- 23 Ocak 2016
- 33.919
- 50.048
- 598
- Konu Sahibi Feride topuz
İlk önce insanlara nasıl hitap etmesi gerektiğini öğrensin benceO da doğru. Ne bileyim, eşime muhtaç olmak istemiyorum deyince üzülüyor insan. Zayıf noktam ahsjahjshaj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk önce insanlara nasıl hitap etmesi gerektiğini öğrensin benceO da doğru. Ne bileyim, eşime muhtaç olmak istemiyorum deyince üzülüyor insan. Zayıf noktam ahsjahjshaj
Biri kardeşim diğer 3ü neden takip etti ve kim bilmiyorum.Benim de var yutup kanalım 4 takipçili.![]()
Evet aynen öyle diyorum oldu mu size bu yakışır çünkü ben abone olun desem nolur yani nolur ben hemcinslerimi anlamıyorum. Ölür müsünüz. Hayır ama insanı zedelemek daha kolay işinize bakınSiz takipçilerinize yılanlar, çıktığınız yere geri dönün mü diyorsunuz
Merhaba yılanlar, kanalıma hoş geldiniz...Siz takipçilerinize yılanlar, çıktığınız yere geri dönün mü diyorsunuz
Evet aynen öyle diyorum oldu mu size bu yakışır çünkü ben abone olun desem nolur yani nolur ben hemcinslerimi anlamıyorum. Ölür müsünüz. Hayır ama insanı zedelemek daha kolay işinize bakın
Merve seninki ne üzerine? Ben Galaxy Tab 3 bile tanıtamam ya.Biri kardeşim diğer 3ü neden takip etti ve kim bilmiyorum.Bi şey yapmasak da insanlar bizi takip ediyor.
Üzülmeyin.
Sizi de ederler.
![]()
Şahane valla. Yutupda kötü yorum alınca da söversiniz artık. Dilinize kuvvet.Evet aynen öyle diyorum oldu mu size bu yakışır çünkü ben abone olun desem nolur yani nolur ben hemcinslerimi anlamıyorum. Ölür müsünüz. Hayır ama insanı zedelemek daha kolay işinize bakın
Mesela benim de satış yaptığım sosyal medya hesabım var bir kez davet ettim ban yedim yasak olduğunu bilmiyordum seninki de o hesapEvet aynen öyle diyorum oldu mu size bu yakışır çünkü ben abone olun desem nolur yani nolur ben hemcinslerimi anlamıyorum. Ölür müsünüz. Hayır ama insanı zedelemek daha kolay işinize bakın
Babamizin oglu musunuz neden abone olalim? O zaman her kadin tum kadin sahibi olan youtube kanallarini takibe alsin. Neden? Cunku delirmistikEvet aynen öyle diyorum oldu mu size bu yakışır çünkü ben abone olun desem nolur yani nolur ben hemcinslerimi anlamıyorum. Ölür müsünüz. Hayır ama insanı zedelemek daha kolay işinize bakın
Takipçi kasmak için değişik bir yöntemŞahane valla. Yutupda kötü yorum alınca da söversiniz artık. Dilinize kuvvet.
Aynen öyleŞahane valla. Yutupda kötü yorum alınca da söversiniz artık. Dilinize kuvvet.
Buna kopmus olabilirimMerhaba yılanlar, kanalıma hoş geldiniz...
Ya ben burda bi kaç kişiye espri olsun diye bir iki dizinin sahnesini kestip yükledim. Yutuptan paylaştım burda. Biri 5bin civarı izlenmiş.Merve seninki ne üzerine? Ben Galaxy Tab 3 bile tanıtamam ya.
Yılanlar yine tıslamaya başladı. Sizi gidi çengerekli yılanlar sizi hadi yine iyisiniz yakında burdan şikayet edip atttırırsınızBabamizin oglu musunuz neden abone olalim? O zaman her kadin tum kadin sahibi olan youtube kanallarini takibe alsin. Neden? Cunku delirmistikCunku takip etmezsek ölürüz
eee en son bizden bi cacik olmuyordu, noldu gene takip edin de takip edin.
Aynen bendeBuna kopmus olabilirim![]()
Ay evet ya öyle bişey yapmışım ne talihsizlik dimi tüh sizi yine tıslattım kusura bakmayınAz önce bize kötü konuştu şimdede profilene sınır getir miş
Ölür müsünüz diyince aklıma gelenBabamizin oglu musunuz neden abone olalim? O zaman her kadin tum kadin sahibi olan youtube kanallarini takibe alsin. Neden? Cunku delirmistikCunku takip etmezsek ölürüz
eee en son bizden bi cacik olmuyordu, noldu gene takip edin de takip edin.