Yozgat///66

kırşehirden yozgata selam varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))
BU MUBAREK GECEDE DUALARINIZIN KABUL VE MAKBUL OLMASI DILEKLERIMLE BERAAT KANDILINIZI KUTLAR SIZE VE SEVDIKLERINIZE HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM.
selamlar hepinizeeeeeeeeeee

aleykümselaaam:)))
seninde kandilin mübarek olsun esmer güzeli...memleket yozgatmı kırşehirmi?

Heyyyyyyyyyyyyyyytttttttttt çekilin bakemmmmmmmmmmmmm,ben geldimmmmmmmm..
heyooo canlarım ballarım hemşolarım..
biliyorumki beni çokkk özlediniz,bende sizleri çok özledim...
sonunda kavuştuk..
günaydınlar günaydınlar,, kuzucuklarım nasılsınız..
ben çogg iyim memleketimde gozel gozel gezdim dolaştım.düğünler yapıldı,eğlenceler oldu,sevdiklerimin hepiciğini gördüm,
kısmet olursa 4 günlüğüne yarında İzmire gidiyorum.salı günü artık tamamen sizlerle olcam canlarımm bidenelerimmmm..çok öpüyorum hepinizi....

ahaaaa sonunda döndün aramızaalkisalkisalkis:teytey:a.s.hihoyyythoşgeldin hayatım özlettin valla kendini bu kadar da terkedilmezki buralarlmaz: üstelik serin havada getirmedin :mymeka:hala yanıyoruk buralarda:tomato: bide yarın tekrar gidiyorum diyosun pes yani bu kadarda olmaz canııım Çok üzgünüm çoook neyse sen bana bakma ben hasretinden ne söylediğimi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan gez bacım accıkda bizim yerimize gez en iyisini yapıyon?bizde yaseminle kaynatmaya devam ederiz dimi yasemin??

sen yinede çabbuk dön bizi sinirlendirmeeeklava:lülülülülülü:1hug:

aslıcım,memleket o kadar serinki hasta oldum,
sıcağa razı olduk,yaz günü bilem üşütmüşüm...
biraz daha dayan güzelim salıya inş temelli döncem...Şeniz

ben geldimmmmmmmmmmm memleketteydim 15 gündür gezdim dolaştım geldim hemşolarım havasını herşeyini özlemişim oraların gelmek istemedim ama mecburen döndük eşimin işi gereği
nasılsınız bakalım
dağ çiçeğim ablacığım hoşgelmişsin aynı zamanda yok olmuşuz buradan görüyonmu sen
nasılsın iyimisin bakalım
hepinizi çok özledim artık kaynaşırız yine

aslıcım,memleket o kadar serinki hasta oldum,
sıcağa razı olduk,yaz günü bilem üşütmüşüm...
biraz daha dayan güzelim salıya inş temelli döncem...Şeniz

aynı şekilde abla bizde donduk kızm hastalandı ben hastalandım çok soğuktu kazaklarla dolandık valla ama burayada geldik yanıyoruz

günaydın kızlar...
sonunda nüfusumuz çoğalıyo...elmascım hoşgeldin, gezme iyi olmuş ama hastalanmanıza üzüldüm, geçmiş olsun...çiçeğim sanada geçmiş olsun canım...

günaydın kızlar...
sonunda nüfusumuz çoğalıyo...elmascım hoşgeldin, gezme iyi olmuş ama hastalanmanıza üzüldüm, geçmiş olsun...çiçeğim sanada geçmiş olsun canım...

hoşbulduk canım gezme iyi oldu ama çok soğuktu soğuktan doğru düzgün bişeyler yapamadık
kızım çok hastalandı hastaneye yattı onunla uğraştım ama şimdi iyi çok şükür
sen nasılsın iyimisin bakalım

iyiyim elmascım, bizde burda yanıyoruz sıcaktan...çok geçmiş olsun canım yaa hastaneye yatacak kadar mı hasta etti soğuklar???kıyamam ben kuzucuğa...Allah hepimize sağlık versin hemşom,öptüm ikinizide...

hemşolar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum,haftaya görüşürüz hepinizi öptüm...

hemsolarım sonunda gırebıldım bılmem kacıncı denememden sonra acıldı sayfa hepınızı coooooooooookkkkkkk ozledım bu aralar bıraz fazla yogundum malesef
dagcıcegımmmmmmmm senı cok ozledımmmmmmmmmmmmm mısafırlerınden aldım haberını ıyıymıssın sevındım

çok sağol canım... havalar soğuktu birden hava değişimi olunca ağzının içi yara oldu ishal oldu yediklerini hep çıkardı 15 gün kaldım ama hep hastaydı kızım soğuktu fazla üşüttü birde hepsi üst üste geldi valla ama şimdi çok şükür iyi

hemşom gurban olam buralardayım arada bi uğruyom işte böle.. iyiyim elhamdülillah sen nasılsın ..

aman iyi olda canım...ben iyiyim ne olsun aynı bildiğin gibi iş güç uğraşıyoruz öptüm kızları ve seni...

Gadalarını aldıglarım çiçeğiniz geldiiiii.zemuszemus
canlarım benim hepinizi çokk çokk özledim..:1hug:
Yozgattan sonra bilindiği gibi ,İzmire geçtik..
dün akşam sağ salim yuvamıza döndük.:Saruboceq:
çok güzeldi tatilimiz, düğünler oldu nişanlar oldu,
sevdklerimin çoğunu bu vesile ile görmüş oldum..
ama kızlar yol beni çok sarsdı galida ,dün akşamdan beri başım çok ağrıyor,ağrı kesici aldım banamısın demedi,,kafamçokkarıştı
akşamada misafirm var..dinlenmek yok..
pazar günüde kardeşim geliyor.canlarım onlar benimmmm..:lepi:
Rabbim herkesi sevdiğinden ayırmasın.
kızlar arada yine uğrarım..
çok öpüyorum yanacıklarınızdannn..yerimseniben

hoş geldin bitanem..çok geçmiş olsun..umarım şimdi daha iyisindir..:teselli:

günaydın kızlar...

sağol bitanesi,,opuyorumnanaktan
sen neler yaptın bakalım ben yokken...
özledim seni görüşelim bir arayerimseniben

kaçak seniii nerelerdesin bakalım sen..
gerçi beni sorarsan bende yoktum..
demekki benim misafir sanada uğradı ben anladım oni.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…