Günaydınlarrr, oh oh dün ne güzel kaynatmışınız kızlar...
hanginizden başlasam bilemiyorum..:uhm:
dün akşam,sevgisizkelebek bana sürpriz yaptı..annesi ile çıktı geldiler..anaaa:1shok:ben şaşkın tabi sarılmalar öpüşmeler.. durup durup bida bida öptüm.. Şenizbiraz ısrardan sonra içeri girmeyi kabul ettiler..tanıştık sohbet ettik.. kendilerini çok sevdim..kızımız çok tatlı bıcır bıcır.ama varya fıstık gibi..(son ütücü):roflol:sanki yıllardır tanışıyormuş gibi.. ortak tanıdıklarımızda çıktı.. bundan sonra daha sık görüşeceği..canım:1hug:
as66,seninlede en kısa zamanda tanışmayı istiyorum bakarsın sevgisizkelebekle birlikte sana sürpriz yapabiliriz..yerimseniben
emoşum..biliyorum benim yerimde olmayı çok istiyorsun..senin içinde sarıldım kelebeğimize..:1hug:
duygucum ablacım..sen oralarda hasretlik çekiyorsun bende buralarda.. benim ailemde hollanda'da bayramlar dedinya içimi acıttın seni üzmek istemem tabiki.. ama ne olursun çok kafana takma..çevrendeki arkadaşlarınla eğlen gez dolaş senin yerinde olmayı isteyen çok insan var biliyorsun..bulunduğun ortamın tadını çıkart..sanki Türkiyede olsan ailene yakınmı olacaktın.belki bu seferde başka ilde yaşıyor olacaktın ..yuvanda mutlu ol ablacım.. sen bizim kardeşimizsin hiç bir şeyi kafana takma..sağlık her şeyden daha önemli..inş zamanı gelince bebeğinde olur.. oyalanır gidersin birde bakmışın yıllar geçmiş..sen alışmışın oralara..Şeniz
yaseminim bidenemm dön artık özledim seniii.bak topiğimiz canlandı yine eskisi gibi...:teytey: