- 21 Eylül 2013
- 1.402
- 530
- 36
- Konu Sahibi AngryPenguin
sağol canım hallettim şimdi tabi her yasağın dns ayarıda aynı değil.Youtube ayrı twittere ayrı face kapanırsa ona apayrı dns ayarı mı girecek bu insanlar anlamıyorum.https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en canım bunu kur bilgisayarına, ama internet bankacılığını kullanma program varken
ha zaten girmişsin sonra gördüm
Ne bağımsız ne bağımsız yalnız yurt dışındaki bahsedilen tehditlere değil bize yasak.Hayat twitter, facebook, vs. itibaren değil, devletimin milletimin istikbali için kapatılması gerekiyorsa, kapatılsın, bunu oy vermeyle bağdaştırmayalım eğer ki bu adamın peşinden bu olaylara rağmen milyonlar gidiyorsa, sanmayın ki bu insanlar hiç birşey bilmiyor, yada çok cahiller, öyle bir şey yok. Aslında herşeyi daha iyi idrak edebiliyorlar, sadece dar bir pencereden değilde, daha geniş bir pencereden bakıyorlar.
Kamu düzeni, için bazı şeyler yapılması gerekiyorsa devlet bunu yerine getirmekle görevli zaten. bbunlar yasalarda da mevcut. Neden özgürlükler ülkesi diye twitteri vs. yasaklamayan ülkelere gıpta ediliyor anlamam. onlar onu yasaklamıyor ama birçok yasakları var, daha düne kadar diğer devletlerin siyahilere neler yapıldığı biliniyor, yada gelişmiş büyük ülkelerin, petrol olan devletlere nasıl onları korumak iiçin görünüp asıl savaşı çıkarıp, sonra biz sizi koruyacağız deyip rant sağlamasını biliyorlar. çünkü sömürge lazım, onlarda himayesine alacaklar.
Ama Türkiye büyük devletlerin Mandası altına girmeyecek. Daha da gelişen bir Türkiye olacak.
benim için bağımsızlığım, sosyal medyadan daha önemli :)
Madem bu görüşü savunuyorsunuz burasıda sosyal paylaşım alanı.Burada niye yazıyorsunuz çelişmesiniz ya kendinizle.