• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarınıza ihtiyacım var

gamzem23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
397
1.189
63
ilk açtığım konu bu ;
herkese merhaba konuya direk girmek istiyorum. 11 yılım bitmek üzere evlilikte 9 yaşında bi oğlum var 21 yasında evlendim biraz severek biraz abla baskısından kaçmak için (annem babam ne kadar karşı çıksa da ) derken evlendik 1 haftalık evliyken hiç yapmayacağım şeyi yaptım şeytan dürttü diyelim telefonuna baktım ve nikah kıydığımız gün sevgilisine attığı mesajı gördüm ve sordum bana cok saçma bi açıklama yaptı neymiş arkadaşının kız arkadaşıymış yanlışlıkla atmış inanmadım tabi ama annemı ve babamı dinlemeyip evlndiğim için yuttum.ben taşeron bi firmada özel güvenlik amiri olarak çalışmaya başladım aynı zamanda 2. üniversitemi de bitirdim.derken hamilelik ve cocuk oldu lohusayken netten bi kadınla yazışmalarını yakaladım sadece oyun oynuyorum dedi bu defa da cocuk küçük die yuttum. işe başaladığımda kız kardeşim cocuğuma bakmak için kızkardeşimi yanımıza aldık 3 yaşına kadar baktı Allah razı olsun hepde yanımda oldu ve oluyor.bu arada benim maaş kartım eşimde sonuçta borç çok evlendiğimizde herşeyi kendimiz aldık ailesinden bişey görmedik.tabı sorunlarımız oluyor ama ben hep alttan alıyorum aman olur böyle şeyler diyerek.kpss ile atandım maaş kartımı elinden aldım.ev ve arabamız var kredisini ödüyoruz kızkardeşimde çalıştığını bize veriyor borç var die.ben memur olup kartımı elinden alınca gerçek yüzü ortaya çıktı.psikolojik şiddet yalanlar iftiralar havada uçmaya başladı bende ayrılmak istediğimi artık çekmediğimi soyleyince daha da delirdi.içip eve gelmeler cocukla tehdit etmeler kendini öldürüp şuçlu benı göstereceğini söylemeler gb bende durumu ailesine bildirdim onlar beni suçladı sen memur oldun g... kalktı. benim kardeşim öyle davarnıyorsa sebebi sensin gb şeyler deyince ben ayrılmak istiyorum dedim.çok uzadı biliyorum çok şey var yaşanılan arada atlıyorum neyse ben davamı açtım beni arabadan atmaya calıştı oğlumun yanında siddet uyguladı şikayetçi olup darp raporumu da aldım.evin penceresinden atmaya çalıştı vs vs vs ilk duruşmamız yapıldı 11. ayda 2. duruşmamız olacak ama ben hala kurtulamadım. ailemde el alem ne der biz insan içine nasıl çıkarız gb şeylerle onu destekliyor.bütün tartışmaları oğlumun yanında yapıyor ve beni oğluma sürekli kötülüyor.hakim duruşmada onu evden göndermedi talep ettiğimiz halde ailemde tamamen boşanana kadar evinden ayrılma diyor ben artık dayanamıyorum ayrı eve geçersem oğlumu da vermeyecek ben çalıştığım kurumun lojmanına başvuruda bulundum olursa kişisel eşyamı alıp çıkacam.oğlumu vermezse ne yapmalıyım oğlum bana çok bağlı lütfen yardımcı olun

şimdi bu durumdayım ;
merhaba kızlar daha önce açtığım konuya yukarıda yazdığım istinaden yazıyorum.lojmana çıktım ama 1+0 rezidans olanına fakat oğlum ben çok sıkılırım orda deyip gelmek istemedi,bende zorlamadım çocuğumu zaten babası herşeyi zorla yada tehditle yaptırıyor bende oğluma aynı şekilde yaklaşmak istemedim fakat kendisine gerekli açıklamayı en ince ayrıntısına kadar yaptım ve ne zaman isterse benim yanıma gelebileceğini söyledim.Oda biliyorum anne ben herşeyi dedi.kurulu düzenimi bırakıp her şeyden önemlisi oğlumu bırakıp ayrılmam içimi acıtmıyor değil.ama artık ona daha fazla katlanamazdım her zaman yaptığı gibi benim evden ayrılmamı bekler gibi erkek kardeşleriyle resmen benim evden gitmemi kutlarcasına çiğ köfte partisi yapmışlar.sonrada bana - hadi gel !her şeyi geçmişte yaşananları geride bırakıp yeni bir hayata başlayalım deyip mesaj atmış.çok daralıyorum bana nasıl biri olmamı istiyorsan bir liste yap o listeyi imzalicam hatta notere de götürüp imzalatalım istemediğin bir davranışta bulunursam evi arabayı çocuğu sana bırakıp gidecem diyor tabi davayı da geri çekemem karşılığında bu teklifte bulunuyor. Tabiki hiç guvenemiyorum kendisine çünkü ben hayır deyince o zaman mahkeme de sunacağım delillere hazırlıklı ol dilekçelere vereceğim cevaplara da hazırlıklı ol öyle şeyler sunacam ki ne evi ne arabayı nede oğlumu alamazsın diyor.benim korktuğum hiçbir şey olmadığı için istediğini yap diyorum vede ekliyorum madem elinde oyle deliller var neden beni boşamıyorsun deyince de saçmalıyor.kızlar ya ne yapacam bilemiyorum duygu karmaşası yaşıyorum onun işi çok iyi istediğinde izin alabiliyor istediğinde gitmiyor kimse hesap sormuyor ben koruma memuruyum ve öyle heran izin alma gibi bir lüksüm yok bu yuzden oğlum evdeyken kontrol amaçlı da olsa gidemiyorum,oda bunun farkın da bunun vermiş olduğu rahatlıkta var çocukta bunu biliyor ben şehir dışında çalışıyorum buda dezavantaj.Maddi olarak sıkıntım yok ama oğluma yetememe korkusu var oğlum beni suçlar mı yada babasının anlatacağı saçmalıklarla benden uzaklaşır mı ne yapmalıyım arada kaldım.

Böyle çirkef insanların var olduğunu bilmek beni üzüyor,bu adamdan bir an önce kurtulun.Mahkeme umarım oğlunuzu size verir arada geçen zamanı telafi edersiniz....Lütfen önce kendinizi sağlama alın....

Keşke bir avukata danışmadan oğlunuzu bırakıp evden ayrılmasaydınız.
Velayet istiyorsanız bu muhtemelen aleyhinize olacak.
Bir de düzgün biri olmadığı için boşandığınız adama çocuğunuzu emanet etmek çok doğru gelmedi bana.
Hani anlaşamazsınız, kötü ve ilgisiz bir koca ama iyi bir babadır, anlarım.
Ama adamın hamuru da kötü.
Ama sizi çok takdir ettim.
Kendi hayatınızı bir şekilde kurmuşsunuz, meslek sahibi olmuşsunuz.

Sakın korkmayın ne delili sunacakmış mahkemeye. Bu konuşmaları msj olarak atmasını sağlayabilirseniz işinize yarar. Pislik sakın geri adım atmayın ne demek camdan atmak. Oğlunuz da bugün değilse yarın anlıycaktır gerçeği. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

yaşadıklarına oğlun şahittir ve artık aklı basında olmuş 9 yaşında bir çocuk ,
bence geri dönme ,

Keşke bir avukata danışmadan oğlunuzu bırakıp evden ayrılmasaydınız.
Velayet istiyorsanız bu muhtemelen aleyhinize olacak.
Bir de düzgün biri olmadığı için boşandığınız adama çocuğunuzu emanet etmek çok doğru gelmedi bana.
Hani anlaşamazsınız, kötü ve ilgisiz bir koca ama iyi bir babadır, anlarım.
Ama adamın hamuru da kötü.
Ama sizi çok takdir ettim.
Kendi hayatınızı bir şekilde kurmuşsunuz, meslek sahibi olmuşsunuz.
d

daha önce avukata danışmıştım bana sizin onunla aynı evde olmanız boşanmanızda sıkıntı yaratır hakim aynı evde hala kalabiliyorsanız demek anlaşabiliyorsunuz deyip boşamaya bilir demişti. evden ayrılırken oğluma gerekli açıklamayı tabiki yaptım gelmek istemediği için zorlamak istemedim çünkü oğlumun arkadaş çevresi kayıtlı olduğu spor kulüpleri orada ama ona ne zaman isterse fikrini değiştirirse yanıma alacağımı onu herşeyden çok sevdiğimi söyleyip gitmek zorunda kaldım tabi cumadan ptesiye kadar benimle olacak bu durum sonuçlananakadar :(

Sakın korkmayın ne delili sunacakmış mahkemeye. Bu konuşmaları msj olarak atmasını sağlayabilirseniz işinize yarar. Pislik sakın geri adım atmayın ne demek camdan atmak. Oğlunuz da bugün değilse yarın anlıycaktır gerçeği. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.
hem elimde sunacağım şeyler var diyor hemde benden boşanmıyor bunu da soylediğimde herşeyi silmeye hazırım diyor . umurumda da değil ne sunacaksa sunsun tek derdim oğlum :(

d

daha önce avukata danışmıştım bana sizin onunla aynı evde olmanız boşanmanızda sıkıntı yaratır hakim aynı evde hala kalabiliyorsanız demek anlaşabiliyorsunuz deyip boşamaya bilir demişti. evden ayrılırken oğluma gerekli açıklamayı tabiki yaptım gelmek istemediği için zorlamak istemedim çünkü oğlumun arkadaş çevresi kayıtlı olduğu spor kulüpleri orada ama ona ne zaman isterse fikrini değiştirirse yanıma alacağımı onu herşeyden çok sevdiğimi söyleyip gitmek zorunda kaldım tabi cumadan ptesiye kadar benimle olacak bu durum sonuçlananakadar :KK43:

Aynı evde olmanızdan ziyade oğlunuzu bırakmanız Benim kafanı kurcalayan
Velayet isteyecekseniz bu sorun olabilir.
E çocuğun cevresi ve ağır okulları orada derseniz mahkemede, bu sefer sizin yetip yetemeyeceginiz tartışmaya açılır.
Öte yandan 8 yaşında çocuk gelmek istemediyse zorla götürecek değilsiniz... bilemedim.
Çocuk açısından çökmeden etmeyin, ilk sıkıntılar olur muhakkak alışkanlıkları değişince ama çabuk adapte olurlar. Sizi mutlu görürse o da mutlu olur.
Eşinizle boşanmak demek babalıktan geçmesi anlamına gelmez.

Annelik birkaç yıl diş sıkıp yapılacak bir iş değil siz ömür boyu annesi olacaksınız o çocuğun. Yani önce sizin güçlü huzurlu mutlu olmanız lazım mi oğlunuza da huzurlu mutlu bir annelik yapabilesiniz. Oğlunuz bebek değil yaşadığınız cehennemi anlıyordur babasına hala sevgisi olması da normal çocuk o bir ebeveyninin iğrenç bi insan olduğunu kabullenmesi zor şimdi. Ama şakın çocuk tehdidiyle geri dönmeyin ne olursa olsun. Oğlunuz da büyüyecek ve şimdi olmasa da ileride sizin başka çareniz olmadığını anlayacak. Siz onun annesisiniz birkaç aylık hatta yıllık ayrı evde yaşamak babasının doldurması vs hiçbir şey onunla aranızdaki bağı koparamaz. Ayrıca darp raporunuz varmış kendi ayakları üstünde duran bir kadınsınız oğlunuz istemediği sürece velayet filan alamaz. Oğlunuz şimdilik babasının yanında kalmak isterse de hayata küsmeyin dediğim gibi önünüzde bir ömür var siz iyi olduktan sonra hepsi yoluna girer. Herşey istediğiniz gibi olur umarım

Aynı evde olmanızdan ziyade oğlunuzu bırakmanız Benim kafanı kurcalayan
Velayet isteyecekseniz bu sorun olabilir.
E çocuğun cevresi ve ağır okulları orada derseniz mahkemede, bu sefer sizin yetip yetemeyeceginiz tartışmaya açılır.
Öte yandan 8 yaşında çocuk gelmek istemediyse zorla götürecek değilsiniz... bilemedim.
Çocuk açısından çökmeden etmeyin, ilk sıkıntılar olur muhakkak alışkanlıkları değişince ama çabuk adapte olurlar. Sizi mutlu görürse o da mutlu olur.
Eşinizle boşanmak demek babalıktan geçmesi anlamına gelmez.

ahhh bir erkek olarak çekip gitmesi gereken o ama ....yemiyor sıfırdan bi düzen kurmak ona zor geliyor ben sürüneceğime sen sürün diyor ve bunu babama bile söyledi ben sürüneceğime o sürünsün dedi babam buna rağmen ona gereken tepkiyi göstermedi ve bana boşanmamam için her türlü baskıyı denedi en son evlatlıktan reddetti :( inan bende oğlumu bıraktığım için içim içimi yiyor ama geri dönersemde bensiz yapamıyorsun geri geldin gb sözler sarf edip kendi kendine havalara girecek. :(

Oğlunuzu o adamın eline bırakmayın öyle bi adam kimbilir neler anlayıp sizi kötüleyecektir çocuğun aklına girer de çocuk mahkemede yalancı şahitlik bile yapar . Kandırırlar yani .

Ev ve araba kimin üstüne şu anda ?

Aileni de dinleme belli ki geri kafalı insanlar evlenmek kadar ayrılmakta normal . Al çocuğunu zaten maaşın var . Bundan sonra kimseyi dinleme .

Ha bu arada kimsenin maas kartının Eş ve kardes bile olsa başkasında durmasını doğru bulmuyorum .

Annelik birkaç yıl diş sıkıp yapılacak bir iş değil siz ömür boyu annesi olacaksınız o çocuğun. Yani önce sizin güçlü huzurlu mutlu olmanız lazım mi oğlunuza da huzurlu mutlu bir annelik yapabilesiniz. Oğlunuz bebek değil yaşadığınız cehennemi anlıyordur babasına hala sevgisi olması da normal çocuk o bir ebeveyninin iğrenç bi insan olduğunu kabullenmesi zor şimdi. Ama şakın çocuk tehdidiyle geri dönmeyin ne olursa olsun. Oğlunuz da büyüyecek ve şimdi olmasa da ileride sizin başka çareniz olmadığını anlayacak. Siz onun annesisiniz birkaç aylık hatta yıllık ayrı evde yaşamak babasının doldurması vs hiçbir şey onunla aranızdaki bağı koparamaz. Ayrıca darp raporunuz varmış kendi ayakları üstünde duran bir kadınsınız oğlunuz istemediği sürece velayet filan alamaz. Oğlunuz şimdilik babasının yanında kalmak isterse de hayata küsmeyin dediğim gibi önünüzde bir ömür var siz iyi olduktan sonra hepsi yoluna girer. Herşey istediğiniz gibi olur umarım

evet ben oğluma herşeyi güzel bir şekilde açıklıyorum onun da görüşünü alıyorum 9 yaşında herşeyin bilincinde darp zaten onun gözü önünde yaşandı hatta amcalarıyla babası bir olup beni dövmeye kalktıklarında da amcasının yaptığı bi hareketi ve söylediği sözleri bile unutmamış herşeyin bilincinde olması da beni az da olsa rahatlatıyor.

Ne yapin ne edin alin oglunuzu kanatlarinizn altina.
Tüküreyim babaligina.
Yazik olacak o cocuga, annesiz büyümesin.
Babasinin kapasitesi belli oldu cünkü.

evet ben oğluma herşeyi güzel bir şekilde açıklıyorum onun da görüşünü alıyorum 9 yaşında herşeyin bilincinde darp zaten onun gözü önünde yaşandı hatta amcalarıyla babası bir olup beni dövmeye kalktıklarında da amcasının yaptığı bi hareketi ve söylediği sözleri bile unutmamış herşeyin bilincinde olması da beni az da olsa rahatlatıyor.
Ne kadar berbat biri de olsa çocuk için ebeveynin canavar olduğunu kabullenmek çok zor maalesef. Oğlunuzdan babasından keskin bir şekilde kopmasını beklemeyin zamana bırakın. Sürekli onun için daha mutlu bit hayat kurmaya çalıştığınızı vurgulayın inanın zamanla yoluna girer. Çok aklı başında mantıklı bir insan iyi bir anne olduğunuz belli sonunda kazanan mutlaka siz olacaksınız gerçekten inanıyorum

Oğlunuzu o adamın eline bırakmayın öyle bi adam kimbilir neler anlayıp sizi kötüleyecektir çocuğun aklına girer de çocuk mahkemede yalancı şahitlik bile yapar . Kandırırlar yani .

Ev ve araba kimin üstüne şu anda ?

Aileni de dinleme belli ki geri kafalı insanlar evlenmek kadar ayrılmakta normal . Al çocuğunu zaten maaşın var . Bundan sonra kimseyi dinleme .

Ha bu arada kimsenin maas kartının Eş ve kardes bile olsa başkasında durmasını doğru bulmuyorum .
ev araba onun üzerine. ben oğluma sizin söylediğiniz gibi onu kandırma tehditlerle yalancı şahitlik yaptırma olayını da onun anlayacağı dille anlatıp gerçekler neyse onu söylemesi gerektiğini onun doğruların ne olduğunu bildiği konusunda da herşeyi konuştum :(

ev araba onun üzerine. ben oğluma sizin söylediğiniz gibi onu kandırma tehditlerle yalancı şahitlik yaptırma olayını da onun anlayacağı dille anlatıp gerçekler neyse onu söylemesi gerektiğini onun doğruların ne olduğunu bildiği konusunda da herşeyi konuştum :KK43:
Ama çocuk daha 9 yasında kaldırılmaya müsait bir yas .

Ev araba evlilik sonrası alındığı için paylaşırsınız ama oğlunuz ya mahkemeden sonra da gelmek istemezse ?

Ne kadar berbat biri de olsa çocuk için ebeveynin canavar olduğunu kabullenmek çok zor maalesef. Oğlunuzdan babasından keskin bir şekilde kopmasını beklemeyin zamana bırakın. Sürekli onun için daha mutlu bit hayat kurmaya çalıştığınızı vurgulayın inanın zamanla yoluna girer. Çok aklı başında mantıklı bir insan iyi bir anne olduğunuz belli sonunda kazanan mutlaka siz olacaksınız gerçekten inanıyorum[/Q

güzel düşünce ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Mesela ben şunu da asla yapmıyorum yani babasına karşı asla oğlumu doldurmuyorum ona babasının da benimde onu çok sevdiğimizi onun mutluluğu için her şeyi yapacağımızı fakat babasıyla bizim anlaşamadığımızı bu yüzden de ayrılmamız gerektiğini söylüyorum.

Ama çocuk daha 9 yasında kaldırılmaya müsait bir yas .

Ev araba evlilik sonrası alındığı için paylaşırsınız ama oğlunuz ya mahkemeden sonra da gelmek istemezse ?
ev araba benim için 2. sırada zaten ama şu durumda da elimde oğluma gerçekleri anlatmak dışında bişey gelmiyor.hayır benimle geleceksin gibi baskı yapıp yanıma almamda onu psikolojik olarak çok yıpratır Allah büyüktür deyip zamana bırakacam yada ona yakın bir yere taşınacam. :(

ev araba benim için 2. sırada zaten ama şu durumda da elimde oğluma gerçekleri anlatmak dışında bişey gelmiyor.hayır benimle geleceksin gibi baskı yapıp yanıma almamda onu psikolojik olarak çok yıpratır Allah büyüktür deyip zamana bırakacam yada ona yakın bir yere taşınacam. :KK43:
Işte alışırsa çocuk mahkemeden sonra da babasıyla yasamak isteyebilir :(

Back
X