• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumu olan var midir?

anksiyetikkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
55
4
1
20
Dayimin bagirsaginda kotu huylu polip varmis onu aldilar bu kanser mi demek oluyor? Ailede kanser yaygin degildi sadece teyzemde iyi huylu beyin tumoru vardi. Of tahmin edersiniz ki suan bende kendimde bunu cok dusunuyorm yanlarim agriyo son zmnlrda bobrek mi gaz mi anlamyrm safra kesemden suheleniyordm tas vardir gaz oluyodur ondan agriyodur diye. hep bi gaz sorunu var ama benim cocuklugumdan beri hep bagirsak sorunum vardi kanser olmaktan korkuyorum kimsede yok baska

Bu arada teyzemn iyi huyluydu ztn dayimin kotu huylu ama dayim cok stresli biriydi hep ve antideprsanlar kullandi cok uzun yillarca acaba genetik degilde boyle dis etkenlerden mi?

Mrb cok cok cok gecmis olsun.Benim senelerdir 1saniye gecmeyen ve yer degistiren bas agrim var.Agri ense alin sakak burun cene yanak badimin ustu ve arkasi da geziyor.Baslarda cok sidetlitdi sonra azaldı.Bazen basimda uyusma yanma bisey akiyor hissi unutkanlik kulakta cinlama vucutta seyirme oluyor.Agri bazen zonklayici bazen bi yere vurmusum gibi.Bazen biri kafama bastiriyor gibi.Sizde teyzenizde de belirtileri boylemiydi?

Mrb cok cok cok gecmis olsun.Benim senelerdir 1saniye gecmeyen ve yer degistiren bas agrim var.Agri ense alin sakak burun cene yanak badimin ustu ve arkasi da geziyor.Baslarda cok sidetlitdi sonra azaldı.Bazen basimda uyusma yanma bisey akiyor hissi unutkanlik kulakta cinlama vucutta seyirme oluyor.Agri bazen zonklayici bazen bi yere vurmusum gibi.Bazen biri kafama bastiriyor gibi.Sizde teyzenizde de belirtileri boylemiydi?
Valla onun nasildi bilmyrm ama bu kdr basit oldgnu sanmyrm asiri kotu bas agrilari oluyordu yani sizinkini basit gormyrm ama onun hali daha başkaydi. Mr felab ciktiniz mi

Back