Canım arkadaşım sağol,ben zaten şaka yaptım yaşlanmadım ki,dipcik gibiyim ki.Haziran ayında 20 olcak yaşım.asena bacımmm gadalarını alırım senin..iki gözüm şükür kavuşturana...
Rabbim acil şifalar versin.. ne dimek yaşlanmak.. oda kimmiş kele.. sen ve ben daha neyizki dipcik gibiyiz Maşallah..yerimseniben
çok özledim seni.. bak yeni arkadaşlar katıldı aramıza.. onlarda senin dibi çok ciciler..
ayy şükür kavuşturana ya kk bir tık ötede neden bukadar özletiyorsunuz kendinizi bakim bizi topikte öksüz yetim bırakıyonuzsenağlama
ablacım dizlerin yaşlılıktan değil senin tempona dayanamamıştır.masaj yağları çok iyi geliyor kireçlenmeye acil şifalar diler ellerinden öperim güzel ablam...
selam canlarım nasılsınız haftanın bu son gününde yasemin kayıpmı banamı öyle geliii.bende birazdan çarşıya çıkıp yazlık bişeyler örmek için ip alıcam.
siz buluşacanız ben sabırsızlandım bana nolyosa merak ediyorum sizi fotoları bekliyoruz.
hepinize hayırlı cumalar.öptüm şekerler...
günaydııın kızlar,
hafta sonunuz nasıl geçti hatunlar, benim güzeldi, dışardaydık sürekli...içim açıldı valla...
çiçeğimcim kelebeğim vuslata az kaldı canlarım...
günaydın kızlaaar...
asena ablacım iyi sevindim artık gözümüzün önündesin haa...abla sen keçiörendemiydin?
yasemin sanada sevindim canım ya sen olmayınca tükanı açan olmuyodu.örebilirsem koyarım canım haftaya memlekete gidecem inşallah annemden bişeyler öğrenirsem örecem inşallah.
Günaydın hemşolarım canlarım..
yuvanızdan huzur, bedeninizden sağlık ,cebinizden paracıklar ,hiç eksik olmasın..Şeniz
aslıcığım günaydın tatlım....nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?