bu hafta sonu müsaitseniz görüselimmi?
pazar günü,sabahdan öğleye kadar asmekte kursum var.. çıkışta olabilir..
sahile inelim tabiki sizede uyarsa..
karşıdan koşa koşa gelir kucaklaşırız..:1hug:
kelebek sana uyarmı ablam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta sonu müsaitseniz görüselimmi?
pazar günü,sabahdan öğleye kadar asmekte kursum var.. çıkışta olabilir..
sahile inelim tabiki sizede uyarsa..
karşıdan koşa koşa gelir kucaklaşırız..:1hug:
kelebek sana uyarmı ablam...
hayatım pazar günü esim evde oluyo, cumartesi olabilir yada öğle aramda üniversiteye gelebilirseniz o da olur...bi yemeğimi yersiniz olmazmı?öğle aram 12-13 arası ama biraz uzatabilirim :jeyyar:sengözlerimebaksanab
Canım topraklarım uzuuuuuuuuunnn bi ardan sonra nihayet KK girebildim.Canlarım nörüyonuz ne var yok,inşALLAH herkesler iyidir.Sizlerde benden sual edecek olursanız iyiyim demek adet olmuş çok şükür iyiyim.
Pek gıymatlı bacılarım ben artık yaşlandım,dizlerimde kireçlenme varmış fizik tedavi görüyorum.Sonracıma ağzımdaki dişler çok ızdırap veriyor bugün bide diş tedavisine başladım.
Bu arada yeni gelen hemşerilerimize hoşgeldiniz der bol muhabbetli günler dilerim.
Dağçiçeğim,Yaseminciğim,Emoşum umarım herşey yolundadır.
Hepinize Ankara'dan sevgiler,öpücükler.
hafta içi benim için daha uygun kız kıza.. rahat ederiz..özelden tam adresini ver..haberleşelim..yerimseniben
yemekten dönünce yazıyım canım yemeğe cıkıyorumcokacimcoook
çiçeğim herkes dağılmıs bi yerlere...sen napıyosun?
akşama neyemek yapcan yaa, eve gidince en büyük dert o oluyo:ne pişiriyim:uhm::sm_confused:
bu hafta pazarada çıkamadım, kurulara talim...:1rolleyes:
Canım topraklarım uzuuuuuuuuunnn bi ardan sonra nihayet KK girebildim.Canlarım nörüyonuz ne var yok,inşALLAH herkesler iyidir.Sizlerde benden sual edecek olursanız iyiyim demek adet olmuş çok şükür iyiyim.
Pek gıymatlı bacılarım ben artık yaşlandım,dizlerimde kireçlenme varmış fizik tedavi görüyorum.Sonracıma ağzımdaki dişler çok ızdırap veriyor bugün bide diş tedavisine başladım.
Bu arada yeni gelen hemşerilerimize hoşgeldiniz der bol muhabbetli günler dilerim.
Dağçiçeğim,Yaseminciğim,Emoşum umarım herşey yolundadır.
Hepinize Ankara'dan sevgiler,öpücükler.
kızlar ben kaçam..beyaz atlı prensim gelmiş beni bekliyor..:roflol:
akşama yemek ister bizim Yozgatlılar..şakkıdı
tam gunu belli degılde emosum ayı bellı ramazan bayramından hemen sonra allah ızın verırse hakkarıye gıdecem canım benım askımdan akrep burcukaydirigubbakcemile3
ben varım, ben ben...
günaydıın şekerim, nasılsın bugün, ben iyiyim pazartesi burdayım ayrıcayerimseniben,bilmem anlatabildimmi:jeyyar: