- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
valla arkadaşlar, medya, gazeteler, vs.. felç edildiyse haberi sosyal medyadan almak zorundasınız, evet sosyal medya kesinlikle özgürlüktür, satın alınamayacak, tehit edilemeyecek bir ortamdır, sakıncalı taraflarına rağmen
markete gidiyorsunuz gazeteler göz gezdiriyorsunuz tüm manşetler aynı, hatta kelimesi kelimesine aynı olduğu günlerde çok oluyor, okumam için gayet yeterli bir neden
tv ler yeni yeni açılmaya başladı, yeni yeni birşeyler konuşuluyor ama üstü kapaklı, insanlar korkuyor
Anlıyorum simon da ulusal güvenliğimiz önemli tabi ama bugün ülke de isterse internetin fişini çeksin , yarın yine tape çıksa tüm dünya bunu yayacak bu siteleri kapatmak bunun çözümü değil sadece sen, ben geç duyarız. Bence de öyle genel seçim daha çetin geçecek.
Nasıl bir ülkede yaşadığımıza benim aklım fikrim almıyor artık hangi birine yanalım bu insanları bu kadar her yere soktuklarına mı, güvenliğimizin bu kadar kötü olduğuna mı, bu dinleyenlerin nasıl bir yapı ki buralara dahi girebiliyor, yoksa hükümetimizin bizi savaşa sürüklemek istemesine mi?
Hukumet neden seni savasa suruklemek istesin ki?
Yine ayni bakis acisiyla bakiyorsun...
Senin topraklarina tehdit savuran birine nasil bir cevap vermesi gerekiyordu?
Gel sen rahat bombani at, benim askerimin canini yak...
Onca tacize verilen cevap bence gayet yerindeydi...
Bu savasa suruklemek degil, olasi bir saldiriyi engellemek bence...
Ses kaydını dinlediniz mi hanımefendi?
Dinledim... Hanimefendi...
Programı silin tekrar indirin olmadı. linki vereyim tekrar
https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme
Bizde ne oldu peki?
Her olay CNN International'da bangir bangir dunyaya duyruldu.
3. sinif ulke pozisyonuna cok guzel dusurulduk...
Her ulkenin kendi problemleri var.
ABD`de 10 yil yasadim, ne kadar irkcilik problem olan bir ulke oldugunu cok iyi bilirim.
Adamlarda halla kuzey - guney irkciligi var, zencileri saymiyorum...
Kim biliyor bunlari? Hangi haberlerde goruyorsun? Hangi ulke bunu desiyor?
Bizdeki bir fikir ayriligi, dunyanin dilinde...
Ama anlamak lazim bu ayrimi, gormek lazim...
Her ulkenin yasantisi mahrem, bizim ki degil, ne hos bir dunya...
yok canım yaaa yükleniyo ekle diyo ekliyorum az önce verdiğim linkteki sayfa çıkıyo ve ayar falan çıkmıyo kurcalamadığım şey kalmadı deli oldum sildim tekrar yükledim nafile ayar çıkmıyo
Dns den giren varsa birisi ayarlarını paylaşsa
4 adam yollayıp 8 füze atarak kendi toprağımızı(türbeyi) bombalamak istememiz normal yani...
benim gücüme giden de bu
onlar herşeyi yapıyo kimse tepki gösteremiyo
türkiye olunca herkes tepemize biniyo
bu ayrımcılığa sinirleniyorum
ülkemizi küçük düşürmeye uğraşıyolar
keşke hepsine aynı tepkileri verebilseler ama vermiyolar işte
o zaman da sinirleniyorum çünkü olan a ya da b partisine değil türkiyeyenin imajına oluyo
ben gezi olaylarında cnn e çok sinirlenmiştim olayı sanki iç savaş çıkmış gibi yansıtıyodu
amacı belli zaten
bunlara kimse güvenmesin hiçbiri bizi özgürlüğümüzü filan düşünmüyo
istedikleri başka
çok üzülüyorum gerçkten
bizim açımızdan yasaklar vs kötü
ama bi de dünya çapındaki duruma bakarsak ülkemizin düşürüldüğü ve çekilmeye çalışıldığı durum beni korkutuyo
Tabii biz o yuzden o topragin korunmasini bu kadar onemsiyoruz... Kendimiz bombayalim diye...
Egri oturup dogru konusmak gerek...
Bugun ses kayit cihazlarina vakif olan, bu konuda uzmanlasmis her insan, senin sesini alip - benim sesimi alip, hic yapmadigimiz bir konusma hazirlayabilir... Bu goz ardi edilemeyecek bir teknoloji malesef. Hadi bunu gectim diyelim ki buna diyeceksin "yok artik" fakat var malesef...
Sesi karga gibi cikan sanatcilarin bile kayit odasina girdiklerinde sesleri bulbul gibi cikiyorsa ellerindeki teknoloji ile.
Al sen gerisini dusun... Kaldi ki ses kullanma konusunda bir cok ornekler mevcut...
Sen gercekten inaniyor musun buna?
Dış işleri doğruladı ben inansam ne inanmasam nedaha fazla birbirimizinden alıntı yapmasak iyi olacak polemikten banlanabiliriz
Dış işleri doğruladı ben inansam ne inanmasam nedaha fazla birbirimizinden alıntı yapmasak iyi olacak polemikten banlanabiliriz
Aslinda polemik degil, fikir paylasimi diyelim...
Cunku ben gercekten fikrimi soyluyorum, senin soylediklerine karsi bir art niyetim yok.
Sen oyle dusunuyorsun, saygim var... Bende boyle dusunuyorum...