Yozgat///66

cumanız mübarek olsun hemşolarım...
çiçeğim okeydir benim için ptesi görüsürüz hemşom...

selam canlarım nasılsınız haftanın bu son gününde yasemin kayıpmı banamı öyle geliii.bende birazdan çarşıya çıkıp yazlık bişeyler örmek için ip alıcam.
siz buluşacanız ben sabırsızlandım bana nolyosa merak ediyorum sizi fotoları bekliyoruz.
hepinize hayırlı cumalar.öptüm şekerler...

emoşcum keske yakın olsakda sende gelsem be kuzum...:çok üzgünüm:

kelebek programı öğrenmissindir herhalde, çiçeğimle ayarlarsınız artık...:sm_cool::teytey:

Canım arkadaşım sağol,ben zaten şaka yaptım yaşlanmadım ki,dipcik gibiyim ki.Haziran ayında 20 olcak yaşım.Yeni arkadaşlar gatılmışlar,hemencik gaynatmışsınız bacım,bundan sonra bende aranızda olcam İNŞALLAH.Cicilikler güzellikler senden gaynaklanıyo bacım.:1hug::1hug:

Emoşum datlım gıymatlım ben size heeeeç gıyamam ben sizleri heç yalnız bırakmam,Benim tempo fazlaydı dizler artıkın pes etti.Canım bende senin güzel yanaklarından öperim.:1hug:

buralardayım emoşcğum eğitimim bitti artık sık sık gelirim topige sende ördüklerini koy olurmu :)))

günaydın kızlaaar...
asena ablacım iyi sevindim artık gözümüzün önündesin haa...abla sen keçiörendemiydin?
yasemin sanada sevindim canım ya sen olmayınca tükanı açan olmuyodu.örebilirsem koyarım canım haftaya memlekete gidecem inşallah annemden bişeyler öğrenirsem örecem inşallah.

kızlar bir ara topiğimizi hiç yalnız bırakmayan canlar vardı nereye kayboldular unutularmı bizi acaba?
potasyum,asiyah,şemşamer,portakal çiçeği aklıma gelenler bunlar huuuu kayıplara karışmayın dönün yuvanıza söz veriyoz dövmeyecez,sövmeyecez dönün artık:mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar.. şuanda kursdayım..
sizlere oradan yazıyorum..
evet yarın inş.as66 buluşuyoruz.. kelebekimi bu gün ararım telden..
emoşş resimde çekiniriz....keşkem hep beraber olsak.. ne güzel olurdu...

Günaydın hemşolarım canlarım..

yuvanızdan huzur, bedeninizden sağlık ,cebinizden paracıklar ,hiç eksik olmasın..
Şeniz

günaydııın kızlar,
hafta sonunuz nasıl geçti hatunlar, benim güzeldi, dışardaydık sürekli...içim açıldı valla...
çiçeğimcim kelebeğim vuslata az kaldı canlarım...

günaydııın kızlar,
hafta sonunuz nasıl geçti hatunlar, benim güzeldi, dışardaydık sürekli...içim açıldı valla...
çiçeğimcim kelebeğim vuslata az kaldı canlarım...

:1hug::1hug:
kelebeğin net'inde sorun varmış giremiyormuş kk'ya..
heyecanın buradan farkediliyor.. az kaldı geliyoruzzzzzzzzz

ben kıskanıyorum sizi ne güzel buluşuyosunuz :))) tabiki şaka kıskanma kısmı..mutlaka resim koyun ona göre karışmam haa ve ben antalyaya gelince de buluşma istiyorum.....

emoşum geldim tatlım....artık sabahları açarım tükkanı eğitim bittii...ay ne güzel anneciğine gidiyorsun ben ancak temmuza falan giderim galiba...çok özledim onları çoook ((

aslıcığım günaydın tatlım....nasılsın

günaydın yaseminim,
iyiyim canım sende ne var ne yok, burda olsan ne güzel olurdu, buluşmayı dörtlemiş olurduka.salkisalkisalkis ne güzel olurdu değilmi?
canımız sağolsun hayatım, buraya gelirsen mutlaka bir araya geliriz...:1hug:a.s.

şişşt kızlar ..ben geldim..ama hemmen çıkıcam.. birazdan randevum var ona yetişmeliyim..şakkıdı

yasemin'im bitanem.. sen gel ben seni başımın üstünde taç yapacağım...
çok özledim seni..:1hug:Şeniz

buluşma ne dimek..
sen iste..ben tüm Antalya'daki Yozgat'lıları toplarım senin içinnnn..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…