• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

çiçeğim geldin demek...hoşgeldin balım...hava değişikliği çarpmıştır hayatım, dinlen diycem ama misafirin gelecekmiş durmak yok sana yine:)))tatlı telaşeler bunlar...
ben cuma günü konyaya gittim eşimin dedesiyle babaannesi rahatsızdı,dün akşam döndüm...aynen bende çarpılmış gibiyim.serin havadan hamama girince böyle oluyo:)))bi ara görüşelim canım, hasret gideririk...

çiçeğim geldin demek...hoşgeldin balım...hava değişikliği çarpmıştır hayatım, dinlen diycem ama misafirin gelecekmiş durmak yok sana yine:)))tatlı telaşeler bunlar...
ben cuma günü konyaya gittim eşimin dedesiyle babaannesi rahatsızdı,dün akşam döndüm...aynen bende çarpılmış gibiyim.serin havadan hamama girince böyle oluyo:)))bi ara görüşelim canım, hasret gideririk...

hoş buldum güzelim.. şükür sağ salim döndük...
geçmiş olsun.nasıl durumları amcanın ve teyzenin,daha iyilerdir umarım...
öpüyorum seni ve prensesini...opuyorumnanaktan

Günaydınların en güzeli,,
benim tatlı hemşolarıma gelsin..
gününüz güzel ,sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçsin...
evinizin bereketi dolsun taşsın...a.s.

çiçeğim güzel dileklerinle içimi açtım valla, opuyorumnanaktansağol kuşum..dedeyle babaanne ameliyat olacak ama ne zaman belli değil:sm_confused:...onun dışında keyifler yerinde şükür.
bide dün doğum günümdü, eşimle eve erken gitmiş :1shok:kızımla bana yemek yapmışlarcokacimcoook...eve girince bi baktım ellerinde bi pasta:asigim::1hug: sürpriz yaptılar bana:lepi: gündüzde işyerinde arkadaşlarla pasta cokacimcoookkestik...dün çok güzeldi yani:icecream::nazar::teytey:

çiçeğim güzel dileklerinle içimi açtım valla, opuyorumnanaktansağol kuşum..dedeyle babaanne ameliyat olacak ama ne zaman belli değil:sm_confused:...onun dışında keyifler yerinde şükür.
bide dün doğum günümdü, eşimle eve erken gitmiş :1shok:kızımla bana yemek yapmışlarcokacimcoook...eve girince bi baktım ellerinde bi pasta:asigim::1hug: sürpriz yaptılar bana:lepi: gündüzde işyerinde arkadaşlarla pasta cokacimcoookkestik...dün çok güzeldi yani:icecream::nazar::teytey:

aslıcım,demekki dün doğum günündü,,
o halde bende senin doğum gününü kutluyorum, eşinle ,yavrunla, sevdiklerinle nice sağlıklı yıllar diliyorum...
eşinin sürprizi eminim seni çok mutlu etmiştir,devamını bekleriz ne diiyelimcokacimcoook:roflol:

eşinin dedesi ve babannesinin ikiside birdenmi ameliyat olacak...inş ciddi bir şey yoktur...:Saruboceq:

günaydın bacılar...
çiçeğim çok sağol canım kutlama mesajını aldım çok mutlu ettin beni, Allah seni daha çok mutlu etsin..
dedeyle babaannenin durumu belli değil henüz bekliyoruz.hayırlısı...
sen naptın misafirlerin geldimi, abin gelcekti galiba?
yasemin balım hadi gel bekliyoruuuuz...

günaydın bacılar...
çiçeğim çok sağol canım kutlama mesajını aldım çok mutlu ettin beni, Allah seni daha çok mutlu etsin..
dedeyle babaannenin durumu belli değil henüz bekliyoruz.hayırlısı...
sen naptın misafirlerin geldimi, abin gelcekti galiba?
yasemin balım hadi gel bekliyoruuuuz...

ne diem ne dimek.. rica ederim..kaydirigubbakcemile5
evet şekercim.bu pazar kayseriden yurt dışına dönmek üzere kardeşim eşi ve yigenim gelecek.ramazanın birinci günü uçuyorlar..opuyorumnanaktan

evet evet yaseminnn nerdesin.. acil bekleniyorsunnn...yerimseniben

ayy canıım Allah kavuştursun çiçeğim..sağlıcakla gitsinler...

ayy canıım Allah kavuştursun çiçeğim..sağlıcakla gitsinler...

Amin.....
kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum iyi tatiller ..
galiba ben yine yoğun olurum ve kk'ya giremem malum misafir beni merak etmeyin şekerlerrrrrrrrrr.yerimseniben

günaydın canlarım...e kimsecikler yok...topiğimizi iyice boşladık yaaa....gelin hadi...

sorma aslıcığım ....bende çok sık gelemiyorum yoğunum bu aralar....

Merhaba ben geldim kaydirigubbakcemile4 hemşerilerim herkes nasıl sizleri özledim opuyorumnanaktan tatilin arkasındanda temizlik yapmak cooooooook zor ooooooof cok yoruldum :bbo:

hoşgeldin şekerim, kele anlat naptın oralar nasıldı?herkes iyimiydi?çok soru sordum galiba:)
canım hemen girişmeseydin temizliğe, biraz dinlen yol yorgunluğu hava değişikliği ayrıca yorar insanı.ama biz kadın milleti canımızın kıymetini bilmeyiz. illa temizlik yapacaz!! bir anda hepsini yapacam diye harabetme kendini hayatım, kolay gelsin...

Merhaba ben geldim kaydirigubbakcemile4 hemşerilerim herkes nasıl sizleri özledim opuyorumnanaktan tatilin arkasındanda temizlik yapmak cooooooook zor ooooooof cok yoruldum :bbo:

hoşgeldin hülyacığım....nasılsı tatilin ne var ne yok...

günaydın canlarım hepimizin ramazan ayı hayırlı ve uğurlu olsun....rabbim ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.....

yasemincim günaydın canım...
bende herkesin ramazanını kutlarım, bu mübarek günler hepimize hayırlara vesile olur insallah.
yasemin bak hülyada geldi nüfusumuz artmaya başladı şükür:)

Canlarım benimmmm.
Ramazan şerifleriniz hayırlı olsun.
Rabbim dua ve dileklerinizi kabul etsin. bu sıcaklarda dayanma gücü versin...sabir ve şükür edelim canlarım....
kızlar alayınızı çok özledim.. misafirlerim az önce gitti.sağ salim yuvalarına gitsinler...
Rabbim kazasız belasız yolculuk nasip etsin..
sizler nasılsınız canlarım....
neler yaptınız ben yokken bakimm..

Back