• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

selam aslıcığım ve çiçeğim....malesef meleklerimin kalbi durdu cuma kürtaj olacağım...ve büyük bir araştırmaya giriyoruz artık....çok kötüyüm bitkinim....çiçeğim hastanedeydim tüm gün az önce geldik...inan konuşacak gücüm yok toparlanıyım ararım ben seni tatlım benim....dua edin kızlar...sabır ve gücümü artırsın yaradanım...yürgimdeki ateşi tez söndürsün....öpüyorum ikinizide...

Yaseminim bitanem ..güzel yürekli meleğim.
acını yürekten paylaşıyorum bitanem..
seni çok üzmek istemiyorum ve fazla birşey yazamıyacağım sadece senin için dua ediyorum Rabbime şu mübarek günlerde yalvarıyorum.Allahım ne olursun yasemin kulunu yalnız çaresiz bırakma hep onun yanında ol.dayanma gücü ver..
bitanem meleğim çok çok geçmiş olsun Rabbim inş böyle acıyı bir daha hiç kimseye yaşatmasın..dayanma gücü versin...
Lütfen daha çok güçlü ol ve daha çok sabırlı olmaya çalış..
unutmaki cennette bekleyen meleklerin var..

Son düzenleme:
selam aslıcığım ve çiçeğim....malesef meleklerimin kalbi durdu cuma kürtaj olacağım...ve büyük bir araştırmaya giriyoruz artık....çok kötüyüm bitkinim....çiçeğim hastanedeydim tüm gün az önce geldik...inan konuşacak gücüm yok toparlanıyım ararım ben seni tatlım benim....dua edin kızlar...sabır ve gücümü artırsın yaradanım...yürgimdeki ateşi tez söndürsün....öpüyorum ikinizide...

canım ne kadar üzüldüm anlatamam, nolur kendini bırakma herşeyde bir hayır vardır yasemincim, gençsin sağlığın yerinde rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah canım,bugün kandil hepimiz senin için ellerimizi acıp dua edicez,Allahım sana güç versin sabır versin, dayanamıyacak acı yaşatmasın yasemincim,eşinle birbirinize sımsıkı sarılıp destek olun,Allah yardımcın olsun canım,biz ne kadar uzakta olsakda manevi olarak hep seninleyiz...

canım ne kadar üzüldüm anlatamam, nolur kendini bırakma herşeyde bir hayır vardır yasemincim, gençsin sağlığın yerinde rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah canım,bugün kandil hepimiz senin için ellerimizi acıp dua edicez,Allahım sana güç versin sabır versin, dayanamıyacak acı yaşatmasın yasemincim,eşinle birbirinize sımsıkı sarılıp destek olun,Allah yardımcın olsun canım,biz ne kadar uzakta olsakda manevi olarak hep seninleyiz...

canım günaydın.. yaseminin yanıda olmayı o kadar çok istiyorumki...:teselli::teselli:

bitanem çok üzüldüm yaaa..:sinifsinif: Allah herşeyin hayırlısını versin..Vardır bi bildiği mutlaka..Allah sana da eşinede güç versin sabır versin,tahammül gücü versin inşallah..:Saruboceq:Umudunu kaybetme sakın..:nazar:

Yasemincigim geçmis olsun.. Allah hayirli saglikli bebisler yollasin.. Benimde yengem gecen ay kurtaj oldu onunda ilkiydi..

günaydın çiçeğim aynen bende yanında olmayı çok isterdim nasıl üzüldüm anlatamam,odada yalnız kalsam kendimi sıkmayı bırakıp ağlıycam inan.Allah yaseminimize güç versin...

ben dün öğrendim dünden beri çok kotüyüm.. boğazıma bişiler düğümlendi resmen..
dua edelim bitanem bu gece özellikle ,kızlar hep birlikte yasemine dua edelim..
Rabbim hepinizin dileğini yerine getirsin inş..

ettigin her dua:derdine deva,hastalıgına şifa,gözlerine nur,gönlüne huzur,geçmişine rahmet,hanene bereket,getirsin...kandiliniz mübarek olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back