günaydın kızlara.s.
ne güzel sohbet etmişsiniz hafta sonu maşallah topiğimize
satisu ablacım narenin tayini hayırlı olsun Allah kolaylık versin, bebekle zor valla a.s
sürmeli bayram sonu ankaradayım inşallah, bakarsın bi buluşma ayarlarız ne dersin yerimseniben
elmascım minik kuşun nasıl canım, zamanla daha da iyi olacaksınız inşallah :Saruboceq:
yasemincim nasılsın keyfin nasıl?
çiçeğim yolların gözlüyom bacım gelmiyonmu buralara sengözlerimebaksanab
emoş lojmanı naptın canım?bakım onarım işi noldu?
mecbue hoşgeldin hemşom, babam sarıkayanın toprakpınar köyünden, eniştemde poyrazlıdan ha gayret tanıdık çıkıcaz :1hug:
ZENCİ
Doğumhanenin kapısında 3 baba adayı heyecanla bekliyorlarmış.Birden doğumhanenin kapısından bir hemşire kucağında siyah tenli bir bebekle çıkmış.Hemen bir baba adayı öne atılmış ve '''BU BENİM BEBEĞİM BU BENİM BEBEĞİM''',demiş.Hemşire sormuş'''NERDEN BİLİYORSUNUZ SİZİN BEBEĞİNİZ OLDUĞUNU'''adam cevap vermiş '''BİZİM HANIM PİŞİRDİĞİ HER YEMEĞİ YAKAR BUNU DA MUTLAKA O DOĞURMUŞTUR'''
gızlar noruyonuz ..bende yozgatlıyım
gızlar noruyonuz ..bende yozgatlıyım
as66,Elmas.ben adamı güldürürüm öyle ya..:roflol:
Allah sizide güldürsün..
iyim Elmascım nolsun... akşam telaşı.. bu gün bol domates soslu karışık kızartma yapayım dedim. yağ üzerime cosur cosur patladı ..:roflol::roflol:ablacığım ne yapıyorsun bakalım nasılsın iyimisin
merhaba fistiklarrr nasilsinizzz
iyim Elmascım nolsun... akşam telaşı.. bu gün bol domates soslu karışık kızartma yapayım dedim. yağ üzerime cosur cosur patladı ..:roflol::roflol:
senden naber taze gelin...Ramazanda evlilik nasıl gidiyor..
sürmelim kısmet olursa.. sen Hollanda'ya dönünce eniştede gelcekmi yoksa daha sonramı gelcek..
iyilik abla.. ayyy sorma abla zor oluyorrr...
enisteyi daha sonra goturcem abla.. once is bulmam lazim a.s
goturemezsem temelli burali ankarali olacam :bbo:
yapma ya.. ayyyyyyy inş. iş bulursun...
insallah ablacimmm bi gideydimm benimki göndermek istemiyor:asigim::asigim:kaydirigubbakcemile3
surmelim.. iyi düşün.. daha yeni evlisin.ileride yaşayacaklarını düşünemeye bilirsin.ama abla tavsıyesi..acele karar verme..mutlaka git ve iş ara..ben Türkiye'de olmaktan mutluyum çok şükür.ama.aile özlemine dayanamıyor insan..iyi düşün ve mantıklı karar ver..duygularına kapılma sakın.. bu dediklerimi enişte duymasın..:roflol:
gidecem abla simdiden biktim ben burdan walla.. ailemsiz cok zor oluyor.. birde geçim SIKINTISI war.. o kadar bunaldim ki :1no2::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?