Yozgat///66

ben iyiyimm canim bakiniyorum öylesine.. sen nasilsin ?

valla canım bende aynı pazar pazar evde kaldık bende sıkıntıdan kendimi pc ye adadım:)

Selam hem$erilerim bende geldim banada yer warmi..? nasilsiniz bakem.. vereliniortak
surmeli hatun sendemi burdasin.. :mymeka:
yozgatta oturanlar warmi yha ben cok merak ediom aslinda pek dogru duzgun gitmioruz yozgatliyiz ama.. mafoldumben

ahaa yeni bir hemşo daha hoşgeldin şifa nasılsın yozgatın neresi?
öptümmm herkesi...

cnm hoşbuldum,teşekkürler,yozgat merkezden, ailem yozgat'talar,ben ilçesindeyim eş ve iş durumundan. tanıştığıma memnun oldum. vereliniortak

Son düzenleme:

hoşbuldum,teşekkürler arkadaşım... geçmiş olsun ,şu an nasıllsın? inşallah iyisindir... görüşmek üzere zemuszemus

evet canim ben yozgat merkezdenim ama suan almanyadayim maglesefffmafoldumben ama insallahh bu cuma ucuyorum arkadaslar vatanima... icim icime sigmiyo vallaaazemuszemus ama herifim :gitme: is dolayisiyla gelemiyecek ....

Günaydın Memleketimin Güzel insanları..
Sizleri seviyorum. ne güzel çoğaldık umarım hep böyle kalabalık oluruz..
Haftaya güzel başlayalım öylede devam etsin...a.s.

günaydın kızlar,heppinize kocamaaaan sevgiler benden...opuyorumnanaktan
hafta sonu muhabbet süpermiş maşşallah...ben daha iyiyim bugün birazcık murun akıntım kaldı o kadar,o da biraz alerjiden...gece 4e kadar puzzle partisi yapınca uykusuz kaldım yaa,gözlerim yanıyo:mymeka:
yasemincim nasıl sevindim bilemezsin gözün aydın canım,bak bir beklerken belkide iki minnoş gelecek...
çiçeğimcim burdayım canım az önce cevap yazıyodum işim çıktı,ama döndüm aranızdayımhihoyyyt
surmelim kolay gelsin canım...
naren,emoş,sifaa,duygu66,sirine66,eftelya66...sayamadığım herkes nasılsınız bugün güzeller,bi ses verin..

as66.canım hoş geldin.hayırdır ne puzzle..insan bir takıldımı kurtulamıyor ,hastalık haline geliyor..
daha iyi olmana sevindim...:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…