çiçeğim yok hala yasemin:))
çiçeeğiiiiim nerdesiiiiin?
sorma aslıcığım özledik hatunu yaaa...gel çiçeğim artık bacım.....
ahaaaa sonunda döndün aramızaalkisalkisalkis:teytey:a.s.hihoyyythoşgeldin hayatım özlettin valla kendini bu kadar da terkedilmezki buralarlmaz: üstelik serin havada getirmedin :mymeka:hala yanıyoruk buralarda:tomato: bide yarın tekrar gidiyorum diyosun pes yani bu kadarda olmaz canııım Çok üzgünüm çoook neyse sen bana bakma ben hasretinden ne söylediğimi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan gez bacım accıkda bizim yerimize gez en iyisini yapıyon?bizde yaseminle kaynatmaya devam ederiz dimi yasemin??
sen yinede çabbuk dön bizi sinirlendirmeeeklava:lülülülülülü:1hug:
aslıcım,memleket o kadar serinki hasta oldum,
sıcağa razı olduk,yaz günü bilem üşütmüşüm...
biraz daha dayan güzelim salıya inş temelli döncem...Şeniz
günaydın kızlar...
sonunda nüfusumuz çoğalıyo...elmascım hoşgeldin, gezme iyi olmuş ama hastalanmanıza üzüldüm, geçmiş olsun...çiçeğim sanada geçmiş olsun canım...
iyiyim elmascım, bizde burda yanıyoruz sıcaktan...çok geçmiş olsun canım yaa hastaneye yatacak kadar mı hasta etti soğuklar???kıyamam ben kuzucuğa...Allah hepimize sağlık versin hemşom,öptüm ikinizide...
canım nerelerdesin sen yaaa..unuttun sandık topigi...canın sağ olsun seneye gidersin...sağlığın nasıl ?
hemşom gurban olam buralardayım arada bi uğruyom işte böle.. iyiyim elhamdülillah sen nasılsın ..
ben geldimmmmmmmmmmm memleketteydim 15 gündür gezdim dolaştım geldim hemşolarım havasını herşeyini özlemişim oraların gelmek istemedim ama mecburen döndük eşimin işi gereği
nasılsınız bakalım
dağ çiçeğim ablacığım hoşgelmişsin aynı zamanda yok olmuşuz buradan görüyonmu sen
nasılsın iyimisin bakalım
hepinizi çok özledim artık kaynaşırız yine
günaydın kızlar...
sonunda nüfusumuz çoğalıyo...elmascım hoşgeldin, gezme iyi olmuş ama hastalanmanıza üzüldüm, geçmiş olsun...çiçeğim sanada geçmiş olsun canım...
hemsolarım sonunda gırebıldım bılmem kacıncı denememden sonra acıldı sayfa hepınızı coooooooooookkkkkkk ozledım bu aralar bıraz fazla yogundum malesef
dagcıcegımmmmmmmm senı cok ozledımmmmmmmmmmmmm mısafırlerınden aldım haberını ıyıymıssın sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?