• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

iyi haberlerini bekliyoruz yasemincim,o pıtpıtlar dünyanın en güzel sesi dimi,Allahım minnoşunun anne diyen sesini duymayıda nasip etsin canım:)
cumaya annemler gelecek inşallah onlarla iyice bi tatil yapacam,eşim izin alamıyo üstelik şehir dışına gidecek yine:(
kızımda iyi teyzesi,anneanne-dede-teyze üçlüsünü bekliyoruz heyecanla,sağlıcakla gelsinler diye dua ediyorum,çok özledim onları...

aslıcığım inşallah hep güzel haberler paylaşırız tatlım...şimdiden gözün aydın olsun arkadaşım...özlemlerine kavuşuyorsun ne güzel...hasret giderin canım...öpüyoruz seni aslı teyzemiz...

selam kizlar
suan annemgil izin icin ekmek yapiyorlar bende ara isleri yapiyorum : )))

iyidir elmas sen nasılsın sositososito

benden iyilik elmascığım...sen nasılsın ne var ne yok...

teşekkürler canlarım iyiyim 10 gün önce elime baş parmakla işaret parmağın arasına bıçak saplandı şimdi onu sıkıntısını çekiyorum yarın doktora gidem bakalım şişlik var biraz yaranın yanları mor ağrı yapıyor fazlasıyla

teşekkürler canlarım iyiyim 10 gün önce elime baş parmakla işaret parmağın arasına bıçak saplandı şimdi onu sıkıntısını çekiyorum yarın doktora gidem bakalım şişlik var biraz yaranın yanları mor ağrı yapıyor fazlasıyla

geçmis olsuna.s.

oooooyyyyyyy geçmiş olsun hemşom nasılda acır şimdi oo mafoldumben

Günaydınlar dünya tatlısı hemşolarıma...hihoyyyt
yasemincim hoş geldin.tatlımmm özledik seni ve meleğini.yada meleklerini..:CüvCüv::CüvCüv:
umuyorum bu kısa tatil sana iyiy gelmiştir hep iyi ol güzelim.
bu gün kontrolum var demişin inş.güzel hayırlı haberler alırsın.. merakla bekliyoruz biliyorsun.. sakın heyecanlanma her zaman sakin ol tatlışkommmm.Şeniz
as66,dimekki sende yakında tatile çıkayım diyorsun ee biz nolcez özleriz seni ama..senağlama
ama ailenin geleceğine çok sevindim inş onlarlada tanışırım.4 temmuzda Antalya kk buluşmasına geliyorsun demi mazerek kabul etmem.. bu arada cici araba aldık o gün inş buluşmaya senide alırım beraber gideriz..kaydirigubbakcemile4yerimseniben
elmascım barmağın ofmu oldu çok geçmiş olsun...:teselli:
emoşum, hulyacım.sürmelim.beyhancan.ve tüm hemşolarım öpüyorum gününüz güzel sağlıkla geçsin..a.s.

elmas çok geç miş olsun aman dikkat et kendine o elini kullanmamaya çalış da çabuk iyileşsin.....

çiçeğim hoş bulduk canım...bol bol dinlendim gezdim çok güzeldi....oooo yeni arabamı aldın canım yakışırsana tatlım güle güle kullan kazasız belesız artık gelince gezdirirsin...bu arada ablamların tayin işi oldu....:)))

çiçeğim hoş bulduk canım...bol bol dinlendim gezdim çok güzeldi....oooo yeni arabamı aldın canım yakışırsana tatlım güle güle kullan kazasız belesız artık gelince gezdirirsin...bu arada ablamların tayin işi oldu....:)))

günaydın tatlım .a.s.evet cici :utangac:araba aldık daha iyileri sizlere olsun Rabbim isteyen herkese versin elmascımada versin..
ablanların tain işine çokk sevindim...:sm_cool:
hayırlı olsun inş ..
bizim kızlara güzel haberi buradan verelimmi ne dersin.
Ablanlar nereye gidiyor ne taini demesinler..yerimseniben

günaydın herkese...
çiçeğim aşkiton aldı sonunda arabanı haa hayırlı olsun canım,Allah kazadan beladan saklasın.o hafta sonu annemler burda olcak gelmeye çalışacam mutlaka, haberleşir beraber giderz dediğin gibi,o gün bi gelsinde...tatilde burda olcam gitmiycem bi yere,babamlarla deniz kum güneş üçlüsünü ziyaret etcez inşallah...
elmascım geçmiş olsun,Allah şifa versin canım..
yasemincim nasılsın güzel annem bugün?
surmeli,emoş,hülya,beyhancan ve diğer yozgatlılar nasılsınız?

aslıcığımbnecede git çiçeğimle buluşmada senide görelim yalnız bırakma çiçeğimi bir yozgatlı olarak....ben iyiyim tatlım sadece heyecanlıyız....anen olmak çok zormuş her kontrolde ömrümden ömür gidiyor inan canım....

günaydın herkese...
çiçeğim aşkiton aldı sonunda arabanı haa hayırlı olsun canım,Allah kazadan beladan saklasın.o hafta sonu annemler burda olcak gelmeye çalışacam mutlaka, haberleşir beraber giderz dediğin gibi,o gün bi gelsinde...tatilde burda olcam gitmiycem bi yere,babamlarla deniz kum güneş üçlüsünü ziyaret etcez inşallah...
elmascım geçmiş olsun,Allah şifa versin canım..
yasemincim nasılsın güzel annem bugün?
surmeli,emoş,hülya,beyhancan ve diğer yozgatlılar nasılsınız?

as66 hoş geldin canım.. çok sağol canım inş daha güzel arabalar sizlerinde olsun..
sanki bu arabayı rahat süremicem gibi geliyor.. heyecan yaptım..ama pes etmek yok ,:lepi:
oh oh ailenle güneşin denizin tadını çıkartın..kaydirigubbakcemile2

aslıcığımbnecede git çiçeğimle buluşmada senide görelim yalnız bırakma çiçeğimi bir yozgatlı olarak....ben iyiyim tatlım sadece heyecanlıyız....anen olmak çok zormuş her kontrolde ömrümden ömür gidiyor inan canım....

hay azını yiyem..yasemin ne güzel dedin..yerimseniben
hatta as66 nın annesi kız kardeşide gelsin Antalyayı sallıyalım Yozgatlılar olarak..:sm_cool:

Back