Yozgat///66

dag cicigim ben yozgatin icindenim... buraya 10 ay önce geldim valla arkadaslar dediginizz gibi bayram günü nasil gecer gelinde bi de bizden sorun! hem gözyasi hep gözyasi! cok yalan söledigim oldu aileme telefonumun sarji bitio deyip telefonu kapatip hüngür hüngür agladigimisenağlama

ay canım ya ilk yıllar hep öyle geçer.bebişin yokmu biraz hasretini dindirir. almanyamı nere?

ay canım ya ilk yıllar hep öyle geçer.bebişin yokmu biraz hasretini dindirir. almanyamı nere?

yok emosum ama gercektende düsünüyorum artik... aslinda rahatim burda cok sükür ama yinede insanda bir eksiklik var. bunu almanyada yasayan her türke sor cogu gercekten cok rahat yasam tarzinda ama varya bi bosluk icinde. bi taraflarin hep eksik mahsun! neysé offff fazla dalmayim yine...:delphin:

canım ya görmeden kanımın kaynadığı kadar varmışsın çok tatlısın maşallah çok yakışmışsınız rabbim tamamına erdirsin.
nedense gözlerim doldu sana bakarken inşallah bigün biyerde karşılaşırız.burcun neydi güzelim terazimiydi?

benımde sana kaynadı emosum amın ınsallah tum sevenlerı hayırlıysa hayırlısıyla kavustursun rabbım burcum balık fıstıgım ayrıca sen tatlı olmasan tatlı gormezsın:1hug:

bende akrebim canım akraplerin en iyi anlaştığı burclardan birde balık.düğün tarihi bellimi evlenince sen nereye ucacan canımcım?

yok emosum ama gercektende düsünüyorum artik... aslinda rahatim burda cok sükür ama yinede insanda bir eksiklik var. bunu almanyada yasayan her türke sor cogu gercekten cok rahat yasam tarzinda ama varya bi bosluk icinde. bi taraflarin hep eksik mahsun! neysé offff fazla dalmayim yine...:delphin:

haklısın canım neyseki mutlusun oraya gelin gidipte hasretliğin üstüne bide bisürü çile çekende çok.:teselli:
sen mutluysan birde bebek düşün canım olunca iyki olmuş dersin hatta türkiyeyi düşünmeye fırsatın bile olmaz.:teselli:
bitarafınız mahsunda canım birde türkiyedeki imkanlarla ordaki imkanları kıyasla ya oralarda insana gerçekten değer veriyorlar be yaaa....:teselli:

Günaydınlarrr, oh oh dün ne güzel kaynatmışınız kızlar...
hanginizden başlasam bilemiyorum..:uhm:
dün akşam,sevgisizkelebek bana sürpriz yaptı..annesi ile çıktı geldiler..anaaa:1shok:ben şaşkın tabi sarılmalar öpüşmeler.. durup durup bida bida öptüm.. Şenizbiraz ısrardan sonra içeri girmeyi kabul ettiler..tanıştık sohbet ettik.. kendilerini çok sevdim..kızımız çok tatlı bıcır bıcır.ama varya fıstık gibi..(son ütücü):roflol:sanki yıllardır tanışıyormuş gibi.. ortak tanıdıklarımızda çıktı.. bundan sonra daha sık görüşeceği..canım:1hug:
as66,seninlede en kısa zamanda tanışmayı istiyorum bakarsın sevgisizkelebekle birlikte sana sürpriz yapabiliriz..yerimseniben
emoşum..biliyorum benim yerimde olmayı çok istiyorsun..senin içinde sarıldım kelebeğimize..:1hug:
duygucum ablacım..sen oralarda hasretlik çekiyorsun bende buralarda.. benim ailemde hollanda'da bayramlar dedinya içimi acıttın seni üzmek istemem tabiki.. ama ne olursun çok kafana takma..çevrendeki arkadaşlarınla eğlen gez dolaş senin yerinde olmayı isteyen çok insan var biliyorsun..bulunduğun ortamın tadını çıkart..sanki Türkiyede olsan ailene yakınmı olacaktın.belki bu seferde başka ilde yaşıyor olacaktın ..yuvanda mutlu ol ablacım.. sen bizim kardeşimizsin hiç bir şeyi kafana takma..sağlık her şeyden daha önemli..inş zamanı gelince bebeğinde olur.. oyalanır gidersin birde bakmışın yıllar geçmiş..sen alışmışın oralara..Şeniz

yaseminim bidenemm dön artık özledim seniii.bak topiğimiz canlandı yine eskisi gibi...:teytey:

günaydın canım hemşolarım...çiçeğim bende çok özdim seni....ama az kaldı nette de yoksun...

dün akşam,sevgisizkelebek bana sürpriz yaptı..annesi ile çıktı geldiler..anaaa:1shok:ben şaşkın tabi sarılmalar öpüşmeler.. durup durup bida bida öptüm.. Şenizbiraz ısrardan sonra içeri girmeyi kabul ettiler..tanıştık sohbet ettik.. kendilerini çok sevdim..kızımız çok tatlı bıcır bıcır.ama varya fıstık gibi..(son ütücü):roflol:sanki yıllardır tanışıyormuş gibi.. ortak tanıdıklarımızda çıktı.. bundan sonra daha sık görüşeceği..canım:1hug:
as66,seninlede en kısa zamanda tanışmayı istiyorum bakarsın sevgisizkelebekle birlikte sana sürpriz yapabiliriz..yerimseniben
emoşum..biliyorum benim yerimde olmayı çok istiyorsun..senin içinde sarıldım kelebeğimize..:1hug:
duygucum ablacım..sen oralarda hasretlik çekiyorsun bende buralarda.. benim ailemde hollanda'da bayramlar dedinya içimi acıttın seni üzmek istemem tabiki.. ama ne olursun çok kafana takma..çevrendeki arkadaşlarınla eğlen gez dolaş senin yerinde olmayı isteyen çok insan var biliyorsun..bulunduğun ortamın tadını çıkart..sanki Türkiyede olsan ailene yakınmı olacaktın.belki bu seferde başka ilde yaşıyor olacaktın ..yuvanda mutlu ol ablacım.. sen bizim kardeşimizsin hiç bir şeyi kafana takma..sağlık her şeyden daha önemli..inş zamanı gelince bebeğinde olur.. oyalanır gidersin birde bakmışın yıllar geçmiş..sen alışmışın oralara..Şeniz

yaseminim bidenemm dön artık özledim seniii.bak topiğimiz canlandı yine eskisi gibi...:teytey:

çok imrendim size...çok güzel yaa..fotograf çekinseydiniz görürdükbizde sizleri...öptüm canikom

günaydın canım hemşolarım...çiçeğim bende çok özdim seni....ama az kaldı nette de yoksun...

yasemincim hoş geldin.. Şeniz
çocuklardan bana net'de sıra gelmiyorki.. az kaldı oğlum yakında okuluna dönüyor.. o gidince rahat girerim nete..
sevgisizkelebekle resim çekinmek aklımıza gelmedi ama nasılsa artık hep birlikteyiz çekiniriz elbetteki..
narencimde gelmiş altdan bakıyor okuyarak geliyor sanırsam.. selamlar kızlar ben acilen çıkmalıyım dışarda işlerim var yine gelirim..

günaydın hatunlar, bura süper olmuş yine,
Allahım hepimize sağlık versin gerisi boş...
ya bende görüsmek istiyorum sizinle, banada gelin yada biyerde bulusalım...

bende akrebim canım akraplerin en iyi anlaştığı burclardan birde balık.düğün tarihi bellimi evlenince sen nereye ucacan canımcım?

tam gunu belli degılde emosum ayı bellı ramazan bayramından hemen sonra allah ızın verırse hakkarıye gıdecem canım benım askımdan akrep burcukaydirigubbakcemile3

aplaaaaaaaaaaaaaaaaa seni bek sevdim ben :1hug:bana fıstık dıyon ya kendın nesın massallah suhanallah boy pos endam boyundan buyuk oglu var demez kımse allah enısteme bagıslasın seniiiii bu arada ben gecmıs hayatımdaykene son ütücüydüm :roflol:artık bıraktım o işleri pek yorucu :roflol:hayatıma utusuz tertemız bı sayfa actım:utangac:

günaydın hatunlar, bura süper olmuş yine,
Allahım hepimize sağlık versin gerisi boş...
ya bende görüsmek istiyorum sizinle, banada gelin yada biyerde bulusalım...
as66,bana uyar sen çalışan hatunsun..hafta sonu buluşalım bir yerlerde..sevgisizkelebekle ben konuşur sonra ayarlarız..
Yozgatlılar günü yaparız:teytey:
...yerimseniben
kızlar naren kim?şu cahili bi aydınlatın kele..

bak şimdi narencik hemşomuz oluyor yerimseniben..kendileri Elazığda yaşıyor.. o da çok tatlı sizler gibi:1hug:..içten samimi ve Anne adayı..:emir_bebek:
amaşimdilerde yoğun galiba.. asla bizleri yalnız bırakaz..

aplaaaaaaaaaaaaaaaaa seni bek sevdim ben :1hug:bana fıstık dıyon ya kendın nesın massallah suhanallah boy pos endam boyundan buyuk oglu var demez kımse allah enısteme bagıslasın seniiiii bu arada ben gecmıs hayatımdaykene son ütücüydüm :roflol:artık bıraktım o işleri pek yorucu :roflol:hayatıma utusuz tertemız bı sayfa actım:utangac:

tevecühünüz efem...bilmukabil..:utangac:
Rabbim sanada boy boy evlatlar nasip etsin..a.s.

Back