Yozgat///66

şişşt kızlar ..ben geldim..ama hemmen çıkıcam.. birazdan randevum var ona yetişmeliyim..şakkıdı

yasemin'im bitanem.. sen gel ben seni başımın üstünde taç yapacağım...
çok özledim seni..:1hug:Şeniz

buluşma ne dimek..
sen iste..ben tüm Antalya'daki Yozgat'lıları toplarım senin içinnnn..:teytey:

bebeğim harikasın sen yaaa....:lepi:

selam kızlar naber..
beni sorarsanız bomba gibiyim, aslıyla birlikteyiz buluştuk,
güzel vakıt geçirdik, sizlerinde burda olmasını isterdik...Şeniz

kızlar bende telefonla katıldım buluşmaya çiçeğim aradı beni aslıcığımlada konuştum...çok ince düşüncelidir benim can arkadaşım....mutlulukları seslerine yansımıştı benide çok mutlu ettiler seslerini duyurarak...öptüm ikinizide kızlar :)))

resimler çiçeğimde, gönderecek merak etmeyin,:1hug:
kızlar çok güzeldi buluşmamız keske sizde burda olsaydınız...:asigim:kaydirigubbakcemile3

günaydın yasemin ve diğer kızlar.
nasılsınız bugün ya valla kıskandım karnıma ağrılar girdi:) ne güzel buluştunuz iyi ettiniz.kızlar bugün sorguna gidiyorum 1 hafta kalıcam orda çok işlerim var nete giremem.resim koyarsanız hemen kaldırmayın haa...beni çatlatmayın.hepinizi kocaman öpüyorum.

Hemşerilerimmmm..Yurttaşlarımmm..günaydınnnnnnn..pek giremiyorum bebiş yüzünden artık.Asya çok hareketli.parmağında döndürüyo beni valla..esiri oldum :))) inşallah devam eder buluşmalrınız..öpüyorum hepinizi..

kizlar bende yozgat liyim,akdagmadeni nden.sayfalari tek tek okuyamadim ama hepinizi öpüyorum.

günaydın kızlar...hihoyyyt
herkes iyimi, çiçeğim nerdesin canım...
kızlar çiçeğimle tanısmanızı çok isterim,harika biri...:nazar::1hug:

günaydın kızlar...hihoyyyt
herkes iyimi, çiçeğim nerdesin canım...
kızlar çiçeğimle tanısmanızı çok isterim,harika biri...:nazar::1hug:

canm o senin güzelliğin..:utangac:utandırıyorsun beni..
sen daha çok tatlısın güler yüzlü,,pozitif..güzelmi güzel,kendinden emin ayakları yere sağlam basan akıllı birisin..:nazar:
seninle tanışmak benim içinde güzeldi,,:1hug:
diliyorum.. tüm kızlar bir gün birlikte buluşuruz..yerimseniben

burası bi başka değilmi çiçeğima.sa.s.

evet canım.. kızlar nerdeki acaba.. :uhm:
hu huu kızlar sizlere sürprizimiz varrr...
hadi hadi resimlerimiz geliyor kaçırmayın..
istiyorumki sizler burdayken resmi koyayım ,çünkü hemen kaldırmayı düşünüyorum..nazar değmesin diye..:roflol:

Back