slm kızlar dün yaş konusu açılmış...bende 25 yaşındayım....ama bazen kendimi 90 bazende 15 yaşında hissetiyorum....
evet canım yaş konusu geçti dün sen kutlamada olduğun için giremedin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar dün yaş konusu açılmış...bende 25 yaşındayım....ama bazen kendimi 90 bazende 15 yaşında hissetiyorum....
evet canım yaş konusu geçti dün sen kutlamada olduğun için giremedin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan[
utanıyorum ama...:kedi:
o zaman değişmiş canım
selam aslıcığım ve çiçeğim....malesef meleklerimin kalbi durdu cuma kürtaj olacağım...ve büyük bir araştırmaya giriyoruz artık....çok kötüyüm bitkinim....çiçeğim hastanedeydim tüm gün az önce geldik...inan konuşacak gücüm yok toparlanıyım ararım ben seni tatlım benim....dua edin kızlar...sabır ve gücümü artırsın yaradanım...yürgimdeki ateşi tez söndürsün....öpüyorum ikinizide...
selam aslıcığım ve çiçeğim....malesef meleklerimin kalbi durdu cuma kürtaj olacağım...ve büyük bir araştırmaya giriyoruz artık....çok kötüyüm bitkinim....çiçeğim hastanedeydim tüm gün az önce geldik...inan konuşacak gücüm yok toparlanıyım ararım ben seni tatlım benim....dua edin kızlar...sabır ve gücümü artırsın yaradanım...yürgimdeki ateşi tez söndürsün....öpüyorum ikinizide...
canım ne kadar üzüldüm anlatamam, nolur kendini bırakma herşeyde bir hayır vardır yasemincim, gençsin sağlığın yerinde rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah canım,bugün kandil hepimiz senin için ellerimizi acıp dua edicez,Allahım sana güç versin sabır versin, dayanamıyacak acı yaşatmasın yasemincim,eşinle birbirinize sımsıkı sarılıp destek olun,Allah yardımcın olsun canım,biz ne kadar uzakta olsakda manevi olarak hep seninleyiz...
canım günaydın.. yaseminin yanıda olmayı o kadar çok istiyorumki...:teselli::teselli:
günaydın çiçeğim aynen bende yanında olmayı çok isterdim nasıl üzüldüm anlatamam,odada yalnız kalsam kendimi sıkmayı bırakıp ağlıycam inan.Allah yaseminimize güç versin...
Günaydın kızlar,
günaydın Hülya,erkencisin...
a.s.
selam fıstıklar.. ütü yapıyorum.. sizden naber...kafamçokkarıştı