vah bacım çagırsaydın yardım ederdim....kıyamam sana bidenem.:1hug:
canım sen zaten hep yanımda oldun yine keşke yakın olsakta hep gelip gidebilsek canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vah bacım çagırsaydın yardım ederdim....kıyamam sana bidenem.:1hug:
ohooo yorgunlukmu kaldi eccik oturmuyorum hergun carsi pazar geziyorum ablacim :kedi:
bu arada 21 gün sonra TÜRKIYEDEYIMMMMMMMMM :))))
kelebekimizi yerime öpp sarıl arada bizi hatırlasın bir slm çaksın.iyi oturmalar size yedikleriniz boğazınıza dursun yine ortadan çatladımlmaz:
lmaz:
canım sen yozgatın neresindensin
merhaba beyhancan iyiyim sagol sen nasılsına.s.
yok canim once ankaraya gitcez bir kacgun sonra yozgata koye gideriz heralde..turkbayragi
canım sen zaten hep yanımda oldun yine keşke yakın olsakta hep gelip gidebilsek canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sana slm caktım emosuuuuuuuummmmmm cakıldın mı gıııııı bacım kele yedik ama bogazımıza durmadı catlama kuzum gel senlede gezelım bu arada bızım hatun yıne yakıyordu sıklıgıyla essahını gorun massallah subhanallah mankenler halt etmıs bu arada gozun aydın bacıcıgına kavusmusun gelınde buralarıda alt ust edek sıze sımdı az gelırsırnaşık şey
hoşgeldin topraam naber nasıl gidiyor?ben size kıyarmıyım afiyet şeker olsun top topda et olsun.
bacıma kavuştum valla aynen sivas bize az nere gitsek diye düşünüyoz gezecek yer yok:1no2:
çiçeğimi tahmin ediyorum az çok msndede konuştuk dediğin gibi çok hoş çok zaaaarif bir bayan yaşını hiç göstermiyorkaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum hemşolarım.opuyorumnanaktan
sagol canım bende çok iyim.malatyanın sıcagıyla boguşup duruyoruz:icecream:sen karstaydın dimi?
:teytey:selam ay ne güzel sıcak havayı ben özledim bizde karsta daha kışlık giyiyoruz sürekli yagmur yagıyor güneş yüzü görmedik
offff burası özellikle 10 gündür yanıyo!![]()
inşallah canım.bi gün biyerlerde karşılaşp yine eskiden oldugu gibi can oluruz birbirimize.....:a015:![]()
emoşcum bacını alda bu tarafa malatyaya gel.birazda burda gezelim.....bende size bacı olurum kabul edersenizalkisalkisalkisüç bacı gezeriz:teytey:
huhu hanımlar nasılsınız alışverişe çıktık gezdim dolaştım geldim
sizler ne yapıyorsunuz bakalım kimseciklerde yok
neler aldın canım?bende çarşıya çıktım pazartesi evlilik yıldönümümüzzemuszemus
eşime gömlek aldım..çok yoruldumkahve yaptım içiyorum...içmek isteyen varsa beklerim
![]()
kızlar biz yokken kaynatmışınız datlu datlu..
sohbetinizi sevsinler..:teselli:
evet dün sevgisizkelebeğimle beraberdik..
geç geldi çok muhabbet edemedik..
yine görüşeceğiz elbette..
beyhancan eşinin ve senin evlilik yıl dönümünüzü kutluyorum nice senelere beraber inş...elmas kızın cicilerini güle güle giysin annesi..
sürmeli az kaldı vatanına kavuşmanıza..
hulya sen nasılsın canım demekki kars soğuk...:1hug:
emoşum kessin horul horul uyuyordur bu saatde.as66 da öyle...ruyanızda beni görün...sengözlerimebaksanab