• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

güle güle canımcım bende bacıma bişeyler yapıyım yolda şuanda.
senin süslenmen 3 saat alır zati hadi çokkk öptüm nananktan.

emoş hadi gel öpemde gidem.:teselli:
Dua et tmm beni için..
hepimiz için.
naren için yaseminim için.. dur bir arimm yasemini napormuş.. sesini duyam..:lepi:

yettim kızlaaaar.işlerim vardı yaa giremedim kkya maşşallah kaynatmışınız.kız emoş bizim çiçekle resmimiz vardı burda senonu görmemişmiydin?

yettim kızlaaaar.işlerim vardı yaa giremedim kkya maşşallah kaynatmışınız.kız emoş bizim çiçekle resmimiz vardı burda senonu görmemişmiydin?

gördüm tatlım sırf o resim için çiçeğimin msn sini aldım yolladı şu an pcde var:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum,ben çıkıyorum,öptüm hepinizi p.tesi burdayım inşallah...hoşçakalııııın...

merhaba canım karsın merkezindeyim eşim memur bende 3 senedir burdayım sen karsın neresinde kaldın

canım ben hafızpaşa lojmanlarında kaldım 1 sene dışarda oturdum 1 sene lojmanda dışardada digorluların oturduğu bir mahale var ssk hastanesine yakın şimdi gerçi nerde ssk hastanesi bilmiyorum belki taşınmıştır

nasılsınız hemşolar iyimisiniz bakalım bugün misafirlerim vardı çok yoğundum yoruldum bayağı ayaklarımın altı sızlıyor bayağı kaynatmışsınız am önceden pek kimse girmiyordu şimdi çok iyi olmuş sayfalar ne güzel ilerliyor yerinde saymıyor
hepinizi çok seviyorum canlarım benim

surmeli naber dinlendinmi ecik...malamat oldun dimi:)

ohooo yorgunlukmu kaldi eccik oturmuyorum hergun carsi pazar geziyorum ablacim :kedi:

bu arada 21 gün sonra TÜRKIYEDEYIMMMMMMMMM :))))

Son düzenleme:
nasılsınız hemşolar iyimisiniz bakalım bugün misafirlerim vardı çok yoğundum yoruldum bayağı ayaklarımın altı sızlıyor bayağı kaynatmışsınız am önceden pek kimse girmiyordu şimdi çok iyi olmuş sayfalar ne güzel ilerliyor yerinde saymıyor
hepinizi çok seviyorum canlarım benim

vah bacım çagırsaydın yardım ederdim....kıyamam sana bidenem.:1hug:

Back