıyoruz.sizin yerinize öptü beni sapık karı:jeyyar:

merhaba hemşolarım yine şehitlerimiz var canım çok sıkkın
şahitlerimize ALLAH tan rahmet ailelerine sabır diliyorum seneye bizde doğudayız ne olacağız halimiz ne olacak bilmiyorum çok korkuyorum bu yüzden.... burayı sel aldı gidiyor bize gelen yollar kapalı selden dolayı....

Elmascım. evet dün haberlerde izledim.Allahdan Rahmet şehitlerimizi..ailelerine sabır versin Rabbim..
sel görüntüleride çok kötüydü,geçmiş olsun..

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, tüm sevenlerinede sabırlar versin..
elmascım sizde sağlıcakla görevini tamamlayıp dönersiniz inşallah canım, Allah yardımcınız olsun.eşimde tekirdağda şuan, dün bahsetti yağmurdan.buralarada yağdı ama oraları haberlerden izledim akşam.ne hale gelmiş inanamadım.Rabbim yardım etsin.

ela iyiymiş şimdilik, işimi bitirebilirsem erken çıkcam ama durum pek iç açıcı değil burda((

amanin kimsecikler uğramamış buralaraakannehir
hadi ben işe boğuldum siz napıyonuz kızlar nerdesiniz bakiiim :uhm:
gerçi biz çiçeemle üst geçitte iki aşığın kavuşması anını yaşadık :1hug::roflol: sarılıp koklaştık bi güzel opuyorumnanaktan yine öpüp sapıklık yaptım merak etmeyin :lepi:

kızlar çok yoğundum ancak girdim....ooooh güzeller buluşmuş yine harikasınız....

evet aynen öyle oldu.. sabah aslıcımı işe yolladım hayırlı işler diledim...artık işe onu sabahları ben yolluyorum..:roflol:
sapığım benim..delikafadulden nu güzel öpüyon öle vatos balıkları gibi yapışıyon resmen...:jeyyar:

kızlar çok yoğundum ancak girdim....ooooh güzeller buluşmuş yine harikasınız....

yasemincim dün as66 ile kulaklarını çınlattık nerdesin.. özledim seni..:1hug:Şeniz

ınşallah ablacıgım.. çok zor gerçekten.. :gitme:

bıraz kalıyım ewlılıgım keyfıı sureyım dıyorum canım yamirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…