• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

kızlar ben çıkıyorum birazdan aşkitom gelir..:asigim:

dolma pişirmiştim yanına çorbada yapayım..cokacimcoook

ayy başım halen geçmedi..mafoldumben

çok geçmiş olsun.... kolay gelsin ayrıca... dolmanın yanına cacıkda gider hani bu saıcakta... akıl vermiş gibi olmayayım ama... afiyet olsun ayriyeten :)

çok geçmiş olsun.... kolay gelsin ayrıca... dolmanın yanına cacıkda gider hani bu saıcakta... akıl vermiş gibi olmayayım ama... afiyet olsun ayriyeten :)

ayy iyi fikir..teşekkürler obilen ismin boşuna o bilen olmamış demi..:roflol:
ben bugün yaptığım yemeklerden yarın eşimin beslenmesinede koyuyorum,kendilerinin accuk sağlık sorunu var:utangac: evden diyet yemekleri yapıyorum aşkıma...:asigim::nazar:

merhaba kızlar,burdayım çiçeğimcim,dün gitmeseydim pazara sizin oraya gelcektim...anamlar yoldalar akşama burda olurlar Allah kısmet ederse:)
bugün pek bi yoğundu işlerim başım çatlıyo...çıkmadan bi bakıyım dedim kaynatmışınız maşşallah...obilen hoşgeldin babamda sarıkayalı akrabamıyız neyiz güzelim,ayrıca babamlar ankaradalar.yarın bidaha görüşelim:)
kızlar acayip mutluyum yaa anneme babama bacıma kavuşcam bugün,Allah tüm özlem çekenleri kavuştursun...

ayy iyi fikir..teşekkürler obilen ismin boşuna o bilen olmamış demi..:roflol:
ben bugün yaptığım yemeklerden yarın eşimin beslenmesinede koyuyorum,kendilerinin accuk sağlık sorunu var:utangac: evden diyet yemekleri yapıyorum aşkıma...:asigim::nazar:

canım adım öznur :) ... walla iyi yapıyosun bende zayıflamaya çalışıyorum. bazen bende evden getiriyorum yemeklerimi....:emir_bebek:

merhaba kızlar,burdayım çiçeğimcim,dün gitmeseydim pazara sizin oraya gelcektim...anamlar yoldalar akşama burda olurlar Allah kısmet ederse:)
bugün pek bi yoğundu işlerim başım çatlıyo...çıkmadan bi bakıyım dedim kaynatmışınız maşşallah...obilen hoşgeldin babamda sarıkayalı akrabamıyız neyiz güzelim,ayrıca babamlar ankaradalar.yarın bidaha görüşelim:)
kızlar acayip mutluyum yaa anneme babama bacıma kavuşcam bugün,Allah tüm özlem çekenleri kavuştursun...

hoşbulduk :) olurmu olur walla... yarın yine uğrarım buralar ama ne zman burada olursunuz? ayrıca gözünüz aydın :)

çiçeğim aşkiton haştalandımıısenağlama geçmiş olsun hayatım Allah şifa versin...bende gidip yemek yapcam heç yemeğem yokda:kedi:

canım senin adına çok mutlu oldum.gözün aydın olsun sağlıkla kavuş ailene..:1hug:
buluşmaya annenle geliyorsun demi tanışırız..yerimseniben
sen birazdan çıkarsın güle güle yarın görüşmek üzere..Şeniz

çiçeğim aşkiton haştalandımıısenağlama geçmiş olsun hayatım Allah şifa versin...bende gidip yemek yapcam heç yemeğem yokda:kedi:

yok tatlım aşkitom hasta değil şükür diyet yapması gerekiyor.ve bir zamanlar şeker hastalığı vardı o bitti gitti şükür..:asigim:a.s.

as66 maşallah bebek seninmi? Allah bağışlasın çok datluuuu.... yerim ben onu... benimde 2 yasşında bi oğlum var. bir ara fotograflarını yüklerim buraya...

sağol öznurcum, sabah 8.30 mesaim başlıyo canım işten fırsat bulunca burdayım:)

benimde mesaim bitiyo arkadaşlar ben de 8:30 da işe başlıyorum... ozman ne yapıyoruz yarın fırsat bulunca burda tolanıyoruz. hepinize iyi akşamalr .. en güzel geceler sizin olsun:kedi:

Back