Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım ya şaka gibi mhp parmağını dahi oynatmadı,halkta görmüyor gibi inanıyorbu arınç iyimi. mhpye hdp sizin zaferinizdir siz bu hale getirdiniz diyor. koalisyonuda siz yapın.
şaka gibi:)
bu arınç iyimi. mhpye hdp sizin zaferinizdir siz bu hale getirdiniz diyor. koalisyonuda siz yapın.
Arınç bey MHP ile uğraşacağına melih gökçeç ankarayı nasıl satmış parsel parsel onu anlatsın bize anlatacak mı 8 haziranda herşeyi hanibu arınç iyimi. mhpye hdp sizin zaferinizdir siz bu hale getirdiniz diyor. koalisyonuda siz yapın.
8 haziran demedim 8 haziran' dan sonra dedim demiş bugün :) şimdi de araya laf karıştırıyor ki unutsun millet.onda anlatacak cesaret yokArınç bey MHP ile uğraşacağına melih gökçeç ankarayı nasıl satmış parsel parsel onu anlatsın bize anlatacak mı 8 haziranda herşeyi hani
Biz unutmayız kardeşim o yutturacam sanıyor ama yutturamaz bizler8 haziran demedim 8 haziran' dan sonra dedim demiş bugün :) şimdi de araya laf karıştırıyor ki unutsun millet.onda anlatacak cesaret yok
Bülent arınç öyle gösterdikleri gibi akp' nin abisi büyüğü falan değil ciddiye alınmıyor 3 kişi öne çıktılar akp' yi kurarken mesela ikisi de hem başbakan hem hem cumhurbaşkanı oldular ( rte ve abdullah gül) ama bülent arınç ya başbakan yardımcısı oldu ya devlet bakanı. Erdoğan' ın defalarca arınç' ın sözlerini boşa çıkarması, akpli vekillerin ve danışmanların arınç' a ' huysuz ihtiyar' muamelesi yapıp üstü kapalı dalga geçmesi, melih gökçek olayında arınç' ın yalnız kalması vs.o çok bahsettiği özgül ağırlığının falan olmadığını ortaya koydu arınç' ın. Arınç öfkesinin, yalnızlığının acısını kendince muhalefete sataşmakla çıkarmaya çalışıyor, o çok bahsettiği belgeleri açıklayacak cesareti de yokBiz unutmayız kardeşim o yutturacam sanıyor ama yutturamaz bizler
Hainler diye suçlanan da biziz hayret bişeyler ya
Canimsss chpnin oyu ayni ne dususte ne yukseliste ama akpnin oylari dusmus..Neden çünkü hdp iş birliği içinde, chp'nin oylarının bir kısmı hdp gitti...
Adamın umrunda değil ki oyları düşmüş, Ak parti zarar alsın başka istediği birşey yok...
Canimsss chpnin oyu ayni ne dususte ne yukseliste ama akpnin oylari dusmus..
%10 hdpye gitti..
bu arada acilim dediniz meclise soktular ..
miting yapmalarina kim izin verdi..
el ele kol kola olan kimlerdi simdi mi hdpye oy verenler..
hain oldu terorist gosteriliyor..
Ataturk kuran-ı kerimi turkceye cevirdi diye demediklerini birakmayan ak partili secmenler rte kuran-ı kerimi kurtceye cevirince konusmadilar..nedense..
neyse sizin gibi kulagi ve gozleri kapali olan secmenler var yazik..
ne yazikki benim oyumla sizin oyunuz bir...
Akp den Hdp ye %10? :)Canimsss chpnin oyu ayni ne dususte ne yukseliste ama akpnin oylari dusmus..
%10 hdpye gitti..
Asil gulunmesi gereken sizlersiniz matematiginiz sifir yazik ki ne yazik eski akp oylariyla simdiki oylari karsilastirin bakalim ...Akp den Hdp ye %10? :)
Akp den geçiş muhakkak var. Ama %10 gerçekten komik bir "tahmin" yerel seçim oranlarını karşılaştırın derim.Asil gulunmesi gereken sizlersiniz matematiginiz sifir yazik ki ne yazik eski akp oylariyla simdiki oylari karsilastirin bakalim ...
Akp den Hdp ye %10? :)
Evet "bazıları" halen uykuda.Yürüttükleri politika sayesinde sonucu kendi elleriyle belirlediler hdp'lilerin ekmeğine yağ sürdüler bunda şaşıracak ne var anlamadım , bazıları halen uykuda
Tahmin degil beybisi gercekler ve hayat...Akp den geçiş muhakkak var. Ama %10 gerçekten komik bir "tahmin" yerel seçim oranlarını karşılaştırın derim.
Canimsss chpnin oyu ayni ne dususte ne yukseliste ama akpnin oylari dusmus..
%10 hdpye gitti..
bu arada acilim dediniz meclise soktular ..
miting yapmalarina kim izin verdi..
el ele kol kola olan kimlerdi simdi mi hdpye oy verenler..
hain oldu terorist gosteriliyor..
Ataturk kuran-ı kerimi turkceye cevirdi diye demediklerini birakmayan ak partili secmenler rte kuran-ı kerimi kurtceye cevirince konusmadilar..nedense..
neyse sizin gibi kulagi ve gozleri kapali olan secmenler var yazik..
ne yazikki benim oyumla sizin oyunuz bir...
Tahmin degil beybisi gercekler ve hayat...Akp den geçiş muhakkak var. Ama %10 gerçekten komik bir "tahmin" yerel seçim oranlarını karşılaştırın derim.
Benim uslubum gozlerini kapatip hicbirsey duymak istemeyen vee gercekleri gormek istemeyen herkese..Bu ne demek oluyor tam olarak ?
Bu nasıl bir üslup ?