Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok degişmedi canım şelalenin orda 1 nolu saglık ocagı var
beni merak eden herkese cok tesekkür ederim allah razı olsun dogum yaptım kızlarrr:)
19.06.2009 tarihinde spinal sezaryanla 3650 gram agırlıgında pamuk bir kız bebeğimiz oldu adını defne koyduk allahım herkesin yavrusunu ana babasına bağışlasın bizimkini de inşallahhh
benim için dualarını eksik etmeyen herkesten allah razı olsunnn canım hemşolarım gec yazdım kusura bakmayın :)
dağ çiçegim hergün erken kalkyorum 5 aylık kızım var saat 7 de kalkıyor :ecrin_bebek:
beni merak eden herkese cok tesekkür ederim allah razı olsun dogum yaptım kızlarrr:)
19.06.2009 tarihinde spinal sezaryanla 3650 gram agırlıgında pamuk bir kız bebeğimiz oldu adını defne koyduk allahım herkesin yavrusunu ana babasına bağışlasın bizimkini de inşallahhh
benim için dualarını eksik etmeyen herkesten allah razı olsunnn canım hemşolarım gec yazdım kusura bakmayın :)
bence hissettiğin yaşı söyle ablacığım zemuszemus
günaydın kızlar...
kızlar siz çiçeğimin 39 dediğine bakmayın taş çatlasın 29 gösteriyo kendisi...
narencim gözün aydın canım,hayırlı olsun,bahtı güzel olsun minnoşun...çok tatlı maşallah...
yasemincim dün senin için dua ettim Rabbime, inşallah bunu atlatıp çok güzel şeyler yaşarsın canım...
hülya, elmas,emoş,beyhancan,surmeli ve sayamadıklarım nasılsınız güzeller...
Elmascım o gün karışığa geldi,
beyhancanın dediği gibi gününe göre değişiyor yaşım.
Ablacım ben 39 yaşındayım,Rabbime şükürler olsunki sağlıkla geldim bu yaşıma inş sizlerde sevdiklerinizle mutlu bir şekilde bu yaşları hatta daha fazlasını görürsünüz..:1hug:a.s.
Elmascım o gün karışığa geldi,
beyhancanın dediği gibi gününe göre değişiyor yaşım.
Ablacım ben 39 yaşındayım,Rabbime şükürler olsunki sağlıkla geldim bu yaşıma inş sizlerde sevdiklerinizle mutlu bir şekilde bu yaşları hatta daha fazlasını görürsünüz..:1hug:a.s.
selaamm nörüyonuz bacilar : )
iyiyiz canım sen nörüyon bakalımmm iyimisin.......