Yozgat///66

selam sana Allah kolaylık versin hem işte, hem evde

selam kızlar nabersiniz pek uğrayamaıyorum dün herkes yaşını söylemiş bende söylim 23 yaşındayım.hepimiz yaşıt sayılırız çiçeğimin yaş fobisi var sormayın kızlar yazık ama hatırlatmayın hemşoma:))

selam şekerler...
yaşımı açıklıyorumm sıkı durunnnn.:sm_cool:
ama hangi yaşımı soruyorsunuz.gösterdiğimmi ,hissettiğimmi.yoksa ana yaşımımı..:roflol:

biraz merak edin açıklicemm...:dilcikar:

evet canım aradım.
yasemini merak ettim.
bu sessizlik hoşuma gitmedi...
yaseminide aradım açmadı telefonu..:1hug:

kolay gelsin dilekleriniz için sağolun kızlar...
çiçeğim merak ettim yasemini tekrar ararsın muhakkak haber alınca ilet bizede..ayrıca alçakgönüllülük etme hani mayısta 20den gün alıyodun kandırıkçı,yaşını büyültme lutfen:))))

tüh nasıl unutmuşum:1shok:...gençlik işte..zemuszemus
çiçeğim bir misafirimiz var farkettinmi?kim acaba merak ettim????

evet farkettim canım...:icecream:

5,5 senem acısıyla tatlısıyla yozgatta geçti.hayatımda görmediğim kışları yozgatta yaşadım.

Kış' a demişler ki nerelisin.annem erzurumlu babam sivaslı ama ben yozgatta ikamet ederim demiş

yagmur rüzgar toz derken karsa geri kış geliyor bülbül mah 4 nolu saglık ocagının yakınlarında oturuyorum hangi tokide başbakanlıkmı yoksa digor yolundaki tokidemi eşin askermi turkbayragi

selam aslıcığım ve çiçeğim....malesef meleklerimin kalbi durdu cuma kürtaj olacağım...ve büyük bir araştırmaya giriyoruz artık....çok kötüyüm bitkinim....çiçeğim hastanedeydim tüm gün az önce geldik...inan konuşacak gücüm yok toparlanıyım ararım ben seni tatlım benim....dua edin kızlar...sabır ve gücümü artırsın yaradanım...yürgimdeki ateşi tez söndürsün....öpüyorum ikinizide...

ay canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ben yaaaaa ben pek bilmiyorum senin hamile olduğunu canım benim ALLAH sabır versin canım kısmet değilmiş demekki
herşey ALLAH tan canım çok çok geçmiş olsun

yagmur rüzgar toz derken karsa geri kış geliyor bülbül mah 4 nolu saglık ocagının yakınlarında oturuyorum hangi tokide başbakanlıkmı yoksa digor yolundaki tokidemi eşin askermi turkbayragi

evet canım benim eşim asker arkadaşlarımdan bir tanesinin eşide asker diğeri dolmuş şöförü valla hangi tokide olduğunu bilmiyorum biz oradayken toki daha yoktu biz taşındık arkadaşlar toki evlereine taşındık diyince ayrıntılı sormadım canım
4 nolu sağlık ocağı şelaleye yakın değilmi canım

canım cok üzüldüm geçmiş olsun Allah sabır versin Rabbim yar ve yardımcın olsun

4 nolu saglık ocagı şelaye yakın degil carşi bize uzak havalanı yolu üzerinde canım

canım çok geçmiş olsun..allah çook sabır versin...dualarımız seninle....:Saruboceq:

slm kızlar dün yaş konusu açılmış...bende 25 yaşındayım....ama bazen kendimi 90 bazende 15 yaşında hissetiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…