Yozgat///66

günaydıııııııın...a.s.sositosositohihoyyyt
hafta sonu nasıldı güzeller,benim güzeldi dinlendim ama kızımı doktora götüremedim.gideceğimiz hastanede çocuktan anlayan yokmuş,uzmana götürücem inşallah.çiçeğim sen naptın doktora gitmissindir,hiç acımadı dimia.salkisalkisalkis

günaydın canlarım...evet güzel bir hafta sonuydu benimde canım...çok dinlenemedim.....aslıcığım dişi için mi götüreceksin kızını dr..a çok geçmiş olsun canım öpüyorum onu....görüşürüz....

evet yasemincim dişi için gitmemiz gerek tuhaf bir siyahlık var dişetinde.o beni düşündürüyo.bu arada sen niye dinlenemedin?biz sana yasaklamadıkmı yorgunluğu seni yaramaz seniiii...

evet yasemincim dişi için gitmemiz gerek tuhaf bir siyahlık var dişetinde.o beni düşündürüyo.bu arada sen niye dinlenemedin?biz sana yasaklamadıkmı yorgunluğu seni yaramaz seniiii...

kötü bişey değildir canım....aralarda dinlendim tatlım....

tamam neyse affettik ama bi daha olmasınyerimsenibensengözlerimebaksanab
çiçeğim nerdesin sesin çıkmıyo?opuyorumnanaktan

günaydın hemşolarım....hu huuuuuuuuu..nerelerdesiniz hatunlar gelen giden yok...çiçeğim nerdesin yaaa dünde yoktun merak ettim seni tatlım....aslıcığımda yok buğün...yalnız kaldım....

canım merhaba ben burdayımda işlerim çok yoğun bu ara.birazdanda minnoşumu doktora götürücem.çiçeğimden ses yok hala...çiçeeeek nerdesiiiin?

Selam tatlişkolarıma..kaydirigubbakcemile2
beni merakmı ettiniz.. haklısınız uğrayamadım..:teselli:
temizlik işleri .dün akşam oğlum döndü:teytey::lepi: bir yığın kirli ile gelmiş.malum çamaşır ütü,,
hafta sonu dişçiye gittim ,evet dişim takıldı alışmaya çalışıyorum..
sanki ağzımda afedersiniz kemik yığını varmış gibi hissediyorum ve sanki dişin bitanesi yüksek olmuş.ve ısırırken zorlanıyorum..
çarşamba yine gideceğim .kontrol için..
sizler neler yaptınız canlarım..
yasemincim nasılsınız..:CüvCüv:
as66,sanıyorum şu saatlerde doktordasın..:emir_bebek: inş ciddi birşeyler yoktur..
emoş mesajını aldım.a.s.
asena ,lale ,newlife öpüyorum kızlar...Şeniz

Günaydınlar,,hihoyyyt
kimseler gelmemiş..
açılışı ben yapayım o halde.
mis gibi simit ve çaya ne dersiniz...
Gününüz huzurlu ve güzel geçsin..
bu günde temizliğe devam...öğleden sonra dişçiye kontrol için gideceğim...a.s.

Günaydın kızlar...
çiçeğim önce gözün aydın:teytey: oğluşun gelmiş sonra da kolay gelsin temizlik falan kendini fazla yorma canım benim...dislerine alışırsın zamanla ama o yükseklik rahatsız eder, anlıyorum senia.s geçmiş olsun...
minnosumu doktora götürdüm dün dis çıkarıyomuş yine yaramaz:emir_bebek:içim rahatladı şükür ki önemli bisey değil:Saruboceq:
yasemin sende nevar neyok hayatım, yaramazlık yapmıyosun dimi,:oklava: kendini yormak yoook...dimi çiçek:lepi:

Günaydın kızlar...
çiçeğim önce gözün aydın:teytey: oğluşun gelmiş sonra da kolay gelsin temizlik falan kendini fazla yorma canım benim...dislerine alışırsın zamanla ama o yükseklik rahatsız eder, anlıyorum senia.s geçmiş olsun...
minnosumu doktora götürdüm dün dis çıkarıyomuş yine yaramaz:emir_bebek:içim rahatladı şükür ki önemli bisey değil:Saruboceq:
yasemin sende nevar neyok hayatım, yaramazlık yapmıyosun dimi,:oklava: kendini yormak yoook...dimi çiçek:lepi:

as66.canım hoş geldin...a.s.
demekki diş çıkartıyorsunuz.. gözünüz aydın olsun...
artık yeriz diş hediğini..cokacimcoook..
evet bende dişime alışmalıyım galiba..
yasemincim yorma dendini..:CüvCüv:
Şeniz

günaydın çiçeğim ve aslıcığım....gözün aydın olsun canım yavruna kavuşmuşsun dişin için çok geçmiş olsun tabi kendi dişin gibi olmaz ama idare edeceksin artık tatlım....işlerinde kolay gelsin bacım çok yorma kendini emi...aslıcığım miniğinin bir problemi yokmuş şükür...aman tek dişi çıkıyor olsun başak bişey olmasında....

ben iyiyim kızlar yarını bekliyorum sabırsızlıkla 17,30 da randevumuz inşallah sağlıklı haberlerle geliriz...öpüyoruz ikinizide....

hayırlı haberlerini bekliyoruz yasemincim..:CüvCüv:
çiçeğimcim ilk dişimiz olsaydı yapardık diş hediğini,bu 9. olacak insallah..onun yerine mantı partisi yaparız olmamı:jeyyar:

hayırlı haberlerini bekliyoruz yasemincim..:CüvCüv:
çiçeğimcim ilk dişimiz olsaydı yapardık diş hediğini,bu 9. olacak insallah..onun yerine mantı partisi yaparız olmamı:jeyyar:

canım ya dr un sekreteri aradı yarın nöbetciymiş dr um ya buğün gelin yada cuma dedi bende cuma 3 de geleyim dedim1 gün daha bekleyeceğiz güzel haberler için yani :)))maşşalh 9 tane dişi var ha ...ya sabahta dağçiçeğim simit falan koymuş şimdi sende mantı dedin unutmayın topikte pis bogaz bir hamile var :CüvCüv: neyin adı geçse canı onu çekiyor ona göer :))))opuyorumnanaktan

oyy kıyamam ben güzel annemeopuyorumnanaktan hemen gönderelim sana canım benim,mantı simit ne istersen...minnoşumuz iyi beslensinki annesine sağlam tekmeler atabilsinÇok üzgünüm çoook:roflol::teytey:

oyy kıyamam ben güzel annemeopuyorumnanaktan hemen gönderelim sana canım benim,mantı simit ne istersen...minnoşumuz iyi beslensinki annesine sağlam tekmeler atabilsinÇok üzgünüm çoook:roflol::teytey:

çok teşekkür ederiz teyzesi...çok iyisin yaa....olursa söyleriz :))) ay tekme atacak değil mi...inşallah o günleri göreceğiz aslıcığım bu sefer...opuyorumnanaktan

Back