Yozgat///66

Hemşerilerimmmm..Yurttaşlarımmm..günaydınnnnnnn..pek giremiyorum bebiş yüzünden artık.Asya çok hareketli.parmağında döndürüyo beni valla..esiri oldum :))) inşallah devam eder buluşmalrınız..öpüyorum hepinizi..
newlife ,arasıra uğramam bile güzel.. bebişin daha önemli,,sağlıkla kalın.. yine bekleriz..
canim hemserilerim sizleri yozgatimi vatanimi cok özledim,,, insallah tam 1 ay sonra memleketimdeyim...
canım güle güle git ve dön.. inş temmuz gibi bizde Yozgatta oluruz..
kizlar bende yozgat liyim,akdagmadeni nden.sayfalari tek tek okuyamadim ama hepinizi öpüyorum.

sila 66.hoş geldin umarım burada güzel vakit geçirirsin..

ay canım çok hoşsunuz..çiçeğim senin hoşluğunu zaten biliyordum aslımıda öğrenmiş oldum....maşallah arkadaşlarıma nazar değmesin...ama yüzünüz görünmüyo yazı yazmışsın anacığım :)))

nasılsınız aslı ve çiçeğim...ben heyacanlı biraz..son 2 gün :)))anladınız ya :)))

evet canım haklısın ama ben aldım resmi haberiniz olsun :)))
al bitanem sana fada olsun..
çiçeğim gözlerim kamaştı valla bu kadarda güzel olunmazki ama canııımsositososito:icecream:
evet demi ama bu kadarda güzel olunmaz..:roflol:
ee benden başka gören olmadı kuzum..sen bilirsin kaldır istersen .....

yasemincim ben bizim kızlara özelden yollarım istedikleri zaman. okiş..yerimseniben

kaldırabilirsin canım sen bilirsin...
yaseminim canım o fotodaki büyük eksikliği farkettin dimi... sen yoktun güzelim...sende ne var ne yok, yaramaz bisey yok dimi???

Back