Yozgat///66

günaydın hemşolar..
çiçeğimcim,emoş, yasemin ve sayamadıklarım nasılsınız güzeller,ben biraz rahatsızım bugün bademcik problemim var.doktora gidicem bi ara...
nüfusumuz çoğalmış,hoşgeldiniz surmeli ve sifaa...nasılsınız?

hiii canım hastamı oldun.. :teselli:bak sen enişteyi görüyormusun sizi hasta ettiklava:,çok geçmiş olsun bitanem.. şifalar diliyorum..

sağol canım benim,bu sıcakta gece 2 kat battaniyeyle yattım düşünsene,kafam kazan gibi şuan...

selam kızlar....aslıcığım çok geçmiş olsun tatlım...inşallah o büyüsünde tek bulandırsın annesinin midesini..
dağçiçeğim sabah evdeydim canım ancak geldim işe sen nasılsın kuzum....

selam canlarım hepinize sağlık diliyorum.bugün bir halsizlik var bendede hep uyumak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum nedense...hepinizi öpüyommm

yasemincim çok sagol canım,biraz önce doktordan geldim yarına daha iyiyim inşallaha.s

selam canlarım hepinize sağlık diliyorum.bugün bir halsizlik var bendede hep uyumak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum nedense...hepinizi öpüyommm

emoşcum dikkat et kendine hasta falan olmayasın canım...

emoş bende öyleyim canım telefonla bile konuşmak istemiyorum .....hadi ben hamileyim sana ne oluyor kuzum...dikkat et kendine ....

bende iyim tatlımmmm:1hug:

emoş dün görümcen geldi demi ne yaptınız yorgunluğun sebebi o olmasın..:roflol:a.s.

sağolun şekerler hasta değilimde bilmiyorum bahar yorgunluğu diye yorumladım ben.çiçeğim ya görümcem geldide keşke hergün gelse o benim bitanem.senin gibi şekerdir ablalık yapmayı sever...
yaseminciğim sende durumlar nasıl kaç haftalık yavru kuş?

emoşum çok şanslısın ozaman öyle bir görümcen olduğu için maşallah ilişkinize...yavru kuşum 6+4 günlük teyzesi :)))

güanydın aslıcığım...aman iyi ol bacım....rabbim şifa versin benden iyilik var çok şükür...evde temizlik var buğün c.teside arkadaşlarım gelecekler çaya....cumada dr kontrolümüz var dua edin bize güzel yürekli teyzelerimiz....

aman kendini yorma güzelim,misafir gelecek diye duramayıp iş yapıyım deme...yarınmı kontrolün haftaya cumamı?

yaseminciğim görmediğimiz göbiş kalmadı şu sitede yavaş yavaş sıra sana geliyor.artık sende büyüyen kuşunun resmini çeker koyarsın bu sayede senide görmüş oluruz hemşom.valla senide çok merak ediyorum.insan az çok hayalinde canlandırıyor ama nedense ben senin hep böyle balık etli olduğunu düşünmüştüm yanlışmıyım kız:))

günaydın kızlar...
güzel bir gün hepimizin olsun...
yasemin nezaman gidiyosun doktora bugün haberverirmisin sonuçlarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…