- 5 Mart 2012
- 11.481
- 8.058
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
Amerika'da ki insanlar bizi nasil taniyor biliyor musun?
Bana 'seriat var mi sizde' diye soranlar oldu...
Nasil guvenle yasiyorsunuz o ulkede diye soranlar oldu...
Sanirsin bizim ulkemizde devamli bir ic savas var ve hic bir ozgurlugu olmayan bir ulkeyiz.
Ve inan bana, kendi ulkemde Amerikada yasadigimdan daha ozgurum....
Yanlış anladınız art niyet olduğunu düşünmüyorum zaten bazen çok fazla alıntı yapıldığında polemik gibi oluyor Mune de uyarıyor. Bu topikte çok fazla insan kalmadı zaten dikkatli olmakta fayda var
madem yalan bu son konuşma neden rededilmedi. neden yalanlanmadı.Tabii biz o yuzden o topragin korunmasini bu kadar onemsiyoruz... Kendimiz bombayalim diye...
Egri oturup dogru konusmak gerek...
Bugun ses kayit cihazlarina vakif olan, bu konuda uzmanlasmis her insan, senin sesini alip - benim sesimi alip, hic yapmadigimiz bir konusma hazirlayabilir... Bu goz ardi edilemeyecek bir teknoloji malesef. Hadi bunu gectim diyelim ki buna diyeceksin "yok artik" fakat var malesef...
Sesi karga gibi cikan sanatcilarin bile kayit odasina girdiklerinde sesleri bulbul gibi cikiyorsa ellerindeki teknoloji ile.
Al sen gerisini dusun... Kaldi ki ses kullanma konusunda bir cok ornekler mevcut...
Sen gercekten inaniyor musun buna?
Yanlış anladınız art niyet olduğunu düşünmüyorum zaten bazen çok fazla alıntı yapıldığında polemik gibi oluyor Mune de uyarıyor. Bu topikte çok fazla insan kalmadı zaten dikkatli olmakta fayda var
bunu bilmiyordum
gerçekten şu anda çok üzüldüm
ama bunları daha önceden de başka konularda konuştuk
ülkemiz çok kötü tanınıyo maalesef yurtdışında
madem yalan bu son konuşma neden rededilmedi. neden yalanlanmadı.
cevabını vermşsin. yazmamma gerek yokmuşDış işleri doğruladı ben inansam ne inanmasam nedaha fazla birbirimizinden alıntı yapmasak iyi olacak polemikten banlanabiliriz
Amerikalilar o kadar dar kafali insanlar ki, ben orada okudum.
Okullarda (ilk ogretimler) amerika tarihi ve amerika haritasi haricinde dis ulkeler ogretilmiyor.
Normal bir Amerikan vatandasina Turkiye'nin baskentini sor, sana Istanbul der...
Ama gel gor ki, oyle bir system yaratmis ki ulke, cok enteresan...
Zaten oradaki hayat, insanlar, yasam tarzlari, dis dunyaya bakis acilari, tamamen ayri bir topic olusturacak cinsten.
Askeriyeden emekli 2 tanidigim bayan vardi, bir cok ulkeye askeri vazifelerinden dolayi gitmisler emekli olduktan sonra kendi kabuklarina cekilmisler. Benim Turkiye'ye gidip gelmeme hayretle bakarlardi... Nasil gidiyorsun, ben hayatta deniz asiri seyahat bir daha yapmam derlerdi... Ben onlara derdim hep gelin sizi gezdireyim bildiginiz gibi degil benim ulkem diye...
Ama artik kafalarinda nasil oturmussa, vietnama gitseler daha iyiymis gibi bakarlardi bana...
Yazik diyorum sadece, insanlarda oturmus belli kaliplari degistirmek mumkun degil malesef...
Dns ayarlarım farklı buna rağmen şu an giremiyorum.Neresi burası ya.Millet uzaya gidiyor biz nelerle uğraşıyoruz.Tekrar netten bakıp yolunu bulursam bilgi veririm.
şaşırdım cidden
zaten bunları yaşayanlara sormak lazım
uzaktan ne kadar baksak ta anlayamıyoruz durumu
Değiştirdim ve değiştirilmiş olmasına rağmen ayarlarım kapanmış ama gene hallettim.benımkı acık hala,yakında kapanır gercı..
zıbılyon tane dns ayarı var..bırınden bul gır..
Değiştirdim ve değiştirilmiş olmasına rağmen ayarlarım kapanmış ama gene hallettim.