• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

yasemin canım kardeşim çok üzüldüm.sıkma canını hepimizz senin hakkında hayırlısı olsun diye dua ettik hep.vardır bir hayır canım şükredecek okadar çok nimet varki sakın pes etme canım bugün dualarımız seninle...

beni merak eden herkese cok tesekkür ederim allah razı olsun dogum yaptım kızlarrr:)
19.06.2009 tarihinde spinal sezaryanla 3650 gram agırlıgında pamuk bir kız bebeğimiz oldu adını defne koyduk allahım herkesin yavrusunu ana babasına bağışlasın bizimkini de inşallahhh

benim için dualarını eksik etmeyen herkesten allah razı olsunnn canım hemşolarım gec yazdım kusura bakmayın :)

beni merak eden herkese cok tesekkür ederim allah razı olsun dogum yaptım kızlarrr:)
19.06.2009 tarihinde spinal sezaryanla 3650 gram agırlıgında pamuk bir kız bebeğimiz oldu adını defne koyduk allahım herkesin yavrusunu ana babasına bağışlasın bizimkini de inşallahhh

benim için dualarını eksik etmeyen herkesten allah razı olsunnn canım hemşolarım gec yazdım kusura bakmayın :)

burdada yazayım canım sana ALLAH analı babalı büyütsün canım benim kuzunada kendinede çok iyi bak öptüm canım

narencim gözünüz aydın olsun.hoş gelmiş Defne bebek Anne'sinin kollarına.
Rabbim hiç ayırmasın.Sağlıkla Anneli Babalı büyüsün inş..:nazar:

Günaydın güzeller güzeli hemşolarıma.
Bu mübarek günlerde,
Rabbim bedeninizden sağlığınızı
yuvanızdan huzuru,hiç eksiltmesin.
Cumanız Mübarek olsun..a.s.​

bence hissettiğin yaşı söyle ablacığım zemuszemus

Elmascım o gün karışığa geldi,
beyhancanın dediği gibi gününe göre değişiyor yaşım.
Ablacım ben 39 yaşındayım,Rabbime şükürler olsunki sağlıkla geldim bu yaşıma inş sizlerde sevdiklerinizle mutlu bir şekilde bu yaşları hatta daha fazlasını görürsünüz..:1hug:a.s.

günaydın kızlar...
kızlar siz çiçeğimin 39 dediğine bakmayın taş çatlasın 29 gösteriyo kendisi...
narencim gözün aydın canım,hayırlı olsun,bahtı güzel olsun minnoşun...çok tatlı maşallah...
yasemincim dün senin için dua ettim Rabbime, inşallah bunu atlatıp çok güzel şeyler yaşarsın canım...
hülya, elmas,emoş,beyhancan,surmeli ve sayamadıklarım nasılsınız güzeller...

günaydın kızlar...
kızlar siz çiçeğimin 39 dediğine bakmayın taş çatlasın 29 gösteriyo kendisi...
narencim gözün aydın canım,hayırlı olsun,bahtı güzel olsun minnoşun...çok tatlı maşallah...
yasemincim dün senin için dua ettim Rabbime, inşallah bunu atlatıp çok güzel şeyler yaşarsın canım...
hülya, elmas,emoş,beyhancan,surmeli ve sayamadıklarım nasılsınız güzeller...

as66,canım hoş geldin..
canım yaseminciğime ve sizlere bend eçok çok dua ettim..Rabbim hepimizin duasını inş kabul etsin..

teveccühünüz efenim..:utangac:o sizin güzel gözlerinizin bakışı..zemuszemus
kızlar resimde görünce şaşırmasınlar..:roflol:

merhaba canım bebeğini Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişine ve kendine iyi bak :ecrin_bebek: :emir_bebek:

Ablacım ben 39 yaşındayım,Rabbime şükürler olsunki sağlıkla geldim bu yaşıma inş sizlerde sevdiklerinizle mutlu bir şekilde bu yaşları hatta daha fazlasını görürsünüz..:1hug:a.s.

ablacım daha coooook gençsin yaş önemli degil ruh önemli öptüm opuyorumnanaktan

kızlar ben coook iyiyim ya sizler nasılsınız bizim burda havalar ısındı herkes kendini dışarı atıyor komşularla dışarda oturuyoruz malum iki ay sonra tekrar kış gelecek bu günleri degerlendiriyoruz hihoyyyt

oooooo daha çok gençsin ablacığım ya inşallah herşey istediğimiz gibi olur

Back