Yozgat///66

19 gün kaldi ablacim turkbayragiturkbayragi

sağol ablacığım teşekkür ederim
sen nasılsın iyimisin opuyorumnanaktan

selam hemşolarım....
sıcaklardan fenalık geldi.. bayılıp bayılp diriliyorum...delikafadulden
kızlar 4 temmuz günü Antalyalı kk lılar buluşuyoruz...resimlerimizi kaçırmayın derim...:lepi:

NABER ABLACIM BİZDE DÜN PİKNİĞE GİTTİK EPEY GEÇ GELDİK AMA KENELER MORALİMİZİ ALT ÜST ETMEYE YETTİ KIZIMIN BACAĞINDAN YUKARI ÇIKARKEN FARKETTİM HEMEN ATTIK YAPIŞMADAN.ALLAH KORUDU İNCELEDİK ZEHİRLİ KENE OLDUĞUNU TAHMİN ETTİK.NERDE ÖYLE YERLERE SERİLE SERİLE YAPILAN PİKNİKLER.ALLAHIM HEPİMİZDEN UZAK ETSİN.
NEYSE BEN DÜN O SAATTE UYUMUYORDUM KARDEŞİMLE KAYNATIYORDUK O GELİNCE 2,3 E KADAR UYKU BİZE UĞRAMAZ.HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM BİRAZDANDA LUNAPARKA ÇIKACAZ BY BY...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

emoşum öncelikle çok geçmiş olsun.allah korumuş..evde oturmassan olacağı bu:mymeka:
havanı sevsinler dimekki lunaparka gideceksiniz:1hug:.. ayy bende gelebilirmiyim...

ayyyyyyy canım iyiki dikkat etmişsiniz ALLAH esirgemiş yinede dışarı çıktığınız zaman dikkat edin canım benim
çıkın gezin valla bizde 5 gibi çıkacağız çok sıcak çünkü durulmuyor gerçi pekte gezilecek bir yer yok ama luna park açmışlar oraya kızımı götüreceğiz bizde gezelim demii zemuszemus zemuszemus

Elmascım selam.. gidin gezin eğlenin.. bizde aşkımla dün geceyarısına kadar sokaklardaydık:asigim: ..ee malum yaşlılık yorulduk..şimdide evdeyiz...:1closedeyes:

sende gez bacım amaan kışın eve kapandığımız yeter yazın her fırsatta kuzuları gezdirmek lazım...öpüyorum fıstığı...

selam hemşolarım....
sıcaklardan fenalık geldi.. bayılıp bayılp diriliyorum...delikafadulden
kızlar 4 temmuz günü Antalyalı kk lılar buluşuyoruz...resimlerimizi kaçırmayın derim...:lepi:

selam DAĞ ÇİÇEĞİM karsa gel buralar serin biz daha kışlık giyiyoruz bizde sıcakları özledik :icecream:

neler aldın canım?bende çarşıya çıktım pazartesi evlilik yıldönümümüzzemuszemus
eşime gömlek aldım..çok yoruldum kahve yaptım içiyorum...içmek isteyen varsa beklerim

beyhancan evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice mutlu saglıklı uzun yıllar gecirin inşallah a.s. opuyorumnanaktan

kızlar norüyonuz pc de kimse yok yine şimdi hepiniz geziyonuz demi bende evde oturuyorum oooooof

sende gez bacım amaan kışın eve kapandığımız yeter yazın her fırsatta kuzuları gezdirmek lazım...öpüyorum fıstığı...
evet canım ya kapandımki ben hiç sorma birde burada öyle gezecek tozacak hiç biyer yok şimdi eşimle düşünüyoruz başka nereye çıkalım diye gidecek bir yer bulamıyoruz yeni bir park açılmış artık kızı oraya götürürüz
Elmascım selam.. gidin gezin eğlenin.. bizde aşkımla dün geceyarısına kadar sokaklardaydık:asigim: ..ee malum yaşlılık yorulduk..şimdide evdeyiz...:1closedeyes:
aman abla gezecek hiç biryer bulamıyoruz sıkıntıdan patlıyoruz siz ne güzel antalyadasınız havuz deniz ohhhhhhhhhh gel keyfim gel bizim buradada deniz yakın ama araba olmadığı için çıkamıyoruz
ablacığım sen kendini yaşlı görüyorsan bilmiyorum artık
kızlar norüyonuz pc de kimse yok yine şimdi hepiniz geziyonuz demi bende evde oturuyorum oooooof

ne yapalım canım evde pinekliyoruz sen ne yapıyorsun
yok daha biz çıkmadık biraz serinlesin hava istiyoruz sıcakta dışarımı çıkılır ayol

künaydın kızlaaara.s.
süper yorucu bir haftasonu ardından yine birlikteyizkafamçokkarıştıhaber sunuyo gibi oldum yaaa:roflol::roflol:
neyse muhabbet güzelmiş hafta sonu,katılamıyorum aranıza kıskanıyom valla:kedi:
hadi bi ses verin,özledim sizi yaa,seviyorum ülen siziopuyorumnanaktanitirazı olan varmıhihoyyyt:sm_cool::teytey:

günaydın canların ben geldim işe başladım buğün...izin süperdi ya...aslıcığım sev güzelim itirazım yok benim :)))

yasemincim nasılsın canım dinlendin dimi,sevindim iznini güzel geçirmene yakında bende ayrılıcam izne inşallah:)

yasemincim nasılsın canım dinlendin dimi,sevindim iznini güzel geçirmene yakında bende ayrılıcam izne inşallah:)

aslıcığım çok şükür iyiyim tatlım...yarın kontrolümüz var yine onun heyecanı sardı ve korkusu...bi daha görseydim meleğimin pıtpıtlarını....sen nasılsın kızın nasıl...ayrıl canım izine doya doya tatil yap :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…