Yozgat///66

kız sürmelim cok tatlısın valaha hemşolardan almanyada olan varmı benim yavrumda 5 aylıgına geliyor almanyaya orda okuyacak birdönem sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım kıyamam yavrumada orda okul lar nasıl bilen varsa anlatırsa sevinirimhemşolar valaha korkuyorum
yollamıyada ama yavrum kazandı neyleyim hayır diyemedim

çok sağol ablaya
parkımız var hemen evin yanında çıkıyoruz ama komşularımdan hiç yaşıtım yok hepsi benden bayağı büyük çocuklarının geleceği derdine düşmüş hepsi
açıkçası girip çıkmaya çekiniyorum rahatsız olurlar diye ama oluyorlar gibide geliyor sanki kızım incelemeyi çok seviyor herşeye bakmayı kurcalamayı seviyor engel olamıyorum sonuçta o 2 yaşında bir çocuk anlamıyor durdan falan çekiniyorum ne yapayım bende çok bunaldım hep tek başınayım arkadaşlarım var lojmanda bende lojmanlara çok uzağım kızla gidip gelmesi çok zor oluyor dolmuş başında
ben kendinde bunaldığım için herhalde kızın yaptığı herşey gözüme batıyor bilmiyorum açıkçası bende pek iyi değilim doktor benim içinde iyi olacak ona seviniyorum RABBİM bana yardım etsinde bende şu bunalımdan kurtulayım kızımda biraz sakinleşsin....

daha 2 yaşında abla yaaa inşallah bununda üstesinden geleceğim nelerin gelmedimki bununda gelirim....

elmas cığım geçmiş olsun canım aa bu kadar karamsar olmana çok kızdım bak rabbim ne güzel sağlıklı evlat vermiş eş vermiş iş vermiş şükret bitanem ya bebişlerde her yaşın ayrı bi sendromu olurmuş bi kaç ay sonra farklı büyümeye çalışan bi yağmur görürsün karşında..sen bu günlerinin tadını çıkar pozitif yönlerini düşün canım kızınada yansıt mutlu anne=mutlu bebek..stresli anne=stresli bebek...
çocuk psikolojisi kitapları oku inşallah başka sıkıntın yoktur canım....

satısu ablamız hoşgeldin narene selam söyle tayini hayırlı olsun Allah kolaylık versin taşınmak helede bebekle düşünemiyorum bende 15 güne taşınacam düşünmek bile istemiyorum(

merhaba gizlar.. nasilsiniz bugunnn ? iftara ne yapmayi dusunuyorsunuz ben aksama kelebek kurabiye yapmayi dusunuyorum:icecream: bugun orucum ya sabah kalkar kalmaz ne yapsam sorusu geldi aklimasırnaşık şey

Aminnnnnnnn ablacim Allah razi olsun.. Şeniz

ay öylemiyimmtskler :jeyyar:
ben hollandada yasiyorum abla gerci simdi ankaradayim sengözlerimebaksanab hangi sehire gidiyor yawrun ?

sürmeli ankarada napıyon güzelim?izin bitmedimi bu arada düğün resimlerine bayıldım gelinlik sana çok yakışmış...

merhaba hemşolarım herkese iyi hafta sonları benim eşim bugün nöbetçi evde yalnızım bakalımmm
bu arada çok acıktım daha iftara 1 saat var nedense bugün çok acıktım....

çok doğru söylüyorsun çok şükür rabbim başka sıkıntı vermesin bilmiyorum çok taktım bunu kafayamafoldumben

günaydınlar hemşolar elmaz canım evet zor oldu narenime sanada allah kolaylık versin yavrum hayat mucadele bizler acısı tatlısıyla cektik sıra yavrularımda kendi cektiklerim hicde yavrularıma kıyamıyorum işte sürmelim ank iyi gez tadını cıkar be yavrusu yozgata gidecek hemşomada bol selamlarımızı söyle ben aslen yozgat dogma buyume ank şu an konya işte boyle gezdik şimdi sıra yavrularımda neyse ya cenem acıldı sabah işlerine bakayım kucuk kızın odasında bilgisayar oflayıp duruyor fazla sıkmayım öplüdünüz canlarım

ah elmas yavrum yavrun kucukmuş be kızım cocuklar buyur sen saglıklı ol sıkma canını önce sen saglıklı ol ki evladına saglıklı sihatli buyusun degilmiyakızım bakarsın hic buyumemiş yıllar su misali gecmiş bak bana 3 kız buyutum allahın izniyle ama bilmedimki evlatlarım emanetmiş bana birgün sende aynen böyle düşünecen allah yardıncın olsun kızım vay benim cok yavrularım hic yanımda yok yavrularım işte hayat bu

ağlattın beni ablacığım hiç birimiz ailemizin yanında değiliz gurbetteyiz işte bende naren gibi asker eşiyim 18 yaşında gurbete çıktım daha anneme babama doyamadan ilk zamanlar bu kadar koymuyordu yoklukları şimdi çok koyuyor bilmiyorum.....

sürmeli ankarada napıyon güzelim?izin bitmedimi bu arada düğün resimlerine bayıldım gelinlik sana çok yakışmış...

ankarada esimin yanindayim =)
annemgil hollandaya donduler onlarin izinleri coktan btti ben daha 2 ay burdayim a.s

cikarmaya calisiyorum ablacim :lepi:

herkese mrb ne zaman açıldı bu topic ben neden görmedim ya bende yozgat sarıkayaya bağlı bi çerkez köyündenim arkadaşlar nasip olursa burda görüşüz sık sık bi yıldırda gidemiyorum yozgata öyle özledim ki eşimin işi nedeniyle burda yaşıyorum şimdi kalkıp gidelim yozgata dese saniye durmam burda

günaydın kızlara.s.
ne güzel sohbet etmişsiniz hafta sonu maşallah topiğimize
satisu ablacım narenin tayini hayırlı olsun Allah kolaylık versin, bebekle zor valla a.s
sürmeli bayram sonu ankaradayım inşallah, bakarsın bi buluşma ayarlarız ne dersin yerimseniben
elmascım minik kuşun nasıl canım, zamanla daha da iyi olacaksınız inşallah :Saruboceq:
yasemincim nasılsın keyfin nasıl?
çiçeğim yolların gözlüyom bacım gelmiyonmu buralara sengözlerimebaksanab
emoş lojmanı naptın canım?bakım onarım işi noldu?
mecbue hoşgeldin hemşom, babam sarıkayanın toprakpınar köyünden, eniştemde poyrazlıdan ha gayret tanıdık çıkıcaz :1hug:

mecbue.hoş geldin...her zaman bekleriz..memnun oldum...vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…