Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tatlım ben gönderirim.. özelden yollarım..yerimseniben
evet yasemincim dişi için gitmemiz gerek tuhaf bir siyahlık var dişetinde.o beni düşündürüyo.bu arada sen niye dinlenemedin?biz sana yasaklamadıkmı yorgunluğu seni yaramaz seniiii...
Günaydın kızlar...
çiçeğim önce gözün aydın:teytey: oğluşun gelmiş sonra da kolay gelsin temizlik falan kendini fazla yorma canım benim...dislerine alışırsın zamanla ama o yükseklik rahatsız eder, anlıyorum senia.s geçmiş olsun...
minnosumu doktora götürdüm dün dis çıkarıyomuş yine yaramaziçim rahatladı şükür ki önemli bisey değil:Saruboceq:
yasemin sende nevar neyok hayatım, yaramazlık yapmıyosun dimi,klava: kendini yormak yoook...dimi çiçek:lepi:
hayırlı haberlerini bekliyoruz yasemincim..:CüvCüv:
çiçeğimcim ilk dişimiz olsaydı yapardık diş hediğini,bu 9. olacak insallah..onun yerine mantı partisi yaparız olmamı:jeyyar:
oyy kıyamam ben güzel annemeopuyorumnanaktan hemen gönderelim sana canım benim,mantı simit ne istersen...minnoşumuz iyi beslensinki annesine sağlam tekmeler atabilsinÇok üzgünüm çoook:roflol::teytey: