kızlar biz yokken kaynatmışınız datlu datlu..
sohbetinizi sevsinler..:teselli:
evet dün sevgisizkelebeğimle beraberdik..
geç geldi çok muhabbet edemedik..
yine görüşeceğiz elbette..
beyhancan eşinin ve senin evlilik yıl dönümünüzü kutluyorum nice senelere beraber inş...elmas kızın cicilerini güle güle giysin annesi..
sürmeli az kaldı vatanına kavuşmanıza..
hulya sen nasılsın canım demekki kars soğuk...:1hug:
emoşum kessin horul horul uyuyordur bu saatde.as66 da öyle...ruyanızda beni görün...sengözlerimebaksanab
beyhancan eşinin ve senin evlilik yıl dönümünüzü kutluyorum nice senelere beraber inş...elmas kızın cicilerini güle güle giysin annesi..
emoşum kessin horul horul uyuyordur bu saatde.as66 da öyle...ruyanızda beni görün...sengözlerimebaksanab
NABER ABLACIM BİZDE DÜN PİKNİĞE GİTTİK EPEY GEÇ GELDİK AMA KENELER MORALİMİZİ ALT ÜST ETMEYE YETTİ KIZIMIN BACAĞINDAN YUKARI ÇIKARKEN FARKETTİM HEMEN ATTIK YAPIŞMADAN.ALLAH KORUDU İNCELEDİK ZEHİRLİ KENE OLDUĞUNU TAHMİN ETTİK.NERDE ÖYLE YERLERE SERİLE SERİLE YAPILAN PİKNİKLER.ALLAHIM HEPİMİZDEN UZAK ETSİN.
NEYSE BEN DÜN O SAATTE UYUMUYORDUM KARDEŞİMLE KAYNATIYORDUK O GELİNCE 2,3 E KADAR UYKU BİZE UĞRAMAZ.HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM BİRAZDANDA LUNAPARKA ÇIKACAZ BY BY...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
NABER ABLACIM BİZDE DÜN PİKNİĞE GİTTİK EPEY GEÇ GELDİK AMA KENELER MORALİMİZİ ALT ÜST ETMEYE YETTİ KIZIMIN BACAĞINDAN YUKARI ÇIKARKEN FARKETTİM HEMEN ATTIK YAPIŞMADAN.ALLAH KORUDU İNCELEDİK ZEHİRLİ KENE OLDUĞUNU TAHMİN ETTİK.NERDE ÖYLE YERLERE SERİLE SERİLE YAPILAN PİKNİKLER.ALLAHIM HEPİMİZDEN UZAK ETSİN.
NEYSE BEN DÜN O SAATTE UYUMUYORDUM KARDEŞİMLE KAYNATIYORDUK O GELİNCE 2,3 E KADAR UYKU BİZE UĞRAMAZ.HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM BİRAZDANDA LUNAPARKA ÇIKACAZ BY BY...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
selam hemşolarım....
sıcaklardan fenalık geldi.. bayılıp bayılp diriliyorum...delikafadulden
kızlar 4 temmuz günü Antalyalı kk lılar buluşuyoruz...resimlerimizi kaçırmayın derim...:lepi:
ayyyyyyy canım iyiki dikkat etmişsiniz ALLAH esirgemiş yinede dışarı çıktığınız zaman dikkat edin canım benim
çıkın gezin valla bizde 5 gibi çıkacağız çok sıcak çünkü durulmuyor gerçi pekte gezilecek bir yer yok ama luna park açmışlar oraya kızımı götüreceğiz bizde gezelim demii zemuszemus zemuszemus
resimlerinize bakarız artık abla haber verirsin koyduğun zaman kaydirigubbakcemile2
emoşum öncelikle çok geçmiş olsun.allah korumuş..evde oturmassan olacağı bu:mymeka:
havanı sevsinler dimekki lunaparka gideceksiniz:1hug:.. ayy bende gelebilirmiyim...[/QUO
sağol ablacım valla haklısın 2 günde bir pikniğe gidersek olacağı o.sivas yeni ısındı bizde bulmuşa döndük ne yapak.
ayy gel canım ayıp ettin gondola bineriz ama senin kesin tansiyonun falan vardır sen aşşada kızıma bakarsın olmazmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy canım iyiki dikkat etmişsiniz ALLAH esirgemiş yinede dışarı çıktığınız zaman dikkat edin canım benim
çıkın gezin valla bizde 5 gibi çıkacağız çok sıcak çünkü durulmuyor gerçi pekte gezilecek bir yer yok ama luna park açmışlar oraya kızımı götüreceğiz bizde gezelim demii zemuszemus zemuszemus
emoşum öncelikle çok geçmiş olsun.allah korumuş..evde oturmassan olacağı bu:mymeka:
havanı sevsinler dimekki lunaparka gideceksiniz:1hug:.. ayy bende gelebilirmiyim...[/QUO
sağol ablacım valla haklısın 2 günde bir pikniğe gidersek olacağı o.sivas yeni ısındı bizde bulmuşa döndük ne yapak.
ayy gel canım ayıp ettin gondola bineriz ama senin kesin tansiyonun falan vardır sen aşşada kızıma bakarsın olmazmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
emoşşşşşşşşşşklava:
heya ben aşşağıda kıza bakarım. bizde çarpışan otolara bineriz en çok onu sevim ben..
emoş bizim burda luna park çok yakın ve yanına dünyaca ünlü bir sirk gelmiş .hep gidiler ben nednse gidemedim.. eşim gelmezse ben gitmem abi:smiley-cool:..adamda ağır abi napcen sirkte.. bişi yok diyor...klava:
selam hemşolarım....
sıcaklardan fenalık geldi.. bayılıp bayılp diriliyorum...delikafadulden
kızlar 4 temmuz günü Antalyalı kk lılar buluşuyoruz...resimlerimizi kaçırmayın derim...:lepi:
neler aldın canım?bende çarşıya çıktım pazartesi evlilik yıldönümümüzzemuszemus
eşime gömlek aldım..çok yoruldumkahve yaptım içiyorum...içmek isteyen varsa beklerim
evet canım ya kapandımki ben hiç sorma birde burada öyle gezecek tozacak hiç biyer yok şimdi eşimle düşünüyoruz başka nereye çıkalım diye gidecek bir yer bulamıyoruz yeni bir park açılmış artık kızı oraya götürürüzsende gez bacım amaan kışın eve kapandığımız yeter yazın her fırsatta kuzuları gezdirmek lazım...öpüyorum fıstığı...
aman abla gezecek hiç biryer bulamıyoruz sıkıntıdan patlıyoruz siz ne güzel antalyadasınız havuz deniz ohhhhhhhhhh gel keyfim gel bizim buradada deniz yakın ama araba olmadığı için çıkamıyoruzElmascım selam.. gidin gezin eğlenin.. bizde aşkımla dün geceyarısına kadar sokaklardaydık:asigim: ..ee malum yaşlılık yorulduk..şimdide evdeyiz...:1closedeyes:
kızlar norüyonuz pc de kimse yok yine şimdi hepiniz geziyonuz demi bende evde oturuyorum oooooof
yasemincim nasılsın canım dinlendin dimi,sevindim iznini güzel geçirmene yakında bende ayrılıcam izne inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?