Youtube açtım ama ilerlemiyor !!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz takipçilerinize yılanlar, çıktığınız yere geri dönün mü diyorsunuz
Evet aynen öyle diyorum oldu mu size bu yakışır çünkü ben abone olun desem nolur yani nolur ben hemcinslerimi anlamıyorum. Ölür müsünüz. Hayır ama insanı zedelemek daha kolay işinize bakın

Evet aynen öyle diyorum oldu mu size bu yakışır çünkü ben abone olun desem nolur yani nolur ben hemcinslerimi anlamıyorum. Ölür müsünüz. Hayır ama insanı zedelemek daha kolay işinize bakın
Şahane valla. Yutupda kötü yorum alınca da söversiniz artık. Dilinize kuvvet.

Mesela benim de satış yaptığım sosyal medya hesabım var bir kez davet ettim ban yedim yasak olduğunu bilmiyordum seninki de o hesap

Babamizin oglu musunuz neden abone olalim? O zaman her kadin tum kadin sahibi olan youtube kanallarini takibe alsin. Neden? Cunku delirmistik :KK53: Cunku takip etmezsek ölürüz 😁 eee en son bizden bi cacik olmuyordu, noldu gene takip edin de takip edin.

Babamizin oglu musunuz neden abone olalim? O zaman her kadin tum kadin sahibi olan youtube kanallarini takibe alsin. Neden? Cunku delirmistik :KK53: Cunku takip etmezsek ölürüz 😁 eee en son bizden bi cacik olmuyordu, noldu gene takip edin de takip edin.
Yılanlar yine tıslamaya başladı. Sizi gidi çengerekli yılanlar sizi hadi yine iyisiniz yakında burdan şikayet edip atttırırsınız

Ölür müsünüz diyince aklıma gelen 🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X