Yozgat///66

okeyto bebişim sen git gel sağlıcakla ben sana getiririm yelekleri hemde iki kaynatırız baş başa:)

kızlar ben şimdi çıkarrrrr.,
vedalaşmak için yine uğrarımmm...sositososito

gözümden kaçmadı altda hemşolar bakıyor ama nedense selam bile vermeden gidilerrr...:dilcikar:

yaa hepiniz yozgata gidiyonuz, ayıp değilmi ya canı çeken olur,ağzının suyu akan olur,hayret bişey valla:))haince bir plan yapıp çiçeğimgilin bagajına mı saklansam napsam?ne dersin hülyacım?

yaa hepiniz yozgata gidiyonuz, ayıp değilmi ya canı çeken olur,ağzının suyu akan olur,hayret bişey valla:))haince bir plan yapıp çiçeğimgilin bagajına mı saklansam napsam?ne dersin hülyacım?

canım iyi olur yaaaaaaa hep beraber yozgatın keyfini cıkarırız delikafadulden

inşallah kızlar tatil dönüşü görüşürüz byyyyy

ablacım şuan ankaradayım pazar günü inşallah yozgata gidiyorum:gitme:
hulya gez bakalım....ben Yozgata uğrayamaya bilirim..bize biraz ters düşüyor..
artık dönüşte görüşürüz..opuyorumnanaktan

as66,gel valla araba boş gidiyor,bagaja girmene gerek yok arka koltuk boş..:roflol:

selam hemşolar kimse uğramamış...çiçeğim yozgatta eediğerleriniz nerde...

günaydın kızlar diycem ama yasemincimle ben kaldık galiba buralarda...
yasemin nasılsın canım, keyifler nasıl?
ben annemleri ankaraya, kocişimi izmire gönderdim, evde kız kıza kaldık:) üstelik acayip sıcak, buharlaşacaz yakında...

bende bu sene gidemiyorum. almanyadan misafirim geliyo ayın otuzunda tamda iki düğün var yozgatta ablamlar gidiyo ben kaldım... çoktandır bi memleket düğünü görmemiştim ne güzel olucaktı. ama misafirimide yaklaşık 8 yıldrı görmüyorum olsun...gidenlere ii eğlenceler tamiz havasını ii çekin ciğerlerinize...turkbayragi

günaydın...aslıcığım iyiyim tatlım...yarın hsg filmi çekilecek yani rahim filmim...bakalım ne çıkacak...ohhh kız kıza tadını çıkarın canım....

canım nerelerdesin sen yaaa..unuttun sandık topigi...canın sağ olsun seneye gidersin...sağlığın nasıl ?

Günaydın yasemincim, filminde sıkıntılı bisey çıkmaz insallah canım,aklına kötü seyler getirme olurmu? sonucunu haberver merak ederim.
kakule merhaba, seninle yeni tanışıyoruz, topiği açıp kaybolmuşsun hemşerim, merak ediyodum seni,hatta çiçeğime sormuştum seni...nasılsın?resimdeki kızın galiba, maşallah Allah bağışlasın...

tamam aslıcığım haber veririm tatlım..korkunun ecele faydası yok güzelim ne yapalım meleğim için katlanacağım ....

slm hemşolar kimseler yok...benden iyilik ama..boya yapıyoruz evde buğün 1 saate kadar bitecek sonra sıl iş başlıyor...öptüm hepinizi....

günaydıııınnn...
yasemin senle başbaşayız galiba canım, kolay gelsin evin heryeri ayaktadır şimdi...düşüncesi bile yorucuyken sen nasılsındır düşünemiyorum...gerçi mis gibi olmuştur evin ne güzel, ellerinize sağlık güle güle oturun hemşom...

günaydın aslıcığım sorma canım benim....misler gibi oldu ama..çok yoruldum inan değdi...sen nasılsın meleğin nasıl...çok öptüm seni...

yasemin çiçeğim yarın dönüyomuş,keyfi yerindeymis...özletti kendini hatun:))

çiçeğim yok hala yasemin:))
çiçeeğiiiiim nerdesiiiiin?

sorma aslıcığım özledik hatunu yaaa...gel çiçeğim artık bacım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…