Youn anksiyete sohpet etmek isteyen varmi

Öncelikle başınız sağ olsun çok üzüldüm gerçekten. Siz de kolay şeyler yaşamamışsınız. Zaten regl dönemleri bizim için daha zorlu geçer pms denen bi sendrom var bazı kadınlar regl olmadan önce o sendromu yaşarlar. Bizde ekstra anksiyete de eklenince daha da kötü geçiyor maalesef.
İnşallah bu hamileliğiniz de çok iyi geçer. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder evladınızı. Dualarım sizinle merak etmeyin

Allah razi olsun insallah kucaima sa salim bir evlat alirim

Merhaba belirtilerimiz birebir aynı. Sallantı hissi tam olarak nasıl oluyor biraz anlatabilir misiniz

Merhaba belirtilerimiz birebir aynı. Sallantı hissi tam olarak nasıl oluyor biraz anlatabilir misiniz
Merhaba, ilk olarak bende itilme çekilme şeklinde başladı. Ayağa kalktığımda biri beni sağa sola çekiyor gibiydi. O kadar korkmuştum ki ağlıyordum hep. Bu sırada baş dönmesi ve kulaklarımda doluluk da hissediyorum. Sallantı hissi de sanki kayık gibi bir şeyin içinde sallanıyor gibi oluyorum. Yere bastığımda sanki havaya basıyorum, sağlam adımlar atamıyorum gibi oluyor. Bunun yanında kafa karışıklığı ve sersemliği de oluyor tabii. Kafamı toparlayamıyorum. Düşüncelerim her şey dağınık oluyor.
Sizde de konuşmama oluyor mu ?

neden bu anksiyete panik atak depresyon gecmiyor ki youn yaşyanlar varmi yuzunuze vuruyomu gerginlik hissi uyusma ve seyirmeler oluyormu tabi benim heryerimde oluyor mide bulantisi uykusuzluk ve bas donmesi yasayan varmi
olmazmı var günlerdir mide bulantısı mide yanması ateş basması ne güzel 2 yıldır acile girmiyordum gene aldım soluğu ertesi gğn
psikiyatri başladık gene ilaca

Merhaba gectimi sikintiniz bende iki aydır bu sekildeyim gecen bir hafta çok iyiydim geçti diye sevindim ama iki gündür yine başladı doktorlar da bişey bulamıyor.çok bunaldım artık bugünlerde birde bayilacak gibi içim çekiliyor gibi tuhaf bir his oluyor sizde de oluyormuydu acaba

Merhaba, arada yoklar gibi olsa da geçti diyebilirim. Zaten tamamen stresle alakalı bir durum. Stresiniz bitince ve bi şey olmadığına ikna olunca eski şiddetini kaybediyor. Ben de bunun için kaç defa nörolojiye gittim. Doktorun söylediği ilaçlarınıza devam edin ve kalkarken yavaş hareket edin oldu. O yüzden içiniz rahat olsun psikolojik tamamen.
İç çekilmesi olmaz mı ah neler yaşadım. Markete bile gidemiyordum marketi bırakın yan odaya geçerken bile korku oluyordu düşüp bayılacak gibi oluyordum. Gözlerim sanki görmüyordu.
İç çekilmesi daha çok otururken oluyordu içimden bir şey sanki kopup gidiyordu. Oturduğum yerde sanki yüksek bir yerden atlıyor gibi tuhaf bir his oluyordu.

Cevabiniz için çok teşekkür ederim.en azından yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi.Allah tüm hastalara şifa versin hayat kalitesini çok etkiliyor malesef

olmazmı var günlerdir mide bulantısı mide yanması ateş basması ne güzel 2 yıldır acile girmiyordum gene aldım soluğu ertesi gğn
psikiyatri başladık gene ilaca
Mide bulantilari bende de cok oluyor en cok korktum sey kusmak ama her yeni gelisinde yeni seylerle geliyor uyusma karincalanma bogazimi sikiyolar gibi uyuyamiyorum kulaklarimda doluluk baş donmesi yuzde gerginlik birsuru, ilac icmek istemiyorum her icisimde ataklarim daha cok oluyor hayal kirikli yuzunden yine ilaclara basladim deye ve o ilaclar bagimlilik yapiyor brakmasi cok zor Allahtan bu sefer yeni bir ilac buldum da baimlilik yapmiyor ve kolaylikla brakilabiliniyor artik doktorlara gitmek istemiyorum nereye gitiysem piskolojik cikti

Birebir benimle aynı peki şimdi nasılsınz iyileşme var mı doktora gitt8nizmi ila c kullanıyor musunuz. O an asla konuşmak ıstemiyorum zaten konusurkende zorlanıyorum sanki

Birebir benimle aynı peki şimdi nasılsınz iyileşme var mı doktora gitt8nizmi ila c kullanıyor musunuz. O an asla konuşmak ıstemiyorum zaten konusurkende zorlanıyorum sanki
Çok daha iyiyim sabah 40 mg paxil yarım dideral akşam da 50 mg anafranil yine yarım dideral alıyorum. Ben de ciddi boyutta hastalık hastalığı vardı. Sürekli hastalık korkusu yaşıyordum ve bu takıntıya dönmüştü. Sürekli doktorlara gidiyordum bi şey bulamadıklarında onlara inanmıyordum. İlaca rağmen bu durum geçmemişti. O sebeple doktorum anafranile başlamıştı. Şimdi o korku halim gitti çok nadir geliyor. Bu arada atak geçirirsem diye de ativan verdi onu bulunduruyorum evde.

Sallantı, çekilme için 2 defa nörolojiye gittim. İlkinde muayene etti tamamen psikolojik dedi ve başka tetkike gerek duymadı. Tabi benim içim rahat etmedi tekrar gittim ve mr istedim doktordan onda da bi şey çıkmadı. İlaçlarınıza devam edin ve ani hareketler yapmayın, ayağa kalkarken yavaş olun dedi. Denge merkezinde anlık böyle şeyler olabiliyormuş. O yüzden siz de endişelenmeyin

Bende aynı sizin gibiydim doktor doktor gezdim hep ama en sonunda hepsinin psikolojik oldugnu anladim ve ila c kullanmaya başladım çok şükür bende eskiye göre daha iyiyim ama sallantilar nefes darlığı ara ara hep oluyor

Bende gidicektim hep son anda vazgeçtm psikolojik oldugna kendimi inanırdım çok zoroldu ama çok zaman aldı peki size hala aynıları oluyormu

Arkadaşlar doktor Rivoclon yazdı bir damla kullanıyorum ama korkuyorum bağımlı olursam geri çekilme sendromu olur diye de içim içimi yiyor dozunu da yükseltemedim kullananiniz var mi? Bilgisi olan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…