BAŞ AĞRISI MİDE BULANTISI HALSİZLİK

Benimde boynum damarlarım omzum kaskatı kesiliyor , çene kemiği ağrır mı insanın çenemin kemikleri bile ağrıyor bazen

Merhaba arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim , ilk önce 1 ay kadar oluyo tansiyon yükselmesi ile başlayan ve acilde soluğu aldıran ellerimde ayaklarimda uyuşma kalp çarpıntısı titreme bayılacakmis yada felç olacakmış hissi ile panik atak ve anksiyete geçirmem ile başladı herşey zaten 5 yıldır panik atak ve anksiyete vardı . Sonrasında bı sakinleştirici yapıp yolladılar , fakat sonra baş dönmesi, ve mide bulantısı çıktı korktum KBB gittim oda psikolojik dedi ilaç verdi , sonrasında tabiki yine geçmedi göz doktoruna gittim göz tansiyonumun sınırda olduğunu fakat ciddi bir sorun olmadığını söyledi , tabi bu arada yeniden acile gittim tansiyon yüksekliği çarpıntı bayılacakmis hissi ile 15/7 tansiyon EKG çekildi temiz çıktı doktor yine panik atak dedi yolladı . Nöroloji doktoruna gittim sikayetlerimi anlattım bı kaç muayene yaptı nabzın çok yüksek dedi oda panik ve stres dedi 4 tane ilaç yazdı . Fakat hâlâ bulantım ve sersemlik hissi boyunda ağrım tabi tansiyon yüksekliği de geçmedi nolur aynı seyleri yaşayan biri varsa söylesin artık kafayı yemek üzereyim tavsiyesi olan varmı artık beynimde yada kalbimde birşey mi var diye korkmaya başladım
Genellikle yemekten sonramı kötü oluyorsunuz. Yada uzun süre aç kalınca? Sık sık ağzınıza birşeyler atarmısınız. Bende sizin gibi gitmediğim doktor kalmadı bir sürü tahlil yapıldı herşey normal. Kardiyoloji bana şekerin düşüyordur dedi ve öylede çıktı. Kalpte birşey yokmuş ama tüm gün çarpıntı ve kalpte ağrım oluyordu. Kafamı kaldıramıyor ve beynim uyuşuk oluyordu. Hatta geceleri çok şiddetli çarpıntılar yaşıyordum birdenbire geliyor. Kulağımda nabzımı duyabiliyorum. Hepsi hipoglisemi yüzündenmiş. Her seferinde banada psikolojik dediler.

Genellikle yemekten sonramı kötü oluyorsunuz. Yada uzun süre aç kalınca? Sık sık ağzınıza birşeyler atarmısınız. Bende sizin gibi gitmediğim doktor kalmadı bir sürü tahlil yapıldı herşey normal. Kardiyoloji bana şekerin düşüyordur dedi ve öylede çıktı. Kalpte birşey yokmuş ama tüm gün çarpıntı ve kalpte ağrım oluyordu. Kafamı kaldıramıyor ve beynim uyuşuk oluyordu. Hatta geceleri çok şiddetli çarpıntılar yaşıyordum birdenbire geliyor. Kulağımda nabzımı duyabiliyorum. Hepsi hipoglisemi yüzündenmiş. Her seferinde banada psikolojik dediler.
hipoglisemi teşhisi nasıl kondu size bir de adet dönemi yaklaştıkça şikayet artması gibi bi durum sizde de var mıydı

hipoglisemi teşhisi nasıl kondu size bir de adet dönemi yaklaştıkça şikayet artması gibi bi durum sizde de var mıydı
Evet regl döneminde doymama vardı tabak tabak yesem bir saat sonra karnım gurulduyordu. Benimki biraz zor oldu. 1 sene dahiliye, genel cerrahi, fizik tedavi, romatoloji, kalp ve damar, kardiyoloji gezdim durdum. En son kardiyoloji söyledi şeker vardır diye. Aşırı çarpıntım ve kalp ağrım vardı. Kan tahlilinde belli değildi. Sonuçlarım temizdi. Şekerli su içirip saat başı ölçtüler şekerimi. Öyle anlaşıldı. Kilodan dolayı oluyormuş.

Bazen böyle inanılmaz halsiz oluyorum midem bulanıyor basimda ve kulaklarımda basinc hissi oluyor bugünde öyle günlerden biri 😭 çok korkuyorum ve hâlâ gidemedim

Bazen böyle inanılmaz halsiz oluyorum midem bulanıyor basimda ve kulaklarımda basinc hissi oluyor bugünde öyle günlerden biri 😭 çok korkuyorum ve hâlâ gidemedim
Ben çok gittim hala teşhis yok.

Yaşadıklarınızın tamamını yaşıyorum ve dediğiniz gibi adet zamani artıyor. Bazen tuvalete çıkınca normalde dönüyorum. Bana seronegatif artrit dendi fibromiyalji dendi girmediğim mr tomografi kalmadı ve hâlâ çözümü bulamadım. Bende kulakta basınç hissi de var. Psikiyatri son çarem sanırım.
Boyun duzlesmesinin uzerinde durun tedaviye baslayin eminim duzeleceksiniz neler yasadim cok sukur kurtuldum

Boyun duzlesmesinin uzerinde durun tedaviye baslayin eminim duzeleceksiniz neler yasadim cok sukur kurtuldum
Boyun düzleşmesi çıktı ama tedavi olarak sadece antidepressan verdiler. Evde kendim egzersiz yapıyorum. Size nasıl bir tedavi uygulandı?

Back
X