- 28 Kasım 2010
- 41.977
- 139.159
- 798
Canım benim,ben aradaki her mesajı görmüyorum. Şuraya konu açan insanlar keşke tüm detayı ilk mesajda verseler ne güzel olur. İşe yarar yorumlar gelir. Aradıysa reddedildiyse artık “keşke” si kalmadıysa tamamdır. Sorun yok o zaman konu sahibi açısından.” Annem benimle görüşmek istemiyor” Dememiş ki hiç,ilk mesajda ben annemle görüşmüyorum demiş. İkisi arasında çok fark var.İyi de Dark kız gçeen gün aramış, müsait değilim demiş, daha da dönmemiş.
Kadının görüşesi yok. Aramın bozuk olduğu ama sevdiğim birisi beni arasa zeytin dalı uzatıyor belli ki derim, havalara uçarım. Sorun neyse düzeltebiliriz, bir şansımız var diye düşünürüm. Müsait değilim deyip kaçmam.
Her anne bir değil. Benim annemle ilişkim iyidir ama elde çok değişik şeyler var Dark.
Evleneceği kişinin ailesine “annem benimle görüşmüyor” desin geçsin. Benim eşim de biz evlenirken anne babasıyla görüşmüyordu. Annem garip karşılamadı. Ama sonradan da görüşmeye başlayınca hiiiç sallamadı annem ailesini. Bu işler böyledir. Ya hep görüşürsün,ya da hiç görüşmezsin. Aradaki değişimleri kimse kabul etmek zorunda değil.