Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım benimmmm.
Ramazan şerifleriniz hayırlı olsun.
Rabbim dua ve dileklerinizi kabul etsin. bu sıcaklarda dayanma gücü versin...sabir ve şükür edelim canlarım....
kızlar alayınızı çok özledim.. misafirlerim az önce gitti.sağ salim yuvalarına gitsinler...
Rabbim kazasız belasız yolculuk nasip etsin..
sizler nasılsınız canlarım....
neler yaptınız ben yokken bakimm..
hoş buldum bitanem...bende sizleri çogg özledim......:1hug:hoşgeldin çiçeğim...
Allah misafirlerine hayırlı yolculuklar nasip etsin canım, Allah kavuştursun...
valla sen yokken biz buralarda takılıyoduk yaseminle:)
yavaş yavaş dönüşler başladı çok şükür, özledik hepinizi toprağım...
ooooooooo kimler gelmiş ....aslı bak çiçeğim döndü aramıza....güle güle gitsin misafirlerin canım..sanada hayırlı ramazanlar...ne olsun aslıyla sessiz sakin oturduk topikte....:)))
Merhaba ben geldimhemşerilerim herkes nasıl sizleri özledim opuyorumnanaktan tatilin arkasındanda temizlik yapmak cooooooook zor ooooooof cok yoruldum :bbo:
memleketten yeni geldim ama çok özledim orayı yaaaaaa
ben annemlere gitmek istiyorum banane ama eşimide bırakamıyorum
yozgatımı çok özledimmmmmmmmmm![]()
günaydın hemşolarım....
günaydın şekerler...
elmascımda dönmüş, hoşgeldin elmas... kız insan gelir gelmez özlermi oraları!!olan var olmayan (yani ben) var:))kaç yıldır görmüyom oraları yazık bana yaa...:)
çiçeğim derdine noldu hayatım gece gece güzellik yarışması!!!ömürsün valla...
yasemincim naber canım?herşey yolundamı?
kızlar minnoşum hastalandı geçen gece, bademcikleri iltihaplanmış, gece 5di hastaneden çıktığımızda onunla uğraştım, ölüyom uykusuzluktan bide üstüne orucu ekle bu sıcakta...offf yani bilmem anlatabildimmi. yinede kokoşluktan geri kalmadım yaa.. saç makyaj son model:)nasıl bir kişiliğim ben??:)))
sanada günaydın yasenim.. nasılsın bakalım görüşmeyeli..
aslıcığım çok geçmiş olsun minnoşuna çok üzüldüm yaa...allah şifa versin tontişine....
hoşbulduk ablacığım ya çok özlüyorum annemleri babamları yozgatımı yada bu aralar biraz bunalım takılıyorum ondan kızımla çok sorunlarım var 2 yaşında ama bir çocuk bukadarmı asi olur bu kadarmı sinirli olur baş edemiyorum artık kaç sene tedavinin ardından oldu kıymetlim benim ama kanımı iliğimi kuruttu resmen dayanacak gücüm kalmadı memlekette dağişiklik olur dedim kıza yok orda daha beter oldu offff anlıycanız kendimi çok yalnız hissediyorum mafoldumbenElmas hoş geldin..özlemekte haklısın..bak bizde özledik seni..
ama eşlerimizin izni bu kadar gocan nerde sen orda.. gel bagimm herifiyin yanına...şakkıdı
günaydın şekerler...
elmascımda dönmüş, hoşgeldin elmas... kız insan gelir gelmez özlermi oraları!!olan var olmayan (yani ben) var:))kaç yıldır görmüyom oraları yazık bana yaa...:)
çiçeğim derdine noldu hayatım gece gece güzellik yarışması!!!ömürsün valla...
yasemincim naber canım?herşey yolundamı?
kızlar minnoşum hastalandı geçen gece, bademcikleri iltihaplanmış, gece 5di hastaneden çıktığımızda onunla uğraştım, ölüyom uykusuzluktan bide üstüne orucu ekle bu sıcakta...offf yani bilmem anlatabildimmi. yinede kokoşluktan geri kalmadım yaa.. saç makyaj son model:)nasıl bir kişiliğim ben??:)))