Youn anksiyete sohpet etmek isteyen varmi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
neden bu anksiyete panik atak depresyon gecmiyor ki youn yaşyanlar varmi yuzunuze vuruyomu gerginlik hissi uyusma ve seyirmeler oluyormu tabi benim heryerimde oluyor mide bulantisi uykusuzluk ve bas donmesi yasayan varmi

Son düzenleme:
Benim yoğun şu anda elim kolum uyuşuyor bayilcak hissi var, göz kapaklarım gerildi bi kac gündür de, kulaklarımdan ateş çıkıyor, güçsüzlük, beynim uyuşuyor nasıl bir sey bu acaba panik atak değil de başka sorunum mu varr diye düşünüyorum

Merhaba, eğer kontrollerinizi yaptırdıysanız ve sorun çıkmadıysa tamamen psikolojik olduğuna emin olabilirsiniz.
Benim başımın arkasında ve tepemde gerilme hissi oluyordu. Derim çekiliyor gibi uyuşuyordu.
Seğirmeler de çok yaşadım iç bacak özellikle.
Güçsüzlüğe gelince bazen diğer odaya gidecek dermanı bulamıyordum kendimde. Özellikle bacaklarımda güçsüzlük hissediyordum. Bunun için özellikle nörolojiye gitmiştim stres tamamen dedi.
Göz kapağına gelince biri diğerine göre düşük duruyordu bi dönem ama göz bebeğini kapatma hizası eşitti. O kadar korkmuştum ki göz kapağım geçmeyecek gibiydi. Ayrıca elmacık kemiğim çenemin yanı boynuma kadar dokununca ağrı vardı.doktor yine bunun tamamen gerilimden kaynaklı olduğunu söylemişti. Stresim geçince hastalığı unutunca o da geçti.
İnsan bazen inanamıyor bu kadar psikolojik olamaz diyor ama oluyor gerçekten.

Yaa nörolojik ya da beyin sinir cerrahisini ilgilendirecek bir konu olmasından korkuyorum, ya bayirlirsam ya haraket ettiremezsem kendimi vs.

Onlari bende yasadim hep anksiyeteye cikti

Aynen ben bunlari ilk yasadimda heryere gitim ve hepsi strese bagli oldu soylendi yani piskolojik ama bildim halde kendimi rahatlatamiyirum bu benim canimi cok sıkıyor

neden bu anksiyete panik atak depresyon gecmiyor ki youn yaşyanlar varmi yuzunuze vuruyomu gerginlik hissi uyusma ve seyirmeler oluyormu tabi benim heryerimde oluyor mide bulantisi uykusuzluk ve bas donmesi yasayan varmi
Youn ne demek yeni bir dil sanırım

Haha turkcem zayif bulgaristanliyim dogrusu nasil yazarsaniz sevinirim bidakine boyle yazarim

Yaa nörolojik ya da beyin sinir cerrahisini ilgilendirecek bir konu olmasından korkuyorum, ya bayirlirsam ya haraket ettiremezsem kendimi vs.
Benim de aynı korkularım vardı kaç defa gittim inanın hep geri gönderdiler. Daha nisan ayında nörolojideydim artık tetkike bile gerek duymuyorlar doktorlar. hemen anlıyorlar psikolojik olduğunu.

Aynen ben bunlari ilk yasadimda heryere gitim ve hepsi strese bagli oldu soylendi yani piskolojik ama bildim halde kendimi rahatlatamiyirum bu benim canimi cok sıkıyor
İnanın sizi çok iyi anlıyorum bir tık ötesi zaten doktorlara inanmamak. Ben de öyle diyordum bi hastalığım var bulamıyorlar diyordum. Sonra biraz zaman geçiyordu iyi olduğuma inanıyordum. fakat biraz zaman geçince ve yeni bi belirti yaşayınca bu defa kesin hastayım işte şimdi belirti verdi diyordum. Her defasında bu defa başka diyordum.
Biz de haklıyız çünkü bu hastalık hep aynı şeyi yaşatmıyor, her defasında yeni bir belirti çıkartıyor karşımıza. Bu da doktora gitmek için ya da hasta olduğumuza inanmak için kanıt sunuyor adeta bize.

Benim de aynı korkularım vardı kaç defa gittim inanın hep geri gönderdiler. Daha nisan ayında nörolojideydim artık tetkike bile gerek duymuyorlar doktorlar. hemen anlıyorlar psikolojik olduğunu.
Aaa içim biraz olsun rahatladı, teşekkür ederim

Aynen oyle doktorlara gitmekten bile usandim peki siz ne gibi belirtiler yasiyorsunuz

Aynen oyle doktorlara gitmekten bile usandim peki siz ne gibi belirtiler yasiyorsunuz
Şu aralar pek bi belirti yaşamıyorum o da doktorum sayesinde. Ama yaşadığınız şeylerin bir çoğunu zamanında yaşamışımdır eminim.
Bana şu sıralar arada panik atak geliyor sadece. O da ölüm korkusu, kalp çarpıntısı, mide gazı, sallantı hissi şeklinde oluyor.
Bi de korku gelince düzgün cümle kuramıyorum sanki konuşma bozukluğu yaşıyorum gibi oluyor. Sonra geçiyor.

Su anda com ataklarim geliyor tam iyidim birden bire noldunu sasirdim

Su anda com ataklarim geliyor tam iyidim birden bire noldunu sasirdim
Daha önce ataklarınızı bu dönemde yaşamış olabilir misiniz? Benim 8 yıl sonra ilk 2021 Haziran ayında tekrarlamıştı hastalığım. Şimdi 3 yıldır hep haziranda bi kötü olurum. Onunla alakalı olabilir sizin de.

Benim her ay oluyor ozelik le adet (regli)donemlerinde turkcem zayif kusura bakmayin dogrumu yazdim bilmiyorum gelmesine yakin yuzume cok vuruyor eskiden olmazdim iki yildir basladi her sene yeni ilac kulanmiyorum 1 hafta ictim braktim bebek istiyoruz benim ataklarimin gelme sebebi de var cok stresliyim 6 aylik bebeyimi ölü dogurdum ve basi testler yaptik onlari bekliyorum adet olmadim onun stresi de var ama bana hamilelik vok iyi gelmisti ama ikinci oyle olurmu bilmiyorum dua edermisiniz benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…