sürmeli avatarındaki reslerinle beni çatlatcanmı beyadelikafadulden maşallah kara kaş kara göz...Allah sahibine bağışlasın...a.s.
Şeniz
awatarin orijinal büyük halini burdan görebilirsin ablacim.. sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...flarini-paylasir-misiniz-831.html#post7461569
kızlar ben kaçar..
Az önce spordan geldim duşa girmeliyim hasta olmıyayım..
sonrada işlerime bakayım..
sizleri çok öpüyorummm
kolay gelsin ablam..Şeniz
teşekkür ederim ablacım ..
hani bu gün dışarıya çıkacağım dedinya ,benim için bol mayonezli patat yermisin ,canım çekti birden...cokacimcoook:roflol:
baska birsey iste abla ya yiyemem rejimdeyim sırnaşık şey forumumu korumam lazim ki gelinligim yakissin.. :1rolleyes:
ilahi sürmeli ..sen ne istersen onu ye bol yeşillik ye dermişim...:roflol:
:sm_cool: bi ara sirf otla besleniyordum walla ablacim:roflol:yagliyi tuzluyu hepsini biraktiydim.. sırnaşık şey
sürmeli kaç kilosun, istemezsen yazmaya bilirsin..
ben az önce sporda tartıldım 67.5..
bende simdi tartildim 68.0 kiloyum ablacim sırnaşık şey ben 1 ayda anca 5 kg werdim..
önce 73 kiloydum :kedi: kilomu gostermem ama... cok sewiyorum kilolarimi kaydirigubbakcemile3
çok iyisin azminden dolayı kutluyorum seni..vereliniortak
bende kilolarını göstermeyenlerdenim..
ablacım ben bu sefer kesin kaçar ..işler beni bekliii..:lepi:sonra yeiştiremezsem bu gün pazar alışverişide var...okeyto..:a015:
emoşcum o soğuktan azıcıkta bize gönder be güzelim biz yanıyoz burda...şuna bak memleketimiz 4 mevsimi bir arada yaşıyo...eşine Allah şifa versin canım...
selaaam canlarım hemşolarım ay nasıl sevindim çoğalmışız birden sohbetiniz bol olsun.
nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende sorgunluyum ailem orda 2 ayda bir gittiğim halde ben bile özlüyorum valla bazen burnumda tütüyor.
sürmeli ve şirine kardeşler hoşgeldiniz sürmeliciğim kirpiklerin için kullandığın bişi varmı yani kozmetik değilde hani uzatmak çoğaltmak için benim kirpiklerim bazen çok azalıyo onun için sordum seninki maşallah canım.
kızlar ya sivas öyle soğukki dün pikniğe gittik 1 saat bile oturamadık donduk resmen hatta o bir saaat eşimi hasta etti gece kendine gelemedi.
emoş eşine geçmiş olsun..
as66'nın dediği gibi birazda bize yolla o soğuklardan git gide daha çok yanıyor burası..şikayetçi değiliz tabiki her zaman şükrediyoruz...:Saruboceq:
merhama hemşolar nasılsınız bayağı bir uzun zamandır girmiyorum nasılsınız bakalım iyimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?