Yakinda demirperde ulkesi falan olacagiz herhalde... Medyayi ellerine gecirdiler, sosyal medyayi da susturuyorlar, haberalma ozgurlugunuz bitiyor, yakinda sadece penguenleri seyretmenize izin birakacaklar. Onlarin istedigi kadar bileceksiniz. Acilan demokrasi paketlerinden sizin payiniza dusen bu ne yazik ki.. Yani 1-2 sene icinde kesin donuse niyetim var, nereye? diyorum. Donebilecegim bir ulkem kalacak mi? Yoksa ben gelene kadar kimseye caktirmadan tasi topragi satilmis, ustune de bir savas yiyip tum kabahatin savasa atildigi bir ulke mi kalacak geride? Davutoglu oradan son kaset icin "bu bir savas ilanidir, Turk Devleti bunun altinda kalmaz" diyerek savas tellalligi yaparken Milliyetin haberine gore zaten Turkiye Suriye'yi toplarla bombalamaya baslamis bile... Ne icin savasacagiz bilen var mi? Yok mu? Ben soyleyeyim o zaman, Erdogan gitmesin, sonsuza kadar kalsin diye savasacagiz Suriye ile.. Savas zamani kimsenin onla ugrasacak hali kalmayacak cunki, sehit haberleri geldikce hedef degisecek... Bizler de aci icinde gorecegiz kac can ediyor o koltuk... Ayakkabi kutularindaki milyarlar kac sehide, kac gaziye, kac tecavuz edilmis ve katledilmis kadina, cocuga bedel diye...