hulya sana özelden mesaj gönderdim aldınmı..
evet yeni aldım ablacım tavsiyen icin cok teşekkür ederim düşünemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hulya sana özelden mesaj gönderdim aldınmı..
kızlar ben çıkıyorum birazdan aşkitom gelir..:asigim:
dolma pişirmiştim yanına çorbada yapayım..cokacimcoook
ayy başım halen geçmedi..mafoldumben
yozgatın merkezindenim ailem merkezde
evet yeni aldım ablacım tavsiyen icin cok teşekkür ederim düşünemedim
çok geçmiş olsun.... kolay gelsin ayrıca... dolmanın yanına cacıkda gider hani bu saıcakta... akıl vermiş gibi olmayayım ama... afiyet olsun ayriyeten :)
ayy iyi fikir..teşekkürler obilen ismin boşuna o bilen olmamış demi..:roflol:
ben bugün yaptığım yemeklerden yarın eşimin beslenmesinede koyuyorum,kendilerinin accuk sağlık sorunu varevden diyet yemekleri yapıyorum aşkıma...:asigim:
![]()
merhaba kızlar,burdayım çiçeğimcim,dün gitmeseydim pazara sizin oraya gelcektim...anamlar yoldalar akşama burda olurlar Allah kısmet ederse:)
bugün pek bi yoğundu işlerim başım çatlıyo...çıkmadan bi bakıyım dedim kaynatmışınız maşşallah...obilen hoşgeldin babamda sarıkayalı akrabamıyız neyiz güzelim,ayrıca babamlar ankaradalar.yarın bidaha görüşelim:)
kızlar acayip mutluyum yaa anneme babama bacıma kavuşcam bugün,Allah tüm özlem çekenleri kavuştursun...
merhaba kızlar,burdayım çiçeğimcim,dün gitmeseydim pazara sizin oraya gelcektim...anamlar yoldalar akşama burda olurlar Allah kısmet ederse:)
bugün pek bi yoğundu işlerim başım çatlıyo...çıkmadan bi bakıyım dedim kaynatmışınız maşşallah...obilen hoşgeldin babamda sarıkayalı akrabamıyız neyiz güzelim,ayrıca babamlar ankaradalar.yarın bidaha görüşelim:)
kızlar acayip mutluyum yaa anneme babama bacıma kavuşcam bugün,Allah tüm özlem çekenleri kavuştursun...
çiçeğim aşkiton haştalandımıısenağlama geçmiş olsun hayatım Allah şifa versin...bende gidip yemek yapcam heç yemeğem yokda:kedi:
canım adım öznur :) ... walla iyi yapıyosun bende zayıflamaya çalışıyorum. bazen bende evden getiriyorum yemeklerimi....![]()
kızlar ben çıkıyorum koşa koşa pembe panjurlu evime gidicem,öptüm hepinizi...
sağol öznurcum, sabah 8.30 mesaim başlıyo canım işten fırsat bulunca burdayım:)
hadi kızlar görüşürüz kocişim geldi by