- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 168
- 37
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
sağol canım hallettim şimdi tabi her yasağın dns ayarıda aynı değil.Youtube ayrı twittere ayrı face kapanırsa ona apayrı dns ayarı mı girecek bu insanlar anlamıyorum.https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en canım bunu kur bilgisayarına, ama internet bankacılığını kullanma program varken
ha zaten girmişsin sonra gördüm
Ne bağımsız ne bağımsız yalnız yurt dışındaki bahsedilen tehditlere değil bize yasak.Hayat twitter, facebook, vs. itibaren değil, devletimin milletimin istikbali için kapatılması gerekiyorsa, kapatılsın, bunu oy vermeyle bağdaştırmayalım eğer ki bu adamın peşinden bu olaylara rağmen milyonlar gidiyorsa, sanmayın ki bu insanlar hiç birşey bilmiyor, yada çok cahiller, öyle bir şey yok. Aslında herşeyi daha iyi idrak edebiliyorlar, sadece dar bir pencereden değilde, daha geniş bir pencereden bakıyorlar.
Kamu düzeni, için bazı şeyler yapılması gerekiyorsa devlet bunu yerine getirmekle görevli zaten. bbunlar yasalarda da mevcut. Neden özgürlükler ülkesi diye twitteri vs. yasaklamayan ülkelere gıpta ediliyor anlamam. onlar onu yasaklamıyor ama birçok yasakları var, daha düne kadar diğer devletlerin siyahilere neler yapıldığı biliniyor, yada gelişmiş büyük ülkelerin, petrol olan devletlere nasıl onları korumak iiçin görünüp asıl savaşı çıkarıp, sonra biz sizi koruyacağız deyip rant sağlamasını biliyorlar. çünkü sömürge lazım, onlarda himayesine alacaklar.
Ama Türkiye büyük devletlerin Mandası altına girmeyecek. Daha da gelişen bir Türkiye olacak.
benim için bağımsızlığım, sosyal medyadan daha önemli :)
Adamlar tabiki tahrip edildi diyecekler konuşmalar için.
doğruladıktan sonra dememeleri saçmalık olacaktı elbette.
kardeş biz şimcik türkiyeyi 8 füzeyle bombalayacaktok ama dinlendik tüh yakalandık,bizi mazur görün mü diyeceklerdi.
Adamlar tabiki tahrip edildi diyecekler konuşmalar için.
doğruladıktan sonra dememeleri saçmalık olacaktı elbette.
kardeş biz şimcik türkiyeyi 8 füzeyle bombalayacaktok ama dinlendik tüh yakalandık,bizi mazur görün mü diyeceklerdi.
Bu kadar kolay ifade edilecek ve gülünecek bir durum değil bence oky , ortada çok çok ciddi bir casusluk var .
Bu ne popiş popiş kasetlerine , ne buyrun efendim , tamam efendim telefon görüşmelerine benzemez .
Savaş stratejilerini yapmak benim vazifem değil , ki ben savaş stratejilerini okumuş biriyim ama bu kasedin lanse edilmesini tafrif edilmiş / edilmemiş ortalara dökülmesini esefle kınayacak kadar vatandaşım sadece .
Tahrif edilme olasılığını neden hiç düşünmek istemezsin ?
Bak ben olasılıktan bahsediyorum sadece , mesela kasedin el değmemiş bir bakir olduğunu düşünerek de yorumlayabiliyorum olayı .
Tahrif edilmiş olma olasılığından da bakmak zor olmasa gerek ?
Ama bunları değerlendirmek görecelidir .
Tek su götürmez vatana ihanet bu kasetin ortaya sunuluş şeklidir .
Savaştan kaçınmak için mi , ülke sevdası için mi piyasa sürüldü bu kaset ? Aman Türkiye dikkat , bakın ne dolaplar dönüyor arkanızdan bilin diye mi servis edildi bu kaset ?
Dostu düşmanı iyi sentezlemek gerek .
Biraz önce yazdığım gibi , çemberin çoook dışından bakabilmek gerek olaylara .
Icinde yasamak ile disardan gormek gercekten cok farkli...
Bugun Ingiltere'de yasan bir Turk'e sorsan kim bilir ne anlatacaktir, Almanya'dakine sorsan kim bilir ne gibi seylere sahit olmustur.
O yuzden bazen dis dunyadaki bize bakis acilarini anlamakta fayda var...
Cennet gibi bir vatana sahibiz, duzeninin bozulmamasi hepimizin hayrina...
Allah hakkimizda hayirlisini versin, bu kadar disardan ulkeyi yanlis yerlere suruklemeye calisan ulke varken, bir de icerden bunlarin yasanmasi gercekten korkutucu...
kimse kusura bakmasın benim için vatana ihanet 8 füzenin benim ülkeme benim devletimin tarafından atılmasıdır. o füzenin isabet alacağı çoluk çoculk,ve sivil halktan insanların öldürülmesidir. işimize gelince yok uydurma bu,,işimize gelince var ama montaj.
hadi oradan derler adama
kimse kusura bakmasın benim için vatana ihanet 8 füzenin benim ülkeme benim devletimin tarafından atılmasıdır. o füzenin isabet alacağı çoluk çoculk,ve sivil halktan insanların öldürülmesidir. işimize gelince yok uydurma bu,,işimize gelince var ama montaj.
hadi oradan derler adama
boş alandan çok eminiz değilmi insanların olmayacağından..Boş alana atarım dediği füzelerden mi bahsediyorsunuz?
boş alandan çok eminiz değilmi insanların olmayacağından..
gükme sendeGüldürme beni oky
Evet öyle
Boş alana atarım dediği füzelerden mi bahsediyorsunuz?
Bu konuşma yayınlandıktan sonra Suriye'nin eli boş duracağını zannetmiyorum.Ben savaşa girmek istemiyorum . Bakın bu benim şuan için kişisel fikrim .
Kişisel fikrim bu diye , devletin görüşmesini yontup biçip yorumlamam ama . Boş alan diyorsa boş alandır , sivil halkı katmak , olayı şuan bizim için hiç lazım olmayan şekilde provake etmektir .
Devletinin hükümet ve askeri kanadının üst düzey konuşması yayınlanınca vehamete düşmemek ve bundan nemalanmak bana göre iş değil .
Devletin savaş stratejilerini peş keş çeken adamlara fırsat vermekte bana göre değil .
Ve konuşmayı dinlediğimde içeriğinden daha çok korkutuyor beni bu gücün ellerinde olması birilerinin.
Şimdi bu konuşmaların akıbetini merak etmiyorsanız bilemem , Suriyenin tepkisini mesela ?
Kapalı kapılar ardında konuşulan ülke meselelerinin hem de dış politikanın lanse edilmesi , hükümete bir darbe gelsin de nereden gelirse gelsin mantığı ile karşılanıyorsa bunu da anlamam imkansız !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?