• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

aa dahada harika olur çiçeğim hatta meleğinide alın aslıcığım oda küçük yozgatlı nede olsa :)) görüyüm sizi kızlar.....burada ablam antalyaya tayin oldu çiçeğime komşu :)))

günaydın herkese...
çiçeğim aşkiton aldı sonunda arabanı haa hayırlı olsun canım,Allah kazadan beladan saklasın.o hafta sonu annemler burda olcak gelmeye çalışacam mutlaka, haberleşir beraber giderz dediğin gibi,o gün bi gelsinde...tatilde burda olcam gitmiycem bi yere,babamlarla deniz kum güneş üçlüsünü ziyaret etcez inşallah...
elmascım geçmiş olsun,Allah şifa versin canım..
yasemincim nasılsın güzel annem bugün?
surmeli,emoş,hülya,beyhancan ve diğer yozgatlılar nasılsınız?

Allaha şükür iyiyim bende yozgata kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorumalkisalkisalkis hemşerim sen nasılsın

hemşerilerim yaşlarınızı sorsam bana kızmassınız demi :kedi:ben 26 yaşindayım sizlare hitap ederken yanlışlık yapmak istemiyorum

geçmis olsuna.s.

oooooyyyyyyy geçmiş olsun hemşom nasılda acır şimdi oo mafoldumben

Günaydınlar dünya tatlısı hemşolarıma...hihoyyyt
yasemincim hoş geldin.tatlımmm özledik seni ve meleğini.yada meleklerini..:CüvCüv::CüvCüv:
umuyorum bu kısa tatil sana iyiy gelmiştir hep iyi ol güzelim.
bu gün kontrolum var demişin inş.güzel hayırlı haberler alırsın.. merakla bekliyoruz biliyorsun.. sakın heyecanlanma her zaman sakin ol tatlışkommmm.Şeniz
as66,dimekki sende yakında tatile çıkayım diyorsun ee biz nolcez özleriz seni ama..senağlama
ama ailenin geleceğine çok sevindim inş onlarlada tanışırım.4 temmuzda Antalya kk buluşmasına geliyorsun demi mazerek kabul etmem.. bu arada cici araba aldık o gün inş buluşmaya senide alırım beraber gideriz..kaydirigubbakcemile4yerimseniben
elmascım barmağın ofmu oldu çok geçmiş olsun...:teselli:
emoşum, hulyacım.sürmelim.beyhancan.ve tüm hemşolarım öpüyorum gününüz güzel sağlıkla geçsin..a.s.

elmas çok geç miş olsun aman dikkat et kendine o elini kullanmamaya çalış da çabuk iyileşsin.....

günaydın herkese...
çiçeğim aşkiton aldı sonunda arabanı haa hayırlı olsun canım,Allah kazadan beladan saklasın.o hafta sonu annemler burda olcak gelmeye çalışacam mutlaka, haberleşir beraber giderz dediğin gibi,o gün bi gelsinde...tatilde burda olcam gitmiycem bi yere,babamlarla deniz kum güneş üçlüsünü ziyaret etcez inşallah...
elmascım geçmiş olsun,Allah şifa versin canım..
yasemincim nasılsın güzel annem bugün?
surmeli,emoş,hülya,beyhancan ve diğer yozgatlılar nasılsınız?

merhaba arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize şimdi gittik geldik doktordan acayif enfeksiyon kapmış iltihabı çıkardılar ama elim parmaklarım felaket ağrıyor ufak bir yara ama neler açtı başıma elim şiş enfeksiyon kaptığı için şişlik biraz zamanla inermiş bekliycem bakalım inşallah çabuk geçer çünk çok ağrıyor :1no2:

Günaydınlar dünya tatlısı hemşolarıma...hihoyyyt
yasemincim hoş geldin.tatlımmm özledik seni ve meleğini.yada meleklerini..:CüvCüv::CüvCüv:
umuyorum bu kısa tatil sana iyiy gelmiştir hep iyi ol güzelim.
bu gün kontrolum var demişin inş.güzel hayırlı haberler alırsın.. merakla bekliyoruz biliyorsun.. sakın heyecanlanma her zaman sakin ol tatlışkommmm.Şeniz
as66,dimekki sende yakında tatile çıkayım diyorsun ee biz nolcez özleriz seni ama..senağlama
ama ailenin geleceğine çok sevindim inş onlarlada tanışırım.4 temmuzda Antalya kk buluşmasına geliyorsun demi mazerek kabul etmem.. bu arada cici araba aldık o gün inş buluşmaya senide alırım beraber gideriz..kaydirigubbakcemile4yerimseniben
elmascım barmağın ofmu oldu çok geçmiş olsun...:teselli:
emoşum, hulyacım.sürmelim.beyhancan.ve tüm hemşolarım öpüyorum gününüz güzel sağlıkla geçsin..a.s.

hayırlı olsun ablacığım araban güle güle kullan kazasız belasız kullanmak nasip etsin

canlarım cok sevindim hepimiz yaklaşık aynı yaştayız isimlerinizle hitap edebilirim sizlere opuyorumnanaktan

Günaydın fıstıklar.hihoyyyt
Gününüz güzel sağlıklı mutlu geçsin...Şeniz

yasemincim..:CüvCüv: dün gttinmi dr sonuç ne çok merak ettim.. güzel haberlerle gel tatlım..a.s.

Evet arkadaşlar,yasemincimin ablasının taini Antalya'ya çıktı inş bana komşu gelirler..
Antalya olsunda neresi olursa olsun..
bu demektirki inş yasemincimi .daha çok göreceğim..

birde dün yaş muhabbeti yapmışınız yerimsenibentüh ben yetişemedim senağlama..artık dünde kaldığına göre ben yaşımı yazmama gerek yok yırttım yani..:jeyyar::roflol::roflol:

günaydın bacılar....bugün işlerim yoğun ama arada uğramaya çalışıcam,dün kayınvalidemler geldi sürpriz ziyaret yaptılar anlayacağınız-tatlicadiarzu- ağır misafirim var kızlar:bbo:
çiçeğim aramışsın yerimde değildim bakamadım kusura bakma canım,birazdan yine çıkıcam...
yasemin bi haberver dr sonucundan güzelim meraktayım....

Evet arkadaşlar,yasemincimin ablasının taini Antalya'ya çıktı inş bana komşu gelirler..

birde dün yaş muhabbeti yapmışınız yerimsenibentüh ben yetişemedim senağlama..artık dünde kaldığına göre ben yaşımı yazmama gerek yok yırttım yani..:jeyyar::roflol::roflol:

merhaba dağ çiçegim sendende bekliyorum yaşını buyrunnnnnnnnn

ablacığım yaşını yazsan ne olur ya bilirdik en azından şakaşaka sen kendini nasıl hissediyorsan o yaştasındır opuyorumnanaktan
günaydın bacılar....bugün işlerim yoğun ama arada uğramaya çalışıcam,dün kayınvalidemler geldi sürpriz ziyaret yaptılar anlayacağınız-tatlicadiarzu- ağır misafirim var kızlar:bbo:
çiçeğim aramışsın yerimde değildim bakamadım kusura bakma canım,birazdan yine çıkıcam...
yasemin bi haberver dr sonucundan güzelim meraktayım....

kolay gelsin canım gözün aydınmı diyim ne diyim bilemedim kaydirigubbakcemile3

selam Elmas ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın havalar nasıl oralarda bizim bura iki gündür ısınıyor hava sonunda güneşi gördük şakkıdı

canım iyiyim sağol burası felaket sıcak ama akşamlar biraz serin oluyor
bilmememi oraları canım yazında tozlu rüzgarı falan maffediyor insanı orada havasını hiç sevmiyordum oranın ısanmak bilmiyor ısındığında felaket yakıyor ama kısa süreli
ne tarafta oturuyorsunuz canım siz şuan hala orada arkadaşlarım var görüştüğüm toki evlerinde oturuyorlar

Back