Yozgat///66

sevgisizkelebek hayırlı olsun nişanın canımhihoyyyt,bir antalya mekanlı yozgatlı da burada...memnun oldum...alkisalkisalkis

amin tesekkür ederim canım bende memnun oldum neresındesın antalyanın bı de yozgatın neresındensın cok sordu dimikaydirigubbakcemile3

selam kızlar ohh hafta sonu nun tadını çıkardınız öylemi bize inat kermesler şenlikler of bide buraya yaz gelseydi....
sevgisiz kelebek canım hoşgeldin sevindim seni gördüğüme tebrik edrim canım hayırlı olsun enişte polismi memleketi nire?bidaa gitme tamammı...

sevgisizkelebek ablacım hoş geldin nerelerdeydin sen bakim özlettin kendini..
nereye taşındınız bana ..daha tanışacaktık.demekki nişanlandın tebrik ederim.. haberimiz olsaydı as66 ile gelirdik kk'yı temsilen.. yuvanda mutlu ol inş..
as66,evet galiba bu gidişle sokakta tesadüfen çarpışan aşıklar gibi tanışıyormuşuz..ve kan çekiyormuş,
doğum günü hediyesi ayakkabı aldım.. güzel tam istediğim gibi.daha iyisi sizlere olsun.
emoşummm,,sıkma canını sizin oralarada yaz gelir.. en güzel yaz senin yaşadığın yerler..burası çok bunaltıcı oluyor yazın, ama en güzel mevsimi şimdiki mevsim bana göre..yaseminim şekerim kurs bitmedimi..özledim seniii

bu arada asenacım ,lalecim kızlar bir ses verin nerdesiniz...Şeniz

günaydııın,günaydıııın,günaydın sizeeee...hihoyyyt
nasılız bugün hatunlar,dağçiçeğim canım ayakkabını güle güle giyin, bende anneler günü hediyesi olarak kendime alıcam insallah,carşıya inebilirsem tabia.s bildiğin güzel bir ayakkabıcı varmı?ben genelde ankaraya gittiğimde alırım ayakkabılarımı.
bugün yine ne güzel değilmi hava dağçiçeğim, yazıda böyle geçirsek nolur sanki,yakında 50 derecelere kadar ısınacaz, düsüncesi bile bunaltıyolaelaelaelaelae...

günaydııın,günaydıııın,günaydın sizeeee...hihoyyyt
nasılız bugün hatunlar,dağçiçeğim canım ayakkabını güle güle giyin, bende anneler günü hediyesi olarak kendime alıcam insallah,carşıya inebilirsem tabia.s bildiğin güzel bir ayakkabıcı varmı?ben genelde ankaraya gittiğimde alırım ayakkabılarımı.
bugün yine ne güzel değilmi hava dağçiçeğim, yazıda böyle geçirsek nolur sanki,yakında 50 derecelere kadar ısınacaz, düsüncesi bile bunaltıyolaelaelaelaelae...

as.. hani büyük makronun karşısındaki ayakkabıcı yokmu markalı bir yer anlarsınya.yerimseniben.buradan yazmak yasaktır.. hah orda güzel ayakkabılar var indirimde olanlar sana uygun modeli varsa bak derim..havayı 50 derece düşünemiyorum.. bizde kaçarız yozgata veyahutta açarız klimaları geçeriz karşısına..ama Allah çaşılana yardım etsin tabiki..

biliyorum o ayakkabıcıyı bi bakıyım...sağol canım...
valla burda yasamaya mecbur olunca klimalı yer en iyisi,Allahtan isyerlerimiz evlerimiz serinledi klimalar sayesinde...aslında en güzeli yozgat da...napcan bacım mecbur...

memnunum canım bir tanıdık vasıtasıyla buldum,cok seviyo bakıcısını,babasına o kadar iştahla gitmiyo, gerçi babası birtek pazarları evde, hafta icide geç geliyo,böyle olması normal yani,Allaha cok şükür, gözüm arkada kalmıyo...
tavsiyen varmı bakıcı konusunda,yani dikkat etmem gereken şeyler falan??

memnunum canım bir tanıdık vasıtasıyla buldum,cok seviyo bakıcısını,babasına o kadar iştahla gitmiyo, gerçi babası birtek pazarları evde, hafta icide geç geliyo,böyle olması normal yani,Allaha cok şükür, gözüm arkada kalmıyo...
tavsiyen varmı bakıcı konusunda,yani dikkat etmem gereken şeyler falan??

hımmm zor bir soru.:uhm:
ben genellikle çalışan Annelere.Bakıcılarının mutlaka önce Allah korkusu ve insan sevgisi olmalı derim..
aklın arkada kalmasın ne güzelki sende zaten memnunmuşun..ama arada bir bakıcınızı sürprizlerle şaşırt derim.anlarsınya özel günlerde hediye felan yani .
için rahat olsun.. sürekli soru sorma. ve emreder gibi konuşma hiç hoşlanmayız.:roflol:yani bir kardeş bir abla gibi gör derim.. eminim sen zaten en doğrusunu yapıyorsundur..Şeniz

hakkaten abla kardeş gibi olduk,oturur sohbet ederiz, kendime ne alsam onada almaya çalışırım, hiçbir yanlıs hareketini görmedim şükür. abdestli namazlı,kızımı öyle bir içten öperki nasıl mutlu oluyorum anlatamam,ondan öğrendiğim şeylerde çok,sonuçta bu ilk bebeğim deneyimsizim,4 çocuk büyütmüs o,Allah razı olsun ondan.ailesinide tanımaya basladım, düzgün insanlar,Allah korkusu önemli dağçiçeğim doğru söylüyosun...

hakkaten abla kardeş gibi olduk,oturur sohbet ederiz, kendime ne alsam onada almaya çalışırım, hiçbir yanlıs hareketini görmedim şükür. abdestli namazlı,kızımı öyle bir içten öperki nasıl mutlu oluyorum anlatamam,ondan öğrendiğim şeylerde çok,sonuçta bu ilk bebeğim deneyimsizim,4 çocuk büyütmüs o,Allah razı olsun ondan.ailesinide tanımaya basladım, düzgün insanlar,Allah korkusu önemli dağçiçeğim doğru söylüyosun...

bu güzel düşüncen için kutluyorum seni.
kısmet olursa.. bende yaz sonu komşumun çocuğuna bakacağım.
şimdi Anne doğum izninde.
daha önce bir kız çocuğuna bakmıştım..insan çok alışıyor..
baktığım çocuğun ailesi bana misafirliğe gelirdi.. çocuk Annesine değil sürekli bana gelirdi teze teze.diyerekten bu Annesinin hoşuna giderdi..
ben çocukları çok seviyorum..kesinlikle maddiyat için değil mutlaka sevgimden bakmışımdır..

Allah senden razı olsun canım benim, çalısan anne için yavrusunu birine emanet etmek kolay bisey değil ama senin gibi birini bulunca insanın gözü arkasında kalmıyo,benide bakıcı büyüttü annem calıstığı için, hala anne derim bakıcıma, her anneler gününde annemden sonra onu ararım, kayınvalidemden bile önce ki benim kayınvalidem cok iyidir, cok severim onu...Allahım 'Mine Anne'min gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin..

canım ben bi doktora gidicem,polen alerjim azdı,gözlerim yanıyo, fenayım bu aralar,ilaçsız geçmeyecek...dönünce görüsürüz...öptüm

Allah senden razı olsun canım benim, çalısan anne için yavrusunu birine emanet etmek kolay bisey değil ama senin gibi birini bulunca insanın gözü arkasında kalmıyo,benide bakıcı büyüttü annem calıstığı için, hala anne derim bakıcıma, her anneler gününde annemden sonra onu ararım, kayınvalidemden bile önce ki benim kayınvalidem cok iyidir, cok severim onu...Allahım 'Mine Anne'min gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin..

Amin Amin..
as66.hangi burçdansın.. çok duygulu samimi ve içten yazıyorsun..:1hug:

Back